Şimdi Ara

1.33 life mı 1.6 Edition astra j mi? Faiz konusu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cruze'un çekişini beğenmiyorsunuz ama baktığınız araçlarda çekiş olarak kötüdür. Eğer istediğiniz çekişse opel, az yakması ve Lpg uyumuysa corolla. Çekiş olarak opel azda olsa iyi olsada fazla beklentiye girmeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra varken Corolla almazdım ben, yaşlı arabası gibi duruyor Corolla.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Ya bizim şirket arabasında da balatada ıslık sesi var.30 bin bakımında ön fren balatalarını değiştirttim,45 bin bakımında da teste çıktılar arabayla.Balatalar değiştikten 2-3 bin km sonra tekrar başladı ıslık sesleri.Sesler sadece önden geliyor.Servisteki bilgisiz çalışan balatayla disk arasında toz kalmıştır dedide hiç inanmadım.Bunun çözümün0 nasıl bulucaz?

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Arabayı yıkadıktan sonra würth Balata spreyi ile iyice temizleyin. Bınu belli aralıklarda tekrar edin.

Taş falan girip çizdiyse ses yüzden sürekli olabilir. Diskleri de kontrol etmek lazım.

Corollanın Balata sesi kronik. 2 kere garanti kapsamında balatalar ve Diskler değişti yine aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 27 Ağustos 2016; 13:03:35 >
  • astra'daki motor 1598 CC,
    corolla'daki motor 1329 CC,

yani aralarında 269 cc var. devir aralıkları güç ve araç ağırlıklarını vs hesap edip istediğiniz aracı almanızı tavsiye ederim.

" 1.33 toyota gitmez yaaaeeaa " diyenler mühendisten daha üstün bilgiye sahip değiller..

İki araç arasında güç farkı var ama sonuçta ne kadar gideceği de belli olan araçlar.

Taşıdığınız yük, aracın yükü, kullanım stiliniz vs.. göz önünde bulundurarak tercih yapmanızı öneririm..

Ek olarak, zaten ikisi de lpg ile kullanılacak modeller.

• lpgli civic alın 2. el kafanız rahat etsin

• Bence astra. Corolla 1299 cc olsa corolla derdim. 30 cc için 1.6 vergisi vermek parayı çöpe atmak gibi geliyor. Ayrıca şu iki araç alasında kalana civic önerenler parayı kolay yoldan kazanıyorlar herhalde

• Sizi masraftan kurtarayım: Astra aynı motor, Corolla ondan daha hantal. Öyleyse üç seçenek görünüyor.

1. Turbo motorlu C sınıfı araç (Hantallık biter ama Lpg'ye elveda)

2. D sınıfı dizel.

3. Saydığınız araçlar Cruze'dan çok da üstün olmadığından Cruze ile devam.

Üçüncü seçenekle artan 30000 lirayı ev-arsa peşinatı olarak kullanabilirsiniz.

• Corolla almazdım yaşlı baba arabası gibi tipi var.

Astra alınabilir yakıtı ama Cruzeden farklı olmaz.

Sıfır faiz kredi kampanyaları genelde Fiat gibi markalarda oluyor onun içinde Egea bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ender bilgilerinizle beni aydınlattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar

• Alt vergi dilimine girse 1.33 hadi eyvallah ama hacimden vergi alınan bir ülke için 1.33 motor gereksiz.

•  1.33 life mı 1.6 Edition astra j mi?  Faiz konusu?

bu araç yaşlı işi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

1.33 life mı 1.6 Edition astra j mi?  Faiz konusu?

bu araç yaşlı işi mi?

evet, corolla da auris te dede arabası:

http://www.driving.co.uk/car-reviews/the-clarkson-review-toyota-corolla-auris-gx/

"You think a Volkswagen Golf is reliable and predictable? Well, I laugh in your face. A Golf is an offbeat German art-house film featuring laughing clowns and naked women fighting with deranged crows. Whereas an Auris is a glass of tap water."

adam corolla'yı bir bardak musluk suyuna benzetmiş. daha ne olsun...

gerçekten çok sıkıcı bir araba. 1.33 motor onu daha da sıkıcı yapıyor. arkadaşımda 1.33 bir corolla var. arkadaşım aracı aldığına bin pişman. bunu direk söyleyemiyor ama 1 yıl önce iyi çekiyor dediği araca 6 aydır kötü çekiyor diyor ve bugünlerde de satıp bir vw almaktan bahsediyor. arkadaşım benden genç ama o araca bindiği an benden 10 yaş yaşlı gösteriyor...

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Auris mi dede arabası?

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Auris mi dede arabası?

sesim yankı mı yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Astra ve cruze hemen hemen ayni yakar. Motor blokları aynı zaten. Lpg olacaksa astra derim. Ama edition plus olsun. Deri direksiyon, alüminyum jant gibi detayları var.

Yakın bir arkadaşımda 1.33 Corolla var, devrini alınca gidiyor, yakıtıda iyi. Ancak insanın üstüne çökecekmiş gibi duran konsol tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. Sanki aracın içinde gömülü sürüyorsunuz. Astra nın tasarımı çok daha çekici, ancak Cruze daki motorun aynı, çok verimli değil yani. Benim son dönemde yeni Elentra-Cerato ikilisi çok hoşuma gidiyor, finansman şartları uygunsa inceleyin derim.

• 1.33 toyota hakkında kötü yorumları okudukça iyice meraklanmıştım,geçen gün denk geldi,biraz kullandım.
    artıları;
    iç hacim ve bagaj
    lpg uyumu
    direksiyonun şehiriçi kullanim için yumuşak olması...

eksileri;

araç hakikaten çok hantal.Dik rampada kalkmıyor diye yorumlar okumuştum.klima açık iken denedim,kalkıyor ama stop ettirmemek için dikkatli olmak gerekiyor.Kalkıştan sonra bi atiklik yok,yani öyle koltuğa biraz yaslandirayim sürücüyü,yok...Benim yaşım 40 a geldi,belki beklentim bu ama aracı kullanan 65 yaşındaki sürücü dahi aracın hantalligindan şikayetçi ki daha önceki aracı 1.4 astra classic...
    Aracın altı çok alçak,astra 'nın focusun sürtmedigi yerlerde sürtüyor...
    iç mekan plastik kalitesi berbat..O nasil bir el freni plastik dokusu,benim 5 yasindaki focusumdaki bile çok iyi...
    Kısacası,52 bin tl ye kadar alınabilecek bir alternatif derdim auris 1.33 için,yok,adamı hasta eder bu araç...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Auris mi dede arabası?

sesim yankı mı yapıyor?

Fazlasıyla

• İkiside çekiş konusunda sizi üzer,bi kaç bin daha ekleyip 1.6 ford focus trend x alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

1.33 life mı 1.6 Edition astra j mi?  Faiz konusu?

bu araç yaşlı işi mi?

Toyota yaşlı işi değil mercedes ve vw dede işi arabalar bence jetta ve passat.

Hocam bu arada sende mercedes vardı yanılmıyorsam toyota mı aldın :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.