Mahsuller Çiftçinin Elinde Kaldı, TMO Randevü Vermiyor
TMO satış için randevu vermiyor. Şu anda tek alternatif tüccarlar, onlarda devletin açıkladığı fiyatların yarısına ya da çok düşük fiyatları teklif ediyor.
Çiftçiler mahsulleri depolarına kilitlemiş durumda, çiftçilerin nefes alabilmesi için satış yapması elzem. Malum borçları var, ve senede bir kez satış yapıyorlar.
Lütfen konuyu üstte çıkarır mısınız...
SOKAK KÖPEĞİ TARAFINDAN ISIRILDIM
Sokağın bir tarafında iki köpek yatıyordu, onları rahatsız etmemek için diğer tarafa geçtim ve yürümeye devam ettim. Bir tırın yanından geçerken dorsenin altından fırlayan köpek sağ bacağımı ısırdı. Isırana kadar orada olduğunu fark etmemiştim.
Hemen eve gittim sabunlu suyla yıkadım daha sonrasında da hastahaneye gittim, tetanoz ve kuduz aşısı vurdular. Acilde ki doktor ertesi gün intaniye servisine gitmemi söyledi. İntaniye servisinde ki doktor hanım; "Buraya her ihtimale karşı gönderiyiorlar ama aşılar %100 etkili sadece aşı zamanlarını aksatmayın" dedi. Fakat veteriner ve doktor arkadaşlarımı arayıp sorduğumda köpeğin kuduz olma durumunda ve virüsün kana karışması durumda bir tedavisi olmadığını ve ölüm ile sonuçlandığını öğrendim. Şu anlık beklemedeyim...
Bir gelişme olursa güncellerim.
CAMBLY vs OPEN ENGLISH DEĞERLENDİRMEM
Geçen sene Cambly uygulamasını kullanmıştım. Fakat kullanım hakkım dolduğu için fiyattan dolayı Open English uygulamasını satin aldım ve yaklaşık dört aydan beri kullanmaktayım. Alma sebebim ise youtubeda da gördüğünüz sınırsız ders hakkından ötürü. Fakat işin aslı hiçte öyle değil. Çalıştığım için sadece akşamları derslere katılabilme imkanı bulabiliyorum. Fakat neredeyse her akşam "Yaşanan yoğunluktan dolayı derse katılamadınız" hatasını alıyorum, bu da bir sonra ki derse katılabilmem için yarım saat zorunlu beklemem gerektiği anlamına geliyor. Camblyde bir kere katılabiliyordum fakat katılıyordum, hiç böyle sorunlar yaşamamıştım.
Yarın sabahta işe gideceğim için belli bir saatte uyumak zorundayım, doğal haliyle. Yani sınırsız hak felan hikaye.
Ya da size başka bir örnek vereyim, eklediğim resime bakabilirsiniz. Öğretmenin derse teşrif etmesini beklerken ekran görüntüsünü aldım. Bir sonra ki derste de yoğunluktan dolayı almaz ise gönül rahatlığı ile sınırsız ders kullanma hakkımı kullanmış olarak uyuyacağım!!
Öğretmenlere gelecek olursak mikrofonları kötü. Bu rozet olayı felan ilk başlarda çok güzelmiş gibi gelsede konuşamadıktan sonra ne yapayım uygulamayı?
Özet olarak ben pişmanım tavsiye etmiyorum.
CAMBLY vs OPEN ENGLISH DEĞERLENDİRMEM
Geçen sene Cambly uygulamasını kullanmıştım. Fakat kullanım hakkım dolduğu için fiyattan dolayı Open English uygulamasını satin aldım ve yaklaşık dört aydan beri kullanmaktayım. Alma sebebim ise youtubeda da gördüğünüz sınırsız ders hakkından ötürü. Fakat işin aslı hiçte öyle değil. Çalıştığım için sadece akşamları derslere katılabilme imkanı bulabiliyorum. Fakat neredeyse her akşam "Yaşanan yoğunluktan dolayı derse katılamadınız" hatasını alıyorum, bu da bir sonra ki derse katılabilmem için yarım saat zorunlu beklemem gerektiği anlamına geliyor. Camblyde bir kere katılabiliyordum fakat katılıyordum, hiç böyle sorunlar yaşamamıştım.
Yarın sabahta işe gideceğim için belli bir saatte uyumak zorundayım, doğal haliyle. Yani sınırsız hak felan hikaye.
Ya da size başka bir örnek vereyim, eklediğim resime bakabilirsiniz. Öğretmenin derse teşrif etmesini beklerken ekran görüntüsünü aldım. Bir sonra ki derste de yoğunluktan dolayı almaz ise gönül rahatlığı ile sınırsız ders kullanma hakkımı kullanmış olarak uyuyacağım!!
Öğretmenlere gelecek olursak %85 i Afrikalı. Bu rozet olayı felan ilk başlarda çok güzelmiş gibi gelsede konuşamadıktan sonra ne yapayım uygulamayı?
Özet olarak ben pişmanım tavsiye etmiyorum.
İKİNCİ YABANCI DİL HANGİSİ OLMALI? NEDEN?
Şu sıralar ikinci dile karar vermeye çalışıyorum, fakat bir sonuca varamadım. Sizce ikinci dil olarak hangi dili öğrenmeliyim? Neden?
Nasılsınız??
Yıllar sonra konu açıyorum. Herkes bir koşturmacanın içinde.
Nasılsınız arkadaşlar? Hayatınız nasıl gidiyor?
AVEA ABONE NUMARAMI NASIL ÖĞRENEBELİRİM?
Mobil uygulamasından bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
silinsin
silinsin
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 980
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 61.820 (Bu ay: 1.166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.585 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic