Ayt Fizik yapamıyorum nasıl yapabilirim?
Eşit ağırlığa geçmek istiyorum okulda ama Tyt fiziğim iyi geldiği için Ayt’de yaparsın diyorlar ama yapamıyorum
Apotemi fizik mi Bilgi sarmalı mı daha zor?
Şu an Tyt’de 6-7 yapıyorum arada birkaç düşüş oluyor elbette. Ama sabitlemek istiyorum. Hangisi daha zor? Branş denemeleri de çözüyorum.
Ben de yks günlüğü yapacağım, birkaç gördüğüm yapıyor, doğrusu özendim ve kayıt altında tutmak güzel
Koçla çalışıyorum. Koçum da, kendime ideal aldığım ve hoşuma giden bir şeyler başaran, buralara yazmış. Ben de yazmak istedim, hem adımlarım görülmüş olur. Kendimi takip edebilirim. Bugün, çok ders çalışamadım. Günlerdir gereksiz bir üşengeçlik var üzerimde doğrusu, dershanenin gereksizliği yoruyor başa alsak kayıt olmazdım.
şimdi fizik optik konusunu bitireceğim ve Tyt fizik temeli atılmış olacak, ondan sonra soru çözeceğim.
biyolojiden branş denemesi çözdüm, 3.25, 3.25, 4.50, 3.50.
fizikten sonra biyoloji soru bankası karma rutin yapacağım, zaman kalırsa Geometri Çokgenler ve Yamuk çözeceğim. Ve hemen sonra okul sınavları dolayısı ile biraz Logaritma bakacağım.
Bu hafta cuma günü okulumun denemesi olacak, Hedefim 70 bandını görebilmek. Türkçeden 35, Sosyalden 10-12, Matematiği ise bu sefer 15 üzerine çıkarmak istiyorum. Fen kısmı konuları yoğun tekrar ediyorum ama hâlen biraz dikkat hatası yapıyorum, olursa fende de 15’i görmeyi hedefliyorum. Olursa 77 gelir. Birkaç geometri de araya katabilirim umarım. Zaman çok yetmiyor stresimden kaynaklı.
En yüksek 63 gördüm o da Ens’ti. Onda arkadaşlarım da yükselttiler bayağı. Tekrsr düştüm, 90’ı görmem lazım. Bayağı da çalışıyorum. Okul ve dershane kendi başıma da. Ama çıkmıyor. Son gene düştüm mesela.
Düşüş yaşayanınız var mı? Henüz cevap anahtarı yayımlanmadı sanırım, ama kendi babında kontrol edenler vardır onu geçtim hissiniz der
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 747 (Bu ay: 348)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar