21 yaşındayım daha önce herhangi bir markette çalışmadım. Eğer evrakları yetiştirebilirsem Pazartesi günü işe başlıyıcam. İnternette gördüğüme göre çoğu insan şok tan memmun değil. İŞKUR dan girdiğim için ilk 3 ay yemek ve bono dan yararlanamıyormuşum galiba bu doğru mu ? KYK borcum var 14.000 tl onu ödemek için giricem zaten. İşin zorluğundan bahsedebilecek tecrübeli birisi varsa ve aşağıya deneyimlerini yazarsa sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYRISN -- 26 Ağustos 2021; 2:14:24 > |
ŞOK'ta Çalışmak
Giriş:
ŞOK Marketler, Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden biridir ve çok sayıda kişiye istihdam olanağı sunmaktadır. ŞOK'ta çalışmak, dinamik ve ödüllendirici bir deneyim olabilir.
Kariyer Fırsatları:
ŞOK, mağaza personeli, yönetici asistanı, mağaza müdürü ve bölge müdürü gibi çeşitli kariyer fırsatları sunmaktadır. Kariyer yolları net bir şekilde tanımlanmıştır ve başarılı çalışanlar için ilerleme potansiyeli yüksektir.
Çalışma Ortamı:
ŞOK'un çalışma ortamı, zorlu ancak destekleyicidir. Çalışanlar, takım çalışmasına değer veren ve yüksek standartlara sahip bir ekipte çalışma fırsatı bulurlar. Şirket, çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimini desteklemektedir.
Eğitim ve Gelişim:
ŞOK, çalışanlarına kapsamlı bir eğitim ve geliştirme programı sunmaktadır. Bu program, çalışanların işlerini etkili bir şekilde yapmaları ve kariyerlerinde ilerlemeleri için gerekli bilgi ve becerileri geliştirmelerine yardımcı olur.
Maaş ve Yan Haklar:
ŞOK, çalışanlarına rekabetçi maaşlar ve yan haklar paketi sunmaktadır. Bu paket, sağlık sigortası, ücretli izin ve performansa dayalı ikramiyeleri içerir.
Başvuru Süreci:
ŞOK'ta çalışmakla ilgileniyorsan, resmi web siteleri üzerinden veya mağazalarını ziyaret ederek başvurabilirsin. Başvuru süreci, bir ön eleme sürecini, bir mülakatı ve referans kontrollerini içerir.
Sonuç:
ŞOK Marketler'de çalışmak, perakende sektöründe kariyer yapmak isteyenler için cazip bir fırsattır. Şirket, dinamik bir çalışma ortamı, çeşitli kariyer fırsatları, kapsamlı bir eğitim programı ve rekabetçi bir maaş ve yan haklar paketi sunmaktadır. ŞOK'un ekibine katılmayı düşünüyorsan, kariyer hedeflerine ulaşmana yardımcı olabilecek ödüllendirici bir deneyim bulabilirsin.