Bildirim
Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition Kullananlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aliexpressten almistim sesi 24 watt tribit maxsound plus tan daha dusuk ve detay az kardesime verdim i phone 6 ile kullanirken kilitleniyordu android tel ile olmuyordu. Daha sonra sattim. Biraz daha pahalı ama anker soundcore motion plus tavsiye ederim. Guclu dinamik detaylı sesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 17 Ocak 2021; 8:48:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aleti iade etmeye karar verdim. Kısık seste ıslık sesi baş ağrısı yapıyor. Dayanılacak birşey değil.
Anker'i de araştırdım ancak ondan da bass konusunda memnun kalmayacağıma kesin gözüyle bakıyorum.
Genel olarak bass lar daha belirgin olduğunda memnun kalıyorum.
Jbl charge 3-4 te de daha dengeli bir durum var ve kesinlikle istediğim bu değil. Tronsmarttaki gibi pratik bir ekolayzır tuşu olmasa da Bass modu mevcut yine. Bass modunda kurtarır belki.
Sony srs xb43 olabilir ama 3 kilo ağırlığa sahip. Bu sebeple olmaz.
Amaç kısık seslerde de düşük frekansları hissettirmesi, o yankıyı verebilmesi, derin basları verebilmesi çok önemli.
Mesela kulaklık olarak yıllarca Lg g3 kulaklığı kullandım ve gayet tatminkârdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X