KYK YURDUNDA İLK GECEM YARDIM (6. sayfa)
-
-
hocam örneğin iş dolayısıyla aileden ayrıldım. bu kadar zorlamaz ki beni. en azından kendi evimde olurum rahat olurum istediğim saatte girer çıkarım. ailem beni el bebek gül bebek yetiştirdi. şimdi de birden yurda atınca çok özlem yaşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam haklısınız demişim. konu şu anda kazık yememle baglantili olmadığı için aklima gelmedi. dün ne yaptığımı bile unutur duruma geldim
işte burdaaa
-
üniversite ortamın iyi olursa okuldan eve dönmek istemeyeceksin bir süre sonra :)
-
dediğim gibi hocam onu soyledigimi bile unutmusum
hocam çok güzel arkadaş grupları var bazen onların sohbetlerine kulak misafiri oluyorum. yani ilgi alanları olsun, mizah anlayışı olsun tam benim kafama uyuyorlar. ancak bizim bolumdekilerle henüz öyle bı kafa uyumu saglayamadim.
borç vermemeyi unutma hocam.
özellikle önce 50 lira isteyip sonraki gün onu ödeyip GÜVEN KAZANARAK 150, 500 derken sonra 5 bin lira isteyecek olanlara karşı dikkat li ol.
-
tamamdır hocam mutlaka dikkate alacağım sağ olun
up
Alışabildn mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.haftam bitti şu an daha iyiyim çok şükür. arada böyle bi gelgitler yaşanıyor. tek sorunum aile özlemi şu an ona da alışırsam güzel olur inşallah
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X