Şimdi Ara

Askerlik Yerim Belli Olduktan Sonra Tecil Olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
21.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 temmuzda lisans sonrası iki yıllık tecilim bitmişti.
    17 temmuzda yüksek lisansa kayıt oldum ama öğrencilik durumum pasif gözüküyordu.
    20 eylülde ders seçimleri yapılınca aktif duruma geldi.
    bu sırada 23 eylülde 99/4 celbine dahil edilmişim. 24 eylülde e-devletten bakınca gördüm. okulu arayıp sordum onlar da elektronik olarak sisteme giriş yaptılar askerlik tecili için.

27 eylülde askerliğim ertelenmiş duruma geldi. ancak sınıflandırmam hala aynı duruyor.

yani tecil oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Batarang-

Sen şu anda yoklama kaçağına düşmüşsün yoklama kaçağı olduğun zaman istersen 6 yıllık okul kazansan da askere gideceksin
    Sallama. O zorla götürme işleri 20 sene öncede kaldı. Yoklama kaçağı olsan bile en fazla günlük para cezası işler. Kimse kimseyi kolundan tutup götüremez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bemanetoglu kullanıcısına yanıt
    Benim durumum cok garip bi sekilde söyle olmus. Ben lise mezunuyum 2 yillik okula baslamistim ama bitirmemistim hic birakmistim tecil hakkim da duruyordu. Sonra kamuda ise girince aday memurluk evraklari ile gidip tecil yaptirmistim. Meger subedeki memur evraklarimi alip iki yillik mezun olarak gosterip tecil yapmis. Yani su an en az 4 yillik okumam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.