Koçla çalışıyorum. Koçum da, kendime ideal aldığım ve hoşuma giden bir şeyler başaran, buralara yazmış. Ben de yazmak istedim, hem adımlarım görülmüş olur. Kendimi takip edebilirim. Bugün, çok ders çalışamadım. Günlerdir gereksiz bir üşengeçlik var üzerimde doğrusu, dershanenin gereksizliği yoruyor başa alsak kayıt olmazdım. şimdi fizik optik konusunu bitireceğim ve Tyt fizik temeli atılmış olacak, ondan sonra soru çözeceğim. biyolojiden branş denemesi çözdüm, 3.25, 3.25, 4.50, 3.50. fizikten sonra biyoloji soru bankası karma rutin yapacağım, zaman kalırsa Geometri Çokgenler ve Yamuk çözeceğim. Ve hemen sonra okul sınavları dolayısı ile biraz Logaritma bakacağım. Bu hafta cuma günü okulumun denemesi olacak, Hedefim 70 bandını görebilmek. Türkçeden 35, Sosyalden 10-12, Matematiği ise bu sefer 15 üzerine çıkarmak istiyorum. Fen kısmı konuları yoğun tekrar ediyorum ama hâlen biraz dikkat hatası yapıyorum, olursa fende de 15’i görmeyi hedefliyorum. Olursa 77 gelir. Birkaç geometri de araya katabilirim umarım. Zaman çok yetmiyor stresimden kaynaklı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim