Şimdi Ara

KYK Yurdu uyku sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
11.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ağzına sağlık abicim bizde öyle bir olay yok herkes istediği gibi davranıyor başka bir insana saygı 0 yok konusacam abicim böyle olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alarm sadece ses değildir. alarmı titreşime alıp telefonu da yastığının içine vs koyarsa kolayca uyanır arkadaşın
  • Sen fazlasıyla haklı olan tarafsın fakat güzelce uyarsan dahi" Dini değerlerimize karışıyorlar" diyeceklerini düşünüyorum.

• Deepfears kullanıcısına yanıt
    Vay anasını satim ya zihniyete bak ne olmuş foruma sana değil sabah namazına kalkan arkadaşa yazık

• Kyk aslında güzel ama oda arkadaşın iyiyse maalesef benimkide sorunlu hocam benden tavsiye çok rahatsız olmuyorsaniz hiç dallandirip budaklandirmayin çünkü kavga ederseniz bu sefer her hareketi size baticak düzgün bir dille sakince mümkünse sadece ikiniz varken adı mehmed diyorum mehmed nasılsın kardeşim felande sonra işin yoksa biraz konuşalım mı felande sonra mehmed beni yanlış anlamazsan ben senin ibadetine karisamam ama benim dersim geç başlıyor senin alarminla uyanınca uykumu alamıyorum acaba ne yapabiliriz felande ılımlı ol yani direk herife kapat şu alarmı uyuyamıyorum felan deme

• Milletin ibadetine karışamazsın. "kılmasın çok mu önemli" ona göre önemli olabilir, sana böyle bir şey diyen olsa çıldırırdın büyük ihtimalle.
  • Ulan iyiki yönetimde değilsiniz ha beter olun
  • benim ibadetim de bu deyip gece 4'te son ses müzik aç birebir aynı durum. bakalım ne diyecekler..
    veya o namaz kılarken aç son ses.
  • Ramazanasci R kullanıcısına yanıt
    Valla çok rahatsız oluyorum işin kötüsü öğlen uyuyamıyorum benim öyle bir yapım var odanın kapkaranlık olması lazım gündüz ışığı bile rahatsız ediyor zaten odaya gelen oluyor giden oluyor konuşan oluyor zaten düzgün dille anlatmaya çalışacağım olmadı karşı çıkarsa bari alarmıni titreşime aldirim ya da sesini kisik yapıp yastığın altına koymasını söylerim ods güzel aslında diğer arkadaşlardan bir şikayetim yok bu arkadaşin bu olayı var işte.ama insan her sabah 6 da başka birinin alarmı tarafından uyandırılması cidden sinir bozucu onun benim uykumu bölmeye ne hakkı var geç kılsın öyle bir olayda var galiba ikinci vakte kadar kilabiliyor tam bir bilgim yok dediğim gibi dinden uzak bir adamim ama mutluyum ama şuan cidden uykusuzluktan beyin kanaması geçireceğim

• Onun için namaz önemliyse benim için de uykumu almak önemli derslere odaklanamiyorum diyorum sınavlarım başarısız geçecek bir sabah kilmasa yani ölür mü?diğer arkadaşım da namaz kılıyor ama sabah kalkmıyor bana zarar vermesin istediği ibadeti yerine getirsin beni ilgilendirmez,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepfears -- 21 Mart 2017; 18:44:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deepfears

Valla çok rahatsız oluyorum işin kötüsü öğlen uyuyamıyorum benim öyle bir yapım var odanın kapkaranlık olması lazım gündüz ışığı bile rahatsız ediyor zaten odaya gelen oluyor giden oluyor konuşan oluyor zaten düzgün dille anlatmaya çalışacağım olmadı karşı çıkarsa bari alarmıni titreşime aldirim ya da sesini kisik yapıp yastığın altına koymasını söylerim ods güzel aslında diğer arkadaşlardan bir şikayetim yok bu arkadaşin bu olayı var işte.ama insan her sabah 6 da başka birinin alarmı tarafından uyandırılması cidden sinir bozucu onun benim uykumu bölmeye ne hakkı var geç kılsın öyle bir olayda var galiba ikinci vakte kadar kilabiliyor tam bir bilgim yok dediğim gibi dinden uzak bir adamim ama mutluyum ama şuan cidden uykusuzluktan beyin kanaması geçireceğim

Sizi çok iyi anlıyorum maalesef hocam bende sizinki bir konu yüzünden oda arkadaşım ile kanlı bıçaklı olduk baya tartıştık

Dediğim gibi en kibar halinizle soylemelisiniz bence Burda yazmak istemiyordum ama bende kılıyorum namaz ama aynı şekil çok erken saatte kalkıp arkadaşı rahatsız etmim diye Allah affetsin sabahları kılmiyorum çünkü cidden uyanilmiyor alarm felan olmadan lütfen konu hakkında benide bilgilendirin bir sorun olmadan yurt yönetimi birşey yapmaz arkadaş sana zıt felan giderse ne bilim satasir yada kavga küfür felan olursa o zaman gidin o zaman ayıptır söylemesi s.ke s.ke müdahale etmek zorundalar kykdestek den bimerden felan yazarsiniz ilgilenmezlerse

• Ses yerine titreşimli alarm yap de.

• Sen kesinlikle haklısın tamam herkesin ibadet etme özgürlüğü var ama senin sınırlarını ihlal etmemeli. Gerçi böyle söylesen ibadet etmemizi engelliyorlar diye ağlarlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben de sabah namazina kalkmak icin alarm kuruyorum,fakat alarmi ezan sesi yaptim fazla rahatsiz olan yok.Olan olursa da titresime alip yastigimin altina koyarim telefonu.Sonucta kimse kimseyi rahatsiz edemez.Arkadasin bu konuda anlayisli olmali.Olaya dini yonden de bakildiginda sen haklisin.Sen uykunu alamayip derse gec kalsan arkadasin senin hakkina girmis olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deepfears kullanıcısına yanıt
    Senin kafa da maşallah pırıl pırıl.

Kılmasın neyine yetmiyor demek için bambaşka bir yapıya sahip olmak lazım, yeminle tebrik ediyorum seni.

• 3m kulak tıkaçlarından al on numara ses kesiyor yurtta olduğum dönemler kullanıyordum.

• Hocam al bir kulak tikaci sorun morun kalmaz bende kyk da kaliyorum. Takiyorum bu mereti koridordan ses mes gelmiyor. Zaten cok ucuz bisey eczanelerden falan bulabilirsin

• sende namaz kılmaya başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deepfears

Öyle bir tıp işte ama beni ilgilendirmez ben konuşacağım arkadaşla olmazsa su memurlarla ciddi ciddi konuşacağım bu sene bitse de kurtulsam bak buradan toplumsal mesaj da veriyorum sakin ha sakın KYK da kalmayın Allah belasını versin buranın ciddiyim bir tane güler yüzlü adam yok memurlar öyle müdür öyle güvenlik öyle kantinciler öyle öğrenciler öyle psikolojim bozuldu aydın goruslu bir adam yok burada bilmiyorum her KYK boylemdiir çoğunluk dindar adam gibi eve çıkın odamızda kafanızı dinleyin yemeği sorun etmeyin başta bende böyle düşündüm dedim KYK iyidir ama yok berbat resmen burada kendimi köpek gibi değersiz hissediyorum

Dindar değil de dincidirler hocam, dindarlar seni rahatsız etmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seanq

Ulan iyiki yönetimde değilsiniz ha beter olun

Şu kafayı aşın artık. Namaz kılmayan adamı rahatsız etmek durumunda mı namaz kılan kişi?
    Titreşime alsın, kalkan başka birine tembih etsin beni uyandır diye.
    Herkesin dini kendine birader.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.