1k-10k arası takipçili dolap hesapları mevcut
Bin rica minnetle yorum ve beğeniler ile oluşturulan bir miktar 1000, 2000, 3000, 4000, 5000, 6000, 7000, 8000, 9000 ve 10000 takipçili dolap hesapları mevcuttur.
Tek tek 10 bin kişiye takip gönderilerek bin kişinin dönüş yapmasıyla oluşturulmuş hesaplardır. Birini önerdiğinizde o kişi çok sayıda beğeni yorum ve takipçi kazanmaktadır.
Ana hesap yada yedek öneri hesabı olarak kullanıp günlük 1 olan öneri hakkınızı arttırabilir, ana hesabınıza beğeni yorum ve önerinin karşılığını yedek hesaptan verebilirsiniz.
Autocad 2015 te pervane çizdim. Bunu curaya eksiksiz aktaramıyorum. Union komutu, blok oluşturma, dipspsilh=1, isolines=0, facetres=10 yaptım, Obje x,y,z nin pozitif koordinatlarında. Export ve stlout komutları da denendi. Pervanenin her seferinde sadece orta kısmını alıyor, ayrı ayrı alayım dedim kanatları almıyor. stlout yada export yapınca kanatlara ''Removing objects from selection set'' hatası alıyorum.
Ender 3 V2 bltouch yüklenirken makineyi kapattım
Bltouch montajı yaptım. .bin dosyasını sd karta attım. Makineyi çalıştırdım ancak montaj sırasında ekranı söktüğüm için makineyi hemen kapatıp ekranı bağladım (korktuğum nokta burası .bin dosyası yüklenirken makineyi kapattım). Tekrar makineyi çalıştırdım fan ve bltouch çalıştı sadece , epeyce bekledim ekranın ışığı bile yanmadı ve motorlar hareket etmedi. Orjinal anakart firmware sini yükledim ve ekran firmwaresini güncellemek için sd kartı ekrana taktım, kısacası herşeyi denedim ekran açılmadı. bltouch iptal ettim anakartı eskiye haline getirdim ekran açıldı nozzle ve tablayı da ısıtıyor ancak auto home gibi işlevler çalışmıyor. auto home bastığımda önce bir tık diye kımıldayıp duruyor başka birşey olmuyor. Ne yapmalıyım yardım edebilecek olan var mı bu garibana dostlar?
3b katı cismin içini nasıl boşaltırım?
Arkadaşlar autocad te çizdiğim 3B oyuncak katı halde. İçini boşaltıp duvar kalınlığını 2 mm yapmak istiyorum.
Subtrack komutunu kullanmak için şekli kopyalayıp kopyasını scale ile 2 mm küçülttüm ancak diğerinin içine koyduğumda şekil biraz yamulmuş oluyor, anlamadım.
Align komutu da işe yaramadı.
Beyler Trendyol'dan Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition aldım. Birkaç saat önce elime geçti, biraz inceledim. Bir süredir kullanan tecrübe eden var mı bu aleti? Hakkında çok fazla iyi ve kötü yorumlar var bu sebeple endişeliyim biraz.
Telefon numaramı nasıl güncelleyebilirim?
Hesabımdaki telefon numaramı nasıl güncelleyebilirim?
|
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 293
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 18.176 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 341 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic