open english 2 al 1 öde kampanyası 1 yıllık pakete (27.000/2 =13.500) ortak arıyorum. ilgilenenler 0549 652 1910 arayabilir siniz |
Open english 2 al 1 öde baslamis, fiyat alanlar? (2. sayfa)

-
-
Open Englısh 12 aylık Premium (ayda 30 adet özel ders) paketimi devrediyorum. Mesaj atabilirsiniz veya e-postam: tanhanderya0@gmail.com
-
Aralık2025’e kadar olan 1 yıllık üyeliğimi iş yoğunluğumdan dolayı devrediyorum. Çok isteyerek aldım fakat hem çocuklar hem iş hiç vakit ayıramadım. Henüz hiçbir şekilde kullanım yapılmadı. İstediğiniz zaman canlı dersler, yapay zeka desteği ve daha bir sürü ek imkan bulunmaktadır. Eğer hala düşünüyorsanız iletişime geçebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar 1 senelik premium(7/24 ders imkanı, ayda 30 özel ders ve sınırsız grup derslerine katılım hakkı olan. Aylık 4-10-20 ders olanlardan değil fiyat karşılaştırmasını ona göre yapın) üyelik devrediyorum. 1 Mayıs 2026 ayında bitecek. İlgilenenler varsa yazabilir. No:5369450364
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X