Şimdi Ara

tchibo'da part çalışıyorum soruları alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
9
Favori
18.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferrarisini Satan Adam kullanıcısına yanıt
    t....k kadar boyu var sirketi var
  • lala23 kullanıcısına yanıt
    ben de başvurdum ama geri dönen olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 16 tchibo sevdiğim bir yerdir,çalışma ortamıda dışarıdan bakıldığında iyi görünüyor,part time ya da yazın çalışmak için alırlar mı ?martta 17 olacam

• quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

Yaş 16 tchibo sevdiğim bir yerdir,çalışma ortamıda dışarıdan bakıldığında iyi görünüyor,part time ya da yazın çalışmak için alırlar mı ?martta 17 olacam
    Şartlar iyimiş gayet saatleri filan. Örgün olmasam direk dalardım. Sakal traş zorunluluğu var mı ?
  • Tchibo mu, kahveci değil mi orası?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NG Ç.

Tchibo mu, kahveci değil mi orası?
    ben de eskişehirde colinsde çalışıyorum ksıkandırmak gibi olmasın şartlarım daha iyi ama tchiboyu da merak etmiyorum değil. molanızda bedava kahve veriyolar mı mesela? yemek kartı veriyolar mı? maaş ne kadar? kapanış ayağına 10.30a kadar kalıyo musun. mekan ufak boğuyo mu?
  • Okunusu tam olarak nasil birde siz kahveci degilsiniz gibi bir reklami vardi amaci neydi reklamin

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Okunusu tam olarak nasil birde siz kahveci degilsiniz gibi bir reklami vardi amaci neydi reklamin
    1.http://www.tchibo.com.tr/herzhaft-mild-p200017063.html bu linkteki kahveden aldıktan sonra direkt suda çözüp içebiliyor muyuz?
    2. O linkteki kahveden yapıp satıyor musunuz dükkanda? Tercih edilen bir kahve mi?
    3. Şu üstünde kapak olan, bir delik vasıtasıyla içilen bardaklardan satılıyor mu?
  • jessica albay kullanıcısına yanıt
    her mola kadar kahve içme hakkın var, partım 250 lira ticket var :) , şiftinde kaç yazıyorsa o saatte çıkıyorsun , ful olan arkadaş 1500 - 1700 arası alıyorum dedi, belki colins daha iyidir bilmiyorum yorum yapmayayım ama tchibo kadar imkan sağlayan bir yerde yok. yiyip içiyorsun biriside dönüp bakmıyor, hiyerarşi ortamı yok,v partına 250 lira yemek kartı neresi verir ? sen esk lisin bilirsin kolezyonun full u 180 alıyor :) , mağaza müdürü müsait olmadığın günleri söyle ona vgöre şift hazırlıyım diyor yani insanı bunaltmıyor yani türk mağazalarından farklı olduğunu bir çok konuda belli ediyor. eğer şart olarak bunları bahsetmiyorsan birşey diyemem tabi
    sen hangi colinstesin hacım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steven Gerrard

1.http://www.tchibo.com.tr/herzhaft-mild-p200017063.html bu linkteki kahveden aldıktan sonra direkt suda çözüp içebiliyor muyuz?
    2. O linkteki kahveden yapıp satıyor musunuz dükkanda? Tercih edilen bir kahve mi?
    3. Şu üstünde kapak olan, bir delik vasıtasıyla içilen bardaklardan satılıyor mu?

evet aynısını aynı fiyata satıyoruz.
    bu kahveler 2 adet vakum şekilde satılır
    açıkçsı bunlrı alan pek görmüyorum eğer illa kahve dersen git tchibo ya orada öğütülmemiş kahve çeşitlerinden kendine taze taze çektir
    o bardaklardan satmıyoruz ama hani gelip bir tani diye rica edersen kimsenin seni kıracağını sanmıyorum hacım

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

Okunusu tam olarak nasil birde siz kahveci degilsiniz gibi bir reklami vardi amaci neydi reklamin

telafuz olarak cibo da diyen var şibo da diyen var ben cibo diyorum
    o reklamın teması tchibo sadece kahve satılmıyor onu söylemeye çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Şartlar iyimiş gayet saatleri filan. Örgün olmasam direk dalardım. Sakal traş zorunluluğu var mı ?

benle birlikte çalışan bi arkadaş var part çalışıyor ve örgün müdür ona göre ayarlıyor bizim
    sakal olmayacak günlük traş yada 2 günde bir yani sakal 0 olacak

@Booty Hunter kesinlikle knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

Yaş 16 tchibo sevdiğim bir yerdir,çalışma ortamıda dışarıdan bakıldığında iyi görünüyor,part time ya da yazın çalışmak için alırlar mı ?martta 17 olacam

hacı yaştan ötürü almayabilirler 18 ol öyle başvur
  • erkekte at kuyruklu sac sikinti yaratir mi? sakal yok

• onu bilmiyorum ama sorun çıkarmazlar herhalde saçla ilgili hiç bişey demediler

@Ferrarisini Satan Adam tepsim sen olacaksan kabul kankam
  • az kahve araklamadim tchibo dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglifenigga

az kahve araklamadim tchibo dan

fakirlere müsade edin diyolar şubeden arada, bizde göz yumuyoz knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglifenigga

az kahve araklamadim tchibo dan
    Tchibo'dan daha kahve içmek nasip olmadı. Bir ara netten bot siparişi verdim geçen sene İstanbul'da oturuyorum baktım kar yağmayacak gibi ayakkabı geldi 5 gün sonra götürdüm sadece sordukları soru neden iade ediyorsunuz oldu bende izah ettim para iadesi mi yapalım başka bir şey mi alırsınız dediler bende para iadesi dedim hemen parayı geri verdiler. Hatta dün akşam 3 adet sipariş geçtim bakalım kargoyu bekliyorum :)

1Mikrofiber Kapitone Mont, Kahverengi
    1Unisex Yağmurluk
    1Cüzdan

Bu aldıklarım senin çalıştığın şubede mevcut mu? Ayrıca netten satılan ürünlerin merkezi neresi?
  • kahve makineleriniz ve o kapsuller cok iyi ama tek sikintiniz sicak ciklatali olani bir turlu bulamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Tchibo'dan daha kahve içmek nasip olmadı. Bir ara netten bot siparişi verdim geçen sene İstanbul'da oturuyorum baktım kar yağmayacak gibi ayakkabı geldi 5 gün sonra götürdüm sadece sordukları soru neden iade ediyorsunuz oldu bende izah ettim para iadesi mi yapalım başka bir şey mi alırsınız dediler bende para iadesi dedim hemen parayı geri verdiler. Hatta dün akşam 3 adet sipariş geçtim bakalım kargoyu bekliyorum :)

1Mikrofiber Kapitone Mont, Kahverengi
    1Unisex Yağmurluk
    1Cüzdan

Bu aldıklarım senin çalıştığın şubede mevcut mu? Ayrıca netten satılan ürünlerin merkezi neresi?

kankam gerçekten sıkıntı çıkarmayan bir yer orası.
    bu dediklerinin 3ünü de biliyorum var ama acaba aynı şeyimi düşünüyoruz. link atma imkanın varsa at ben sana bizim fiyatları söyleyim olur mu ?
    netten satılan ürünler sanırım istanbul merkezli olması lazım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.