Şimdi Ara

Final Dershanesi İzmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu yıl finale gitmeyi düşünüyorum Alsancak ve Çankaya arasında kaldım acaba siz hangisini önerirsiniz. Bir de fiyatı hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.

• Alsancak merkez olarak geçiyor, ben de alsancaktayım. Hocalar falan baya iyi, çankayayı bilmem ama alsancağı öneririm ben sana. Fiyat olarak bilgim yok. 12. sınıf mısın yoksa mezun falan mı?
  • 12. sınıf için. Benim merak ettiğim finalden bir hoca geldi bizim okula bu sene çankaya ya gidin dedi. Alsancak ta ilk sınıflar baya ilgi görüyormuş ama ondan sonrasını gelir kaynağı olarak görüyorlarmış sadece ne kadar doğru?
  • Doğru söylemiş hocan, Alsancakta genelde o çevreden çok zenginler gider iyi öğrenciler de var ama onlar da azdır ve ilk sınıflar ilgi görür.
    Çankaya şubesine giden arkadaşım son sınıfta olmasına rağmen müthiş bir ilgi ve alaka gösteriyorlardı kendim şahit oldum etütlerinde ders anlatmalarında falan tabii şimdi nasıl bilemiyorum fiyat olarak da yanılmıyorsam 3.000 TL'e kayıt olmuştu
  • Bizim mezun gurubu(sayısal) için konuşuyorum alakası yok. 3. sınıftayım ve hocalar acayip ilgili aynı şekilde 4 ve 5. sınıfta da arkadaşlarım var onlarla da aynı şekilde ilgileniliyor ek dersler etütler olsun. Tenefüslere bile çıkmıyolar bazen soru çözmek için. Haftasonunda(12. sınıf) arkadaşlarım var. 12.-13. sınıfta onlara bile gayet ilgililer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 14 Şubat 2012; 21:34:26 >
  • ben fen bilimlerine gidiyorum. final alsancaktan 2 sene once bizim dersaneye gecen bir ogretmenin soyledigine gore ayrilma sebebi ogrenciler arasi yapilan ayrimcilikmis. fen lisesi ogrencileri diger ogrencilerden daha az ucret odeyip butun ogretmenleri kitliyolarmis baskalarina zaman kalmiyormus soru sormak icin
  • Kararsız kaldım ben de ya şu anda 11. sınıf olarak giden arkadaşlarımda ilgilenmiyorlar diyor tabi 1. ve 2. sınıfta olanlar memnunda bizim okuldakilerden , diğerleri de ayrımcılık var diyor. Üst sınıfların sıra plastikmiş falan bu ne kadar doğru bilemem tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strogonof -- 14 Şubat 2012; 21:48:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Final İzmir BAYRAKLI
    6 yıl önce açıldı
    Dershane Önerisi - Bursa -
    6 yıl önce açıldı
    Florya YKS Dershanesi Tavsiyesi
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strogonof

Kararsız kaldım ben de ya şu anda 11. sınıf olarak giden arkadaşlarımda ilgilenmiyorlar diyor tabi 1. ve 2. sınıfta olanlar memnunda bizim okuldakilerden , diğerleri de ayrımcılık var diyor. Üst sınıfların sıra plastikmiş falan bu ne kadar doğru bilemem tabi.

Hangi okula gidiyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.