< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
arkadaşım bende kyk da yurtta kalıyorum.bizim odada kim önce yatarsa o ışığı kapatır isterse akşam 7 de yatsın kimse ışığı açamaz gürültü yapamaz antrenin ışığını yakabilir yattığımız yer hafif aydınlanır ama yattığımız yerin ışığını yakamaz
Bak arkadaşım işin mantığı şudur; sen o odadan başka yerde yatabilir misin? hayır her şeyden önce orası senin yatak odan dinlenme yerin uyuyorsan ya da uyumayıp sadece sessizlik istiyorsan önceliği sana vermek zorundalar her ne yaparlarsa yapsınlar uyuyan kişi veya dinlenen kişi bunu başka bir yerde yapamayacağı için öncelik onundur diğerleri ona uymak zorundadır. Aynı şekilde sabah çalan alarm..arkadaşınla konuş bu konuda ki hassasiyetini söyle seni uyandırmaya hakkı yok senin ordan başka yatacak yerin yok öncelik sende hak senin hakkın..alarmını kursun telefonunu kapatsın yastığının altına koysun şimdiki bazı akıllı telefonlar kapatıldığı zaman alarmı çalmıyor durum buysa şayet kendine eski nokia 1110 lardan alsın yastığının altına koysun bende alarmı kurduğumda uyanmakta zorlandığım oluyor kimi zaman geç yatınca bir kere oda arkadaşımı bu konuda rahatsız ettiğimi hissettim kendisi birşey demedi ama ben hissettim akıllı telim kapandığında çalmıyordu nokia 1110 numu kurup kapatıp yastığımın altına koyuyorum sadece titremesi bile uyanmam için yeterli oluyor kimseyi rahatsız etmiyorum hakkım da yok zaten ciddi bir şekilde konuş bu konuda sonuna kadar haklısın kendin çözemüyorsan yurt yönetimi de ilgilenmiyorsa kesinlikle oda değiştirme ve gençlik ve spor bakanlığına kadar git yurt yönetimine de güzel bir ceza gelir.. |
Sen de uyku düzenini 6da kalkmaya göre ayarla. Bundan sonra günlerin nasıl verimli geçtiğine inanamayacaksın. Ciddiyim.
|
sende namaz kılmaya başla
|
benim ibadetim de bu deyip gece 4'te son ses müzik aç birebir aynı durum. bakalım ne diyecekler..
veya o namaz kılarken aç son ses. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 21 Mart 2017; 18:33:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|