Şimdi Ara

KYK Yurdu uyku sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
11.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar KYK yurdunda kalıyorum.Bir tane oda arkadaşım her sabah 6 ya sabah namazı için alarm kuruyor ben de bir uyandim mı bir daha uyuyamıyorum hep uykusuz kalıyorum derslere odaklanamiyorum zaten ışıklar anca 12 de kapanıyor. başka odaya da geçemiyorum tüm yataklar dolu.Bu arkadaştan alarm kurmamasini istesem olur mu?Ne yapmalıyım?Memurlara söyledim hiç ilgilenmediler o arkadaşla senin aranda olan birşey biz karisamayiz oda değiştireceksen biriyle anlaş falan dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşım bende kyk da yurtta kalıyorum.bizim odada kim önce yatarsa o ışığı kapatır isterse akşam 7 de yatsın kimse ışığı açamaz gürültü yapamaz antrenin ışığını yakabilir yattığımız yer hafif aydınlanır ama yattığımız yerin ışığını yakamaz
    Bak arkadaşım işin mantığı şudur; sen o odadan başka yerde yatabilir misin? hayır her şeyden önce orası senin yatak odan dinlenme yerin uyuyorsan ya da uyumayıp sadece sessizlik istiyorsan önceliği sana vermek zorundalar her ne yaparlarsa yapsınlar uyuyan kişi veya dinlenen kişi bunu başka bir yerde yapamayacağı için öncelik onundur diğerleri ona uymak zorundadır.
    Aynı şekilde sabah çalan alarm..arkadaşınla konuş bu konuda ki hassasiyetini söyle seni uyandırmaya hakkı yok senin ordan başka yatacak yerin yok öncelik sende hak senin hakkın..alarmını kursun telefonunu kapatsın yastığının altına koysun şimdiki bazı akıllı telefonlar kapatıldığı zaman alarmı çalmıyor durum buysa şayet kendine eski nokia 1110 lardan alsın yastığının altına koysun bende alarmı kurduğumda uyanmakta zorlandığım oluyor kimi zaman geç yatınca bir kere oda arkadaşımı bu konuda rahatsız ettiğimi hissettim kendisi birşey demedi ama ben hissettim akıllı telim kapandığında çalmıyordu nokia 1110 numu kurup kapatıp yastığımın altına koyuyorum sadece titremesi bile uyanmam için yeterli oluyor kimseyi rahatsız etmiyorum hakkım da yok zaten ciddi bir şekilde konuş bu konuda sonuna kadar haklısın kendin çözemüyorsan yurt yönetimi de ilgilenmiyorsa kesinlikle oda değiştirme ve gençlik ve spor bakanlığına kadar git yurt yönetimine de güzel bir ceza gelir..
  • Konu umarım csb olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 21 Mart 2017; 18:33:31 >
  • Kesintisiz uyku olayi önemli

• Ya işte bu yurtta tek kişilik odalar var başka hiçbir yurtta yok o yüzden belki bu sene geçerim umuduyla ayrılmıyorum zaten bu sene de gecemezsem tek kişiliğe eve cikcaam cidden çok zor psikolojim.bozuldu.

• wntd1903 kullanıcısına yanıt
    4 kişilik odada kalıyorum diğer adamlar hiç uyanmiyor bile ben cidden anlamıyorum onların mı uykulari cok ağır benimki mı çok hafif anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Deepfears

4 kişilik odada kalıyorum diğer adamlar hiç uyanmiyor bile ben cidden anlamıyorum onların mı uykulari cok ağır benimki mı çok hafif anlamadım

Uyurken Kulak tıkacı kullananlar olduğunu duymuştum hocam araştır istersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KYK'dan çık kurtul.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi kyk o ? Tek kişilik oda mı var kykda ?

• Sen de uyku düzenini 6da kalkmaya göre ayarla. Bundan sonra günlerin nasıl verimli geçtiğine inanamayacaksın. Ciddiyim.

