Merhaba dostlar bir kaç gün önce ikinci el ps5 aldım. Satan adam orjinal hdmi kablosu yerine başka bir kablo verdi. Bunun da 4k yı desteklediğini söyledi ama emin değilim. Playstation ın ekran ve video ayarlarında video çıkış bilgileri kısmında 3840x2160 60 hz yazıyor ama emin olamadım. Bunu anlamamın bir yolu var mı?
Herhangi harici bir ssd takılabilir mi yoksa belli standartları mı var? Dahili ssd için bazı standartlar var ama harici ssdler için de böyle mi?
Mesela bu ssd takılabilir mi?
1000 TL ye sistem önerisi
Dostlar merhaba. İsyerimde bilgisayar bozuldugu icin bir bilgisayar almak istiyorum, yapacagi tek sey internete girmesi baska hicbir sey yapmayacak program bile kullanilmayacak oyun zaten olmayacak.
akakce.com dan su ilanlari gördüm:
https://www.akakce.com/bilgisayar-masaustu,1,2.html
Bir arkadasim bunlar cop dedi o yuzden vazgectim (Sizce hic is gormez mi?)
internette su tavsiyeyi gordum :
https://cihaz.tv/1500-tl-pc-toplama-tavsiyesi//
Bu da kasa haric 1500 civari yapiyor.
Daha ucuz bir sistem tavsiyeniz var mi? Dedigim gibi istegim sadece internete girmesi ve beni üzmemesi.
Tesekkurler
Binance izole marjin borcu bilgisi olan yardımcı olsun
Merhaba dostlar,
Bir aptallık edip cok anliyormus gibi binance uzerinden kaldiracli islem yaptim. Şuan izole marjinde toplam borç 41 bin tl net deger 47 bin tl hesap net degeri de 6 bin tl gozukuyor.
Bu 41 bin tl borcum mu var sisteme? Ödemessem ne olur? Ben para bittigi zaman fişini çeker hesap sifirlanir diye dusunmustum yanlis mi dusundum? Lutfen yardimci olun, troll yapilacak bir konu değil.
Silivri soğuktur ama
Adminler konuyu silebilir ben nasil silinebildigini bulamadim
Godzilla falan yok mu bu sene
Bu ne arkadaşlar hava güllük gülistanlık godzilla bize küstü mü ne oldu?
Chest fly ne ise yarıyor?
|
Omuzdan gelen ses
|
Jinekomasti nasil tespit edilir?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.192
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 37.940 (Bu ay: 718)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 946 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic