< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 17 Ocak 2014; 11:03:47 > |
5 Dakikada İngilizcede Kaç Kelime Bildiğini Öğren
İngilizce kelime dağarcığını geliştirmek, akıcı bir şekilde konuşmak ve yazmak için çok önemlidir. "İngilizcede kaç kelime biliyorum" sorusunun cevabını bulmak, ilerlemeni takip etmene ve iyileştirme alanlarını belirlemene yardımcı olabilir.
Çeşitli İngilizce kelime dağarcığı testleri, kelime bilgini hızlı ve kolay bir şekilde değerlendirmeni sağlar. Bu testler genellikle çoktan seçmeli sorular içerir ve her soru, doğru cevabı seçmek için birden fazla seçenek sunar.
İngilizce kelime dağarcığı testine başlamadan önce kelime bilginin şu anda hangi seviyede olduğunu tahmin etmen önerilir. Test sonucun, "İngilizce kaç kelime biliyorum" sorusuna cevap vermene yardımcı olur. Test ayrıca, "İngilizcede kaç kelime biliyorum" konusundaki ilerlemeni zaman içinde takip etmene olanak tanır.
İngilizce kelime dağarcığı testleri, kelime bilgini geliştirmek için de faydalıdır. Testler, bilmediğin kelimeleri belirlemene ve bunları kelime dağarcığına eklemene yardımcı olabilir. Düzenli olarak test yaparak, kelime dağarcığını genişletebilir ve İngilizce konuşma ve yazma becerilerini geliştirebilirsin.
İngilizce kelime dağarcığı testlerini çevrimiçi olarak veya mobil uygulamalar aracılığıyla bulabilirsin. Testler ücretsiz veya ücretli olabilir. Ücretli testler genellikle daha kapsamlıdır ve daha fazla özellik sunar.
İngilizce kelime dağarcığını geliştirmek için testlere ek olarak, kelime öğrenme uygulamalarını kullanabilir, İngilizce kitaplar ve makaleler okuyabilir, İngilizce filmler ve televizyon programları izleyebilir ve yerli İngilizce konuşmacılarla sohbet edebilirsin. Bu etkinlikler, kelime dağarcığını genişletmene ve akıcılığını geliştirmene yardımcı olacaktır.