Şimdi Ara

KYK Yurdu uyku sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
11.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçak moduna alıp yastığın altına koyup titreşime alsın alarm sesini kıssın her türlü uyanır ya da sizin kulak tıpası kullanmanız
  • Ooo linç kültürü başlamış ne kadar tatlı hoşgörülü din mensubuyuz.

Konuya gelirsek oda da iki kişi kalıyorlarsa orası ortak alandır. Birisi bir şeyden rahatsız oluyorsa değiştirilmesi gereken bir şey vardır.
    Din vs. mevzuyu değiştirmez ortak bir yaşam varsa herkes biraz kendinden verecek. Hemen saldırmayın.
  • Hocam ben sana güzel bir çözüm önereyim. Arkadaşına bu akıllı bileklikten hediye ediyorsun. Alarmını buna kursun. Güçlü bir titreşimi var, anında uyandırıyor. Hem ses çıkmamış olur, hem de arkadaşın daha rahat uyanır.KYK Yurdu uyku sorunu
  • Deepfears kullanıcısına yanıt
    OKUL İÇİN OLSA TAMAM AMA. diyorsun adam ibadete kalkınca şikayeymi ediyorsun ... Alarmı kısık ses kursun sende ondan uzağa yat biraz

• ben sırf bu uyku sorunu yüzünden üniversitede ayrı ev tutmak zorunda kaldım. ama benimki insomnia düzeyinde aşırı bir sorundu. Allah sabır versin.

• Yapacağın tek şey konuşmak.Bunun başka bir çözümü yok."Mehmet karşim müsaitsen sana bir kahve ısmarlayayım hem de seninle konuşmak istediğim bir şey var"dersin olayı anlatırsın.Karşındakinle iyi bir iletişim kurarsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Rahatsız oluyorsan konuşacaksın bu kadar basit.Sen bu şekilde bir tutum sergilersen ne dersen kabul edecektir.Tecrübeyle sabit
  • 'lan bi git rahatsız oluyor muş ankarada 6 kişilik yurttayız kimi 6da kalkar kimi 7de kalkar okulu uzak hazırlanır kimi 12de kalkar senin keyfine göre alarmmi kursunlar

Sen askerde çok dayak yersin

• Kulak tıkacı al. Sesi keser. Derse gideceğin zaman telefonun alarmını kur ama titreşime al cebine koy. Sabah titreşime uyanırsın.
  • Arkadaşlar arkadaş ile konuştum fakat dinlemedi bari alarmı titreşime al dedim dedi mı ben buna zor uyanıyorum yapacak birsey yok odayı degisecem bugün yine uykusuz kaldım sene sonu da tek kişilik odaya gecemezsem eve çıkacagim yapacak birşey yok arkadaşa kibarca anlatmama rağmen dinlemedi dedim sen şuan baskasini rahatsız ederek günaha giriyorsun dedi ki girriyorsam giriyorum dedi işte bu tip insanlar kendine Müslüman adamalardir bundan sonra da herkese KYK yi kotuleyecem .

• ekoman245 kullanıcısına yanıt
    Çözüm budur. Herkes memnun, sorun çözüldü.

Konuyu din tartışmasına çekmenin bir anlamı yok.

• Deepfears kullanıcısına yanıt
    Karı gibisin.Sen askere gitme bence

• Hocam arkadaşınız yok galiba pek

• 2012 senesinde Muğla'da 1 sene kykda kaldım. Odalar 3 kişilikti ve bu tip sorunlar oluyordu. Biri haftanın 7 günü sabah 7 de kalkıyordu, diğeri aşırı sesli horluyordu. Zaten ikisi de benden önce yatar önce kalkardı. Allahtan uykum ağır ve uyansam bile 5 dkda geri uyuyabiliyorum, bir sorun olmadı. Tek sıkıntım sabahın 9'unda bazamın başlığını silen temizlik görevlisiydi. Düşünsene uyuyorsun sabahın köründe tanımadığın bir adam tepende bir şeylerle uğraşıyor. İlk zamanlar çekinirdim sonuçta işini yapıyor ama sonra söyledim abi benim başlığı silme ben kendim temizliyorum.

Kykdan eve çıkmanın +ları ve -leri var ona göre tart biç karar ver.

+ları;

eve istediğini getir

istediğin zaman gir çık

istediğin yemeği yap ye

istediğin zaman uyu

istediğin kadar ses yap(abartmadan)

odan olacağı için rahatsın

kafa dengi ev arkadaşların varsa hele tadından yenmez.

Kısacası ev demek özgürlük demek

-leri;

Bir süre sonra, yemek bulasik çamaşır temizlik sorun oluyor

Ev arkadaşınla ya da ev sahibiyle anlaşamazsan sıkıntı

Yurda göre çok masraflı

Kısacası ev demek sorumluluk demek.

Eğer sorumlu biriysen kafa dengi bir arkadas bul eve çık. Sevgilim var diye tek çıkma cidden bi yerden sonra çok sıkılırsın. Ben yemek bulasik çamaşır temizlik fatura..vs uğraşamam sorumluluk alamam diyorsan çıkma. Bir yerden sonra pişman olursun.

İşin maddi boyutu da var. Yurda 192 lira veriyordum o zamanlar her şey dahildi. Eve çıktım sadece 300 kira veriyorum. Yemesi İçmesi faturalar derken 750 lirayı bulurdu.

• adam sabah 6 da kalkıp spora gitseydi alarm da o yüzden çalsaydı bu kadar goy goy yapmazdınız, çok yazık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deepfears

Arkadaşlar arkadaş ile konuştum fakat dinlemedi bari alarmı titreşime al dedim dedi mı ben buna zor uyanıyorum yapacak birsey yok odayı degisecem bugün yine uykusuz kaldım sene sonu da tek kişilik odaya gecemezsem eve çıkacagim yapacak birşey yok arkadaşa kibarca anlatmama rağmen dinlemedi dedim sen şuan baskasini rahatsız ederek günaha giriyorsun dedi ki girriyorsam giriyorum dedi işte bu tip insanlar kendine Müslüman adamalardir bundan sonra da herkese KYK yi kotuleyecem .

ayrı eve çıkma imkanın varsa hiç bekleme. milletin ağız kokusunu çektiğine değmez.

• Arkadaşın MI band tarzı cihazlarla uyanabilir veya telefon alarmını sadece titretiş yaptırabilir yada sen kulak tıkacı kullanabilirsin.
  • Kimse kimsenin rahatını bozamaz adam gibi söyle uymazsa uydur

• Mı bant alsın arkadaş hassas ona göre davranmak lzım

• Arkadaşlar bant felan almaz benim isteğime gore anca benim ona almam lazım arkadaş kısacası beni iplemiyor odayı degisecem idareye danisacagim daha fazla bu arkadaşla uğraşmak istemiyorum.Tesekkurler hepinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepfears -- 22 Mart 2017; 17:2:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.