< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kızın biri beni karakola şikayet etmiş?
-
-
tezgah olabilir
-
tezgah sanmam adamın numarası polis . getkontakta full polis kayıtlı numara
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu kandırdığını iddia ettiği kısım nedir elindeki hiçbir şeyi silme delil olur taciz vs derse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evlenme vaadi ile elleyip okşamış muhtemelen.
-
Bence de tezgah para koparcak kızların ne vakti var böyle ya
whatsapp mesajları duruyor sadece öptüğümü söylemiştim biraz abartttık art niyetim yoktu demiştim. Zaten opustuk sadece bu mesaj ne alaka karakol beni arayıp ulaşmazmı numaramdan normalde?
kız güzellik uzmanıyım falan mı dedi. ortak yalanlarından biri bu.
-
ama mesajda ilçe karakolun ismini yazmıs buraya gelip ifade veriniz yazmış
Bir şey olmaz ya millet neler yapıyor e devlete baksana belki orda bir şeyler vardır
Mesaj yoluyla da ifadeye çağrılabilirsin.
-
Bu tür bir mesaj aldıysanız, öncelikle panik yapmadan dikkatli hareket etmeniz gerekir. Mesajın geldiği numaranın doğruluğunu teyit etmek için doğrudan ilgili karakolun resmi telefon numarasını arayarak bilgi alın. Şikayet varsa, ifade vermeniz yasal bir zorunluluktur ve bu, size suçlu olduğunuzu göstermez, yalnızca bir iddianın araştırılması anlamına gelir. Gidip ifade verirken avukat desteği almanız, süreci anlamanız ve hakkınızı korumanız açısından önemli. Gelen mesajın sahte olma ihtimaline karşı, hiçbir şekilde özel bilgi paylaşmayın veya talep edilen ücret gibi bir isteği yerine getirmeyin.
-
Bu nasıl iş lan :). Hiç bir şey olmaz. Kesin Tezgahtır. Eğer gerçekten polisse gelir evinden alır.
-
hocam karakolu arayıp hakkımda şikayet olup olmadığımı ismimi soyismimi vererek öğrenebilir miyim? Herhangi bir suç yok sırf kızdıgı için şikayet etmıs olabilir. Mesajlarımda var onunla. Sadece öptüğüm için neden kızdın yazdım oda bana ne gerek vardı diye cevap yazmıs.
Bahsedilen ilçe karakoluna bizzat gidip size gelen mesajı gösterip kimin ve ne amaçlı gönderildiğini öğrenin. Hakkınızda şikayet olabilir. Akabinde konu ile ilgili olarak ifade vermeniz gerekebilir. Burada dikkat etmeniz gerek konu: Dosya numarası, şikayet tarihi, şikayet konusu ve kızın yaşıdır.
Tavsiyem: Eğer hakkınızda şikayet varsa yanlış bir şey söylememek için ifade vermeden önce mutlaka bir avukattan profesyonel bilgi almanızdır.
-
Telefonunu bize de ver biraz da biz dolandıralım seni.
-
karakolu arasam bilgi verirler mi?
Evet, karakolu arayarak veya bizzat giderek hakkınızda bir şikayet olup olmadığını öğrenebilirsiniz. İsminizi ve soyadınızı vererek durumu sormanız yeterli polis size, hakkınızda bir şikayet veya çağrı olup olmadığını söyler. Şikayetin konusu, ciddiyeti ve delil durumu önemli. Elinizde mesajlaşmalar gibi iletişim kanıtları varsa bunları saklamanız, şikayetin haksız olduğunu göstermenizde yardımcı olacak. Ayrıca herhangi bir ifadeye çağrılırsanız mutlaka sakin kalıp, bir avukat desteği alarak ifade vermeniz en doğrusu. Şikayet, öpme gibi bir eylemle sınırlı ve herhangi bir zorlayıcı unsur içermezse, bu ceza gerektiren bir durum olmaz
-
normalde verilmesi lazım ama arayan kişinin siz olduğunu bilemezler veya başka bir sebepten dolayı bilgi vermeyebilirler birşey diyemem. Başka bir dosyadan aranmanız/yakalanmanız yoksa gitmemeniz için sebep olmaması gerekir. Ama yinede çekinceleriniz var ise avukatınız gider görüşür.
-
aradım beni şikayet etmiş. Gözüküyor. gidip ifademi veriyimmi. İçeriğini söylemedi. Sizce suç unsuru cıkarmı tüm mesaj kayıtlarım suan elimde herhangi zorlama taciz asla yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- atm"de sıkışan para ne zaman hesaba geçer
- ne yesem kusuyorum
- dynamic kalıp nedir
- tekirdağ nasıl bir yer
- burun üstü kılları
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X