Şimdi Ara

KYK Yurdu uyku sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
11.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Deepfears

Arkadaşlar arkadaş ile konuştum fakat dinlemedi bari alarmı titreşime al dedim dedi mı ben buna zor uyanıyorum yapacak birsey yok odayı degisecem bugün yine uykusuz kaldım sene sonu da tek kişilik odaya gecemezsem eve çıkacagim yapacak birşey yok arkadaşa kibarca anlatmama rağmen dinlemedi dedim sen şuan baskasini rahatsız ederek günaha giriyorsun dedi ki girriyorsam giriyorum dedi işte bu tip insanlar kendine Müslüman adamalardir bundan sonra da herkese KYK yi kotuleyecem .

bana csb gibi geldi anlayıslı olması lazım arkadaşın ben olsam vicdan azabı çekerdim.Yinede tek taraflı düşünüyorsun arkadaşında uykusuz kalıyor sırf inançları için ona kin duyacağına iyimser olsan destek olmaya çalışsan emin ol rahatta uyursun.Al kulak tıkacı olsun bitsin Hayat böyle her şey günlük gülistanlık değil avatarındaki bebek gibi ağlayacağına biraz olgun ol.

• hocam sesini kısacak biraz
  • merik and sago M kullanıcısına yanıt
    Bizde tv bozuk tv odasında uyuyorum bu yüzden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşına akıllı bileklik hediye et titreşimi ile uyanacaktır. Böylece hem arkadaşını mutlu etmiş hem de sorununu çözmüş olursun. İyi forumlar.
  • Vay anasını konuya bak. Doğanın bir düzeni vardır. İnsan da bu düzenin bir parçasıdır. Siz hiç bu sabahta 9 da ötmeye başlayım diyen kuş gördünüz mü. Hava kararınca odada uyulur, sabah ta aydınlanınca uyanılır. Sizin keyfinize göre mi uyancak lan bu adam. Hadi onu geçtim okulu 7 de başlayan srn olsaydın alarmı kurmuycak mıydın 6 ya? Sen desene ben arkadaşın namaz kılmasından rahatsız oluyorum diye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi anlayabiliyorum. Zor gerçekten. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Eczaneden 20 25 tl ye.otifleksin profosyonel kulak tıkaçlarından deneyin

• Olm dalga mı geçiyon sen herkes istediği zaman yatar kalkar rahatlık istiyorsan aparta eve geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Loneyking52

Olm dalga mı geçiyon sen herkes istediği zaman yatar kalkar rahatlık istiyorsan aparta eve geç
    adam zaten namaza kalmasindan rahatsiz oluyorum dememis alarmindan rahatsiz oluyorum demis. bi odada alarm calarsa o odadaki herkes uyanir bunun keyifle rahatliga duskun olmakla alakasi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Kardeş kyk da mı kalıyorsun bilmem de ben kalıyorum 4 kişiyiz herkesin kafa farklı herkes solo mis kimse kimseye karışmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.