• Biran bizim odadan bahsediyorsun sandım bizdede aynı durum söz konusu üstüne bizim dümbelek kendi alarmına uyanmiyor

• memurla konuştum derken? Arkadaşa söyleyin sabah namazına alarm kurmasın mı dedin? Yatak dolu olduğunu biliyormuşsun ne konuşmuş olabilirsin ki memurla

• quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

memurla konuştum derken? Arkadaşa söyleyin sabah namazına alarm kurmasın mı dedin? Yatak dolu olduğunu biliyormuşsun ne konuşmuş olabilirsin ki memurla

Memur kaldırabilir belki o arkadaşı o da alarm kurmaz?
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    İyide işte o zaman da kendi alarmima uyanamayacam ayrıca onlar zararliymis diye duydum.

• Anayurt Oteli kullanıcısına yanıt
    Haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Haklısın

Mantıklı
  • Ya arkadaşlar şimdi ben bu arkadaşla konuşsam olurmu ben her sabah bu arkadaşın ibadet için kurduğu alarma uyanmak zorunda değilim okul için olsa tamam ama burada herkesin herkese bir saygısı olmalı değil mı?

• Eleman nasıl bir tip? Sen anlatınca sakalı uzun islamist keko tipi oluştu aklımda.

Maddi durumun iyiyse eve çık , kyk yurtları berbat. Yoksa da memurla konuş , çocukla konuşursan pek sonuç alacağını sanmam ama dene istersen
  • O o saatte kalkmasa senin alarmla kalksa kapat dese sen kısıcan mı?

• arkadaşım bende kyk da yurtta kalıyorum.bizim odada kim önce yatarsa o ışığı kapatır isterse akşam 7 de yatsın kimse ışığı açamaz gürültü yapamaz antrenin ışığını yakabilir yattığımız yer hafif aydınlanır ama yattığımız yerin ışığını yakamaz
    Bak arkadaşım işin mantığı şudur; sen o odadan başka yerde yatabilir misin? hayır her şeyden önce orası senin yatak odan dinlenme yerin uyuyorsan ya da uyumayıp sadece sessizlik istiyorsan önceliği sana vermek zorundalar her ne yaparlarsa yapsınlar uyuyan kişi veya dinlenen kişi bunu başka bir yerde yapamayacağı için öncelik onundur diğerleri ona uymak zorundadır.
    Aynı şekilde sabah çalan alarm..arkadaşınla konuş bu konuda ki hassasiyetini söyle seni uyandırmaya hakkı yok senin ordan başka yatacak yerin yok öncelik sende hak senin hakkın..alarmını kursun telefonunu kapatsın yastığının altına koysun şimdiki bazı akıllı telefonlar kapatıldığı zaman alarmı çalmıyor durum buysa şayet kendine eski nokia 1110 lardan alsın yastığının altına koysun bende alarmı kurduğumda uyanmakta zorlandığım oluyor kimi zaman geç yatınca bir kere oda arkadaşımı bu konuda rahatsız ettiğimi hissettim kendisi birşey demedi ama ben hissettim akıllı telim kapandığında çalmıyordu nokia 1110 numu kurup kapatıp yastığımın altına koyuyorum sadece titremesi bile uyanmam için yeterli oluyor kimseyi rahatsız etmiyorum hakkım da yok zaten ciddi bir şekilde konuş bu konuda sonuna kadar haklısın kendin çözemüyorsan yurt yönetimi de ilgilenmiyorsa kesinlikle oda değiştirme ve gençlik ve spor bakanlığına kadar git yurt yönetimine de güzel bir ceza gelir..

• Öyle bir tıp işte ama beni ilgilendirmez ben konuşacağım arkadaşla olmazsa su memurlarla ciddi ciddi konuşacağım bu sene bitse de kurtulsam bak buradan toplumsal mesaj da veriyorum sakin ha sakın KYK da kalmayın Allah belasını versin buranın ciddiyim bir tane güler yüzlü adam yok memurlar öyle müdür öyle güvenlik öyle kantinciler öyle öğrenciler öyle psikolojim bozuldu aydın goruslu bir adam yok burada bilmiyorum her KYK boylemdiir çoğunluk dindar adam gibi eve çıkın odamızda kafanızı dinleyin yemeği sorun etmeyin başta bende böyle düşündüm dedim KYK iyidir ama yok berbat resmen burada kendimi köpek gibi değersiz hissediyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.