< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 16 Temmuz 2018; 16:6:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 16 Temmuz 2018; 16:6:35 > |
Yer verseydi “Azmis abaza.” diyeceklerdi.
|
Ulan şu ülkede siyah tayt giyip güneş gözlüğü takan kafası sarı kaşı siyah her karıya o kadar prim verdiniz ki kendilerini top model sanıyorlar.
Dün babasının yanında süklüm püklüm gezen kezban bugün sokakta şu küