Merhabalar arkadaşlar bir kaynak videosunda bu kitabı gördüm ve baya yeni nesil ve zorlayıcı gözüktü sizce şu an değil ama sene içinde falan çözülür mü? Sizin görüşleriniz nedir bu konuda(önce başka kitaplar çözeceğim yani hemen bu değil) |
Aydın tyt matematik geometri sb hakkında
-
-
yav nereden buluyorsunuz böyle cins kaynakları.
345, 3D veya karekök al.
bir de soru bankalarıyla çok vakit kaybetme, 1 tane ayt 1 tane tyt bitir sonra denemelere geç.
-
şu adama hak vereceğim aklıma gelmezdi aydın maydın faso fiso bildiklerini seviyene göre çöz geç
-
bodoslama yeni nesil çözme önce klasik sorulara alış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyüp b hocam gibi bodoslama
-
Her şeye laf ettiririm ama matematiğime ettirmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yayın hala devam mı ediyormuş
-
Aydın sadece kimya çıkartmıyor muydu
o zaman sorum sana gelsin 3 4 5 + 3d çözdükten sonra ne çözülür
-
altta belirttim zaten bodoslama geçmeyeceğimi söyledim önce başka kitap bitireceğim
-
birer tane az olmaz mı hocam zaten hani ilk onları çözeceğim zaten sonra farklı sorular görmek adına sorayım dedim. yoksa bunla elbette başlamayacağım
-
hahahahhahahahahaha yok ya hocam kimya kitapları güzel de geçen gün kaynak videosunda baktım pdf inceledim güzel duruyordu sorayım dedim
-
hocam senin nick çok iyi ya ayt fizik 14/14 mü :D
-
İkisi çok bile.
yok hocam ya bilkent fizik hedefliyorduk 11 başında olmadı sağlık olsun
Evet önce onu çözeceğim hocam sonra son kitap olarak falan düşündüm bunu ilk kitap değik
Ben de hocam denemelerin yanında götüreyim diye sordum. Yanlış anlaşıldım bunla tabii ki başlamayacağım. Önce 345 ile başlarım bs dan falan soru çözerim ondan sonra denemelerin yanına hani yeni açılar kazanayım diye. Yoksa şu anda kesinlikle değil
ne bekliyorsunuz peki hocam sıralama olarak
Benzer içerikler
- bursa uludağ üniversitesi yorumları
- acil doktoru maaşı
- sayısal 430 puan kaç bin
- ayt ne zaman başlanmalı
- vasıfsız gemi personeli ne is yapar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X