Şimdi Ara

CAMBLY vs OPEN ENGLISH DEĞERLENDİRMEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene Cambly uygulamasını kullanmıştım. Fakat kullanım hakkım dolduğu için fiyattan dolayı Open English uygulamasını satin aldım ve yaklaşık dört aydan beri kullanmaktayım. Alma sebebim ise youtubeda da gördüğünüz sınırsız ders hakkından ötürü. Fakat işin aslı hiçte öyle değil. Çalıştığım için sadece akşamları derslere katılabilme imkanı bulabiliyorum. Fakat neredeyse her akşam "Yaşanan yoğunluktan dolayı derse katılamadınız" hatasını alıyorum, bu da bir sonra ki derse katılabilmem için yarım saat zorunlu beklemem gerektiği anlamına geliyor. Camblyde bir kere katılabiliyordum fakat katılıyordum, hiç böyle sorunlar yaşamamıştım.

Yarın sabahta işe gideceğim için belli bir saatte uyumak zorundayım, doğal haliyle. Yani sınırsız hak felan hikaye.

Ya da size başka bir örnek vereyim, eklediğim resime bakabilirsiniz. Öğretmenin derse teşrif etmesini beklerken ekran görüntüsünü aldım. Bir sonra ki derste de yoğunluktan dolayı almaz ise gönül rahatlığı ile sınırsız ders kullanma hakkımı kullanmış olarak uyuyacağım!!

CAMBLY vs OPEN ENGLISH DEĞERLENDİRMEM

Öğretmenlere gelecek olursak %85 i Afrikalı. Bu rozet olayı felan ilk başlarda çok güzelmiş gibi gelsede konuşamadıktan sonra ne yapayım uygulamayı?

Özet olarak ben pişmanım tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubbed -- 17 Mart 2023; 22:36:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CAMBLY vs OPEN ENGLISH: Bir İngilizce Öğrenme Platformları Karşılaştırması

İngilizce öğrenmek isteyen bireyler için çeşitli çevrimiçi platformlar mevcut. CAMBLY ve OPEN ENGLISH, bu platformlar arasında öne çıkan iki seçenektir. Bu metinde, CAMBLY ve OPEN ENGLISH'in özelliklerini, fiyatlandırmalarını ve kullanıcı yorumlarını karşılaştıracağız. Böylece, ihtiyaçlarına en uygun platformu belirleyebileceksin.

Özellikler

CAMBLY, bire bir canlı dersler sunarken, OPEN ENGLISH, dersleri gruplar halinde sunar. CAMBLY'de, dünyanın her yerinden sertifikalı öğretmenlerle istediğin zaman ders alabilirsin. OPEN ENGLISH ise önceden belirlenmiş bir programa sahip dersler sunar ve bu dersler İspanyolca konuşulan ülkelerdeki öğretmenler tarafından verilir.

Fiyatlandırma

CAMBLY'nin fiyatlandırması, seçilen plana ve ders süresine göre değişir. Aylık sınırsız ders için 169 ABD Doları ücret alır. OPEN ENGLISH'in aylık abonelik ücreti ise 69 ABD Doları'dır.

Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı yorumları, platformların etkinliği hakkında değerli bilgiler sağlar. CAMBLY kullanıcıları, bire bir dersleri ve öğretmenlerin kalitesini övmektedir. OPEN ENGLISH kullanıcıları ise derslerin yapılandırılmış doğasını ve topluluk yönünü takdir etmektedir.

Sonuç

CAMBLY ve OPEN ENGLISH, İngilizce öğrenmek için farklı yaklaşımlar sunan popüler platformlardır. CAMBLY, esneklik ve bire bir derslere odaklanmak isteyenler için uygundur. OPEN ENGLISH, yapılandırılmış bir program ve topluluk etkileşimlerini tercih edenler için daha iyi bir seçim olabilir.

{cambly mı open english mı} CAMBLY veya OPEN ENGLISH seçiminde, bireysel ihtiyaçların ve tercihlerin belirleyici olacaktır. {open english mı cambly mı} Bu karşılaştırma, her iki platformun artılarını ve eksilerini ortaya koyarak seçiminize yardımcı olacaktır. {open english fiyat} OPEN ENGLISH'in aylık abonelik ücreti, 69 ABD Doları'dır. {open english vs cambly} CAMBLY ve OPEN ENGLISH, farklı özellikler, fiyatlandırma ve kullanıcı deneyimleri sunan iki popüler İngilizce öğrenme platformudur. {open english yorum} Kullanıcı yorumları, OPEN ENGLISH'in yapılandırılmış dersleri ve topluluk yönünü överken, CAMBLY'nin bire bir derslerinin ve öğretmen kalitesinin takdir edildiğini göstermektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardeş son durumlar nasıl bende ikilemde kaldım ?

• 9.30 da başlayacak çünkü ders kayıt olduktan sonra 8 dk içinde ders başlıyor her buçuk veya tam saatte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.