arkadaşlar Gaziantep'ten Erzurum'a geldim. ben küçüklükten beri akrabada bile kalmayan biriyim. aileme çok düşkünüm. bugün beni bırakıp gittiler. onlarin da ağladığını görünce içim paramparça oldu. odama gectigimden beri ağlıyorum. yardımcı olur musunuz çok kötü durumdayım. odamda tekim. konuşacak kimsem yok lütfen yalnız birakmayin beni bu gece nasıl biter bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KYK YURDUNDA İLK GECEM YARDIM
-
-
Arkadaşım abartma be ya :) Dünyanın sonu değil ya insan HER ŞEYE alışıyor basit şeyler bunlar
Kimi ailesini sevdiklerini kıyafetlerini eşyalarını her şeyini bırakıp Dünya nın bir ucuna gidiyor. Senin ki de dert mi yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle bir alışacaksın ki sen bile şaşıracaksın.
-
haklısınız hocam fakat ilk defa böyle bir şey yaşadığım için ağır geldi. dediklerinizi düşününce içime biraz su serpildi. çok sağ olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
umarım öyle olur hocam. şu an okulu bırakmayı bile düşünüyorum yani. o derece kötü durumdayim
Sen hiç merak etme. Sadece 1 hafta ver kendine. Bu süreden sonra normal gelecek.
-
Sanırım üniversite öğrencisisin. Bu duyguyu bütün öğrenciler yaşadı emin ol. Ağlamanın da asıl sebebi kendini savunmasız hissetmendendir ama sen ailenden uzak kaldığın için olduğunu sanıyorsun. Kendine güven, kendi kendine sor bu güne kadar neleri tek başına yaptın, aslında herşeyi kendi başına yaptın ama ailenin yakınında olduğunu bilmek sana güven veriyordu. Şimdi ise ailen uzakta.
Birkaçgüne özgüvenin yerine gelecek yine duygusal olacaksın ama daha bilinçli olacaksın ve zamanla tek başına başardığını görünce ve yaşamını idame ettirdiğini anlayınca özgüvenin dahada yükselecek.
Herşey daha iyi olacak üzülme, Allaha dua et.
Sana hayatta başarılar dilerim, sakın pes etme.
-
sabretmekten başka şansım yok zaten hocam. burada konuşmak bı nebze de olsa iyi geldi. odada tek olunca sıkıntıya girdim galiba
hocam size ne kadar teşekkür etsem az. galiba şu anda bulundugum durumun kelimelere dökülmüş hali bu. bekleyeceğim sabredecegim. ama gerçekten şu gece nasıl geçecek bilmiyorum
Geçen sene aynısını ben de yaşadım.Hazırlık okuyacaktım.Ailem bıraktı ama duygusaldı baya.İlk 3 gün alışmak zor oldu ama ders-arkadaş vs yoğunluk oluşunca insan alışıyor.Rahat ol,herkeste olur böyle şeyler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
umarım hocam dediğim gibi bu gece hayatımda kendimi en yalnız hissettiğim gece olabilir
Kardeşim kaç kişilik odanız ranzalı mı yataklı mı birde erkeksiniz değil mi ?
evet kanka erkek. 4 kişilik bazalı
Birkaç hafta-ay geçince alışacaksın gayet normal bir süreç şuan yaşadığın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen yıl üniversiteye başlarken ben de son anda ağlamıştım ilk hafta ne yapacağım burada tek başıma diye üzülüyordum ama inan ki 2 bilemedin 3 hafta sonra kendi evin gibi rahat rahat takılmaya başlıyorsun, zaten konuşmak istediğinde bir telefona bakıyor, her üni adayı gibi doğal olarak endişelenmişsin ama dediğim gibi 2 3 haftaya şu an yaşadığın mutsuz düşünceler kalmayacak inşallah
Hatta bu sene ailem yanıma geldi fakat ara ara yurt daha mı iyiydi diye düşünüyorum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben gittim yıllarca alışamadım daha önce ailemden hiç ayrılmamıştım benim hayatımın en kötü günleri üniversite yıllarımda kardeşim Trabzon’da okumuştum :( Şuan 8 yıllık öğretmenim ama bir anlatmaya başlasam inanki kendini iyi hissedersin benden çok daha kötü durumda olanlar varmış diye
Lan bee anılarım depreşti ben 1 hafta boyunca ailemi arayınca hep gözüm dolmuştu.2 haftaya alışırsın ha bide herkese güvenme hemen samimi olma
herkes alışırsın diyodu ama eziyet gibi geçen universite hayatı örneği de varmış
umarım hocam en kısa sürede alışsam iyi olacak
aynı durum hocam şu an için umarım ben de sizin gibi duzelirim 1-2 haftaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Öyle bir alışacaksın ki sen bile şaşıracaksın. |
En büyük hatayı antepden erzuruma giderek yapmışsın geçer mi orada 4 sene be... |
Benzer içerikler
- kirli sakal kaç mm
- böcek halüsinasyonu görmek
- tiki ne demek
- istanbul"daki en büyük zara mağazası
- antepsin şurup kullanıcı yorumları
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X