Şimdi Ara

1.33 life mı 1.6 Edition astra j mi? Faiz konusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç alacağız ve aklımızda bir çok seçenek var öncelikle önceki arabamız chevrolet cruze 2011 ls idi konfor açısından araçtan memnunduk sadece abartı olmasa da çekiş problemi yaşıyorduk araç hantal bi aractı ama daha önemlisi yakıt ekonomisi bizim için

Şimdi sizlere sorum bizim aklımızda iki seçenek var
    Birincisi opel astra j 1.6 Edition
    İkincisi Toyota corolla 1.33 life
    Arkadaşlar bu iki araç arasında kalmış bulunmaktayız yakıt konusunda bizi üzmeyecek lpg ile uyumlu olan hangisi sizce bide en önemlisi kronik sorunlar bildiğiniz veya tavsiye edeceğiniz başka birşey varsa söyleyin

Elimizde 30 bin tl lik peşin paramız var bu araçların sıfır bayi ücretlerinde 30 bin tl yi verip geri kalan 26 28 bin civarı ücreti sıfır faiz ile ödeme şansımız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakın zamanda auris ve corolla 1.33 modeli alan arkadaşlarım var hepsi oldukça memnun lpg uyumu iyi garanti bozulmuyor keşke şu 30 cc yüzünden vergi mağduru olmayaydı
    Genel perfomans yalıtım tatmin edici süspansiyonlar güzel çalışıyor konforu da iyi ben kesinlikle corolla tavsiye ederim

• Yakıt açısından ikisi de cruze ile başa baş gider dizel düşünmek daha mantıklı

• Astra ve cruze hemen hemen ayni yakar. Motor blokları aynı zaten. Lpg olacaksa astra derim. Ama edition plus olsun. Deri direksiyon, alüminyum jant gibi detayları var.

• Corolla daha oturaklı bi araç ama motor bakımından biraz zayıf gibi. Astra daha çok f/p aracı gibi duruyor.

• Astra diyorum bende, corolla o motorla isterse uzaya çıksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra j-k kasalardan uzak durmak gerekiyor lpg ile sorun yaşayanlarda var araçta genel bi arıza ışığı yakma huyu var lpg takınca iyice kafası karışıyor
    coralla yı da test ettik iç mekan bana biraz kalitesiz geldi
    astra çok güzel araba ama sorunlu biraz üzer o yüzden lpg takılacaksa zaten ya honda ya toyota başkasına bakmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çekiş olarak 1.33 corolla cruze dan daha hantal, 1.6 astra da cruze ile hemen hemen aynı, pek fark hisssedilmez. Yakıt tüketimi olarak da benzer olur. Bu ikisi arasından benim önerim astra ama edition plus donanım.

• 1.33 motor çekmiyor ve çok yakıyor. Asla alınmaz. Ben sıfır Auris 1.33 life aldım illallah geldi 5 ay içinde sattım zararı göze alarak..

Konuyuda 2013 te Auris çıktığı yıl buraya açmıştım.
    >> https://forum.donanimhaber.com/m_79262014/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 27 Ağustos 2016; 8:46:00 >
  • Corolla forumlarında aracın içinden gelen trim seslerinden şikayet ediliyor. Kullandıkları malzemeler kalitesiz ve sert plastik ayrıca işçilik kötü
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    3 sene 35 bin km yeni kasa Corolla 1.6 Cvt kullandım. Trim sesleri, berbat yalıtımı, sürekli öten balatalar yıldırdı beni. Ha motor-şanzıman uyumu ve tüketimi çok iyiydi ama tek artısı bu.

• Ben ikisinide almaz Style elantra icin Pazarlik yapardim.Motoru bile yeter.

• ne corolla ne de astra şu anki aracınızdan az yakar

ne corolla ne de astra şu anki aracınızdan daha performanslı

üstelik bir de kredi çekip boşa faiz ödeyeceksiniz.

bence boşuna para israfından başka bir şey olmayacak.

Sizin ilacınız turbolu leon, 308, megane vb araçlar
  • Afrikada fakir bir ülkede falan yaşasak Corolla önerilir servis parça avantajları yüzünden de, öyle bir ülkede yaşamıyoruz, Corolla'ya mecbur değilsiniz yani. Öte yandan Astra'nın tatsız 1.6 ecotec motoru da yeter artık, doğru düzgün bir 1.6 olsa neyse de bu motor bitik resmen. Ford Focus'un 1.6 125hp motoru hem daha atak makina, hemde tüketim fazlası yok. Sürüş ve konfor olarak da çok memnun eder, manuel 1.6'lara güzel indirimler yapıyorlar ve araba tam Lpg uyumlu.
  • Yeni megane larda sıfır faiz kampanyası var Bi inceleyin

• LPG ile kullanacaksanız corolla alın. Astra ile corolla arasında ahım şahım bir çekiş farkı yok. Astra nın malzeme kalitesi daha iyi. Corolla nın da içi daha geniş.

Ayrıca corolla yumuşak bir araç. Süspansiyon, direksiyon ve debriyajı gayet yumuşak. Süspansiyon sesli çalışıyor ama.

Servis ve sağlamlık yönünden corolla daha avantajlı.

Ve bana göre en küçük ama mide bulandıran ayrıntı, astra da kol dayama yok. Sonradan portatif takılabilir ama plastiği delip takıyorlar. Corolla’da ise kol dayama var.

Bana göre olmasa da olur ama çoğunluğa göre mide bulandırıcı diğer bir ayrıntı ise, Corolla’da hız sabitleme yok :) cüzi bir paraya taktiranlar var ama servis garantili değil.

1.33 corolla 1.6 Astra dan kesinlikle az yakar. İkisi de aynı yakar diyenlere itibar etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 27 Ağustos 2016; 11:38:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

ne corolla ne de astra şu anki aracınızdan az yakar

ne corolla ne de astra şu anki aracınızdan daha performanslı

üstelik bir de kredi çekip boşa faiz ödeyeceksiniz.

bence boşuna para israfından başka bir şey olmayacak.

Sizin ilacınız turbolu leon, 308, megane vb araçlar

Aynen bende bunlari yazacakdim.

• lpg takmayacağınızı düşünürsek yakıt olarakta, çekiş olarakta aynı fiyata seat leo1.2 tsi tavsiye ederim. ikisinden kat ve kat daha donanımlı ve turbo motor dolayısıyla en ikisinden de atik.
  • Corolla lpg ile tam uyumlu ama astra biraz sorunlu basini agritabilir

• Cruze ile kıyaslandığında performans açısından iki aracında pek bir farkı olmaz. Astra hemen hemen cruze ile aynı tüketir. Corolla sakin kullanımda bir miktar daha az tüketebilir.Lpg takacağınızı düşününce 1.6 corolla ya da civic daha iyi olur. Tabi donanım eksikliği - fiyat vs ...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.