Şimdi Ara

Trafikteki şahıs hakaret edip kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem babam ben arabadayız, döner kavşağa girdik yavaşlayarak, ilk giren biziz, kendisi sonradan giriyor hızlıca. Dönüşümüzü yaparken camlar açık seslice "Dur işareti var görmüyor musun GERİZEKALI" diye bağırınca babam da şalter attı. Otoyolda yakaladık kendisini, sağa çek diyoruz, soldan kaçıyor. 1 2 kere önüne geçip check yaptık sağ şeritte ama kaçtı hemen. Böyle korkak yani bunlar. Hakaret ediyorsan kaçmayacaksın. Adam gibi sağa çekip konuşacaksın.

Hayır dayak da atmayacaktık, ki ailem üniversite okumuş eğitimli kültürlü insanlardır, aynı lafı ona iade edecekti. Böyle ezik, size hakaret edip kaçan şahısları sündürmeyin arkadaşlar. Ama tiplerine de bir göz atın, at hırsızı gibi olanlara bulaşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DUR yazan yerde Kırmızı ışık yanıyor gibi durup beklemeniz gerekiyor eğer ki kavşağa bir araç yaklaşıyorsa. Önce girdim sonra girdin falan bunlar hikaye.

Siz yaptığınız hatanin farkina bile vardiginizi sanmıyorum. Bu durumda diğer şahsın hakkınızda verdiği hüküm doğru oluyor.

Trafik kurallarıni anlamak için Üniversite mezunu olmak bile gerekmiyor.

Ülkemizin nadide üniversitelerinden çıkan insanlarin trafikte diger insanlarin önünü kesip saga çektirme calismasi da ayri bir tartışma konusu.

Umarım bir dahakine layığıyla bir cevap bulursunuz "konuşma yaparken".

Dilerim trafik magandaligini birakip kurallarini bir daha gozden gecirir ebeveynlerin.
  • O öyle dedi diye gerizekalı mı oldunuz? Geçin bu işleri, kızmayın.Uğraşmaya gerek yok bu tip işlerle.anlamsız geliyor bana.zaman kaybı ve boş risk.

• He de geç hocam ya o seviyedi insanlarla uğraşmaya gerek yok...

Başımdan geçen olayı anlatayım size,

Bir gece saat 1 civarı nişanlıma park etmeyi öğretiyorum. El kol hareketleriyle (ARAÇ İÇİNDE) neyse tam park yerine girdik direksiyonu sağa kırıp ileri gitmesi söyledim o an yanımızdan geçen yeni kasa civic bir anda durup

+hayırdır hemşerim dedi.

-buyur dayı sıkıntı mı var? Dedim.

+Ne el kol yapıyorsun dedi.

- Sana yapmadım. Dedim

+ Bana yaptın ulan. Dedi

Ulan deyince benim tepem attı. Pimaş doğalgaz borumu alıp attım kendimi dışarı bi anlık öfkeyle bir baktım civic pati çeke çeke gidiyor. Sonradan esnaf söyledi adam alkollüymüş.

Adama orda bişey yapsam haklıylen haksız duruma düşcem. O nedenle uzun zamandır trafikte herşeye he he deyip geçiyorum.

• Bana da gecende bir kadin surucu sokaga nispeten ani girdigim icin( arkamdaaki trafikten dolayi) pardon demeeme ve durmama rahmen gerizekali dedi😊 el kol hareketi ile devam edince ben de dayanamadim saydim biraz kendisine. Biliyorum dogru bir hareket degil ancak maalesef benj bile cigrimdan cikardi hanimabla

• İyi yapmışsınız boşver bu korku ona yeter
    Geçen sene kamyonun arkasındaki şirket egea son anda attı kendini sola sinyalsiz, neyse dedim zaten hızlıydım fren yapmadım geçer sağa diye dibine kadar girmiş oldum, sağa geçerken frene bastı önümde bende mecbur yavaşladım sonra geldim yanına baktım içeri kel kafa güneş gözlüklü şirketboy, sonra benim tacizim başladı tabi el kol küfür derken bastı gaza kaçıyor, 20 km takip ettim, kırmızı ışıkta yakaladım, emniyet şeridinden kırmızı ışıkta geçti korkusundan, ilk başta artizliği yapıyor iş kavgaya gelince kaçıyor, arabanın içinde hareket yapmak kolay ama o hareketi yapıyorsan kavgayı göze alacaksın, trafikte kimsenin kimseye tahammülü yok, şimdiki aklım olsa hiç uğraşmazdım bizim ülkenin trafiği düzelmez
  • DUR yazan yerde Kırmızı ışık yanıyor gibi durup beklemeniz gerekiyor eğer ki kavşağa bir araç yaklaşıyorsa. Önce girdim sonra girdin falan bunlar hikaye.

Siz yaptığınız hatanin farkina bile vardiginizi sanmıyorum. Bu durumda diğer şahsın hakkınızda verdiği hüküm doğru oluyor.

Trafik kurallarıni anlamak için Üniversite mezunu olmak bile gerekmiyor.

Ülkemizin nadide üniversitelerinden çıkan insanlarin trafikte diger insanlarin önünü kesip saga çektirme calismasi da ayri bir tartışma konusu.

Umarım bir dahakine layığıyla bir cevap bulursunuz "konuşma yaparken".

Dilerim trafik magandaligini birakip kurallarini bir daha gozden gecirir ebeveynlerin.

quote:

Dur Levhası, sürücülerin bir kavşağa girmeden önce durarak kavşaktaki Bütün araçlara yol vermeleri gerektiğini belirtir. Bu işaret levhası aynı zamanda kontrolsüz bir demiryolu geçidinden geçmeden önce söz konusu olan durma mecburiyetini belirtmek için de kullanılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 16 Haziran 2018; 3:29:3 >

• Arkadaşlar yapmayın. Haklı dahi olsanız itle köpekle muhattap olmayın. Allah’a havale edin geçin gidin. Bir avukat olarak adliyede öyle şeylerle karşılaşıyorum ki aklım hayalim şaşıyor. Millet piml çekilmiş bomba misali. Kaldı ki; karşı araçtan ne çıkacağını da asla kestiremiyorsunuz. En son ağır cezaya gelen olayda adam, kırmızı ışıkta geçen sürücüye tepki gösterdiği içşn kafasından vurularak hayatını kaybetmişti ve bunun gibi nice olaylar var. Aman sakin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şaka gibisiniz biri gerizekalı dedi diye otoyolda adam kovalıyosunuz, ee biz ne düşünelim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 16 Haziran 2018; 7:14:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ana caddede akan trafikte parketmek için uygun cep bulunca durup geri manevra ile girmeye çalıştı. Ancak nerdeyse tamponuna yapışan hat minibüsü geri gitmesine izin vermedi.

Adam elini camdan çıkarıp parkedeceğini minibüse işaret etti. Bunun üzerine minibüs sola manevra yapıp bunun yanından geçerken minibüs şoförünü gerizekalı diye bağırdı.

Bunun üzerine araç soförü aracından inerek minibüsün yanına gitti. Sen kime gerizekalı diyorsun diye hesap sorunca kavga başladı.

Kavga esnasında o sırada şoförün yanında oturan minibüs soförünün kardeşi adamın kollarından tuttu. Minibüs şoförü de eline geçirdiği şişe ile adamın kafasına vurdu ve adam beyin sarsıntısı geçirip yere yığılınca bırakıp gittiler. Adamın kafasına 7 dikiş atıldı.

Mahkemede minibüs şoförü yaralamadan adam da hakaretten ceza aldılar ve cezalar ertelendi.

• Bende kapalı 22-23 yaşlarda a180 sahibi bı abladan ana bacı küfür yemistim hala unutmuyom😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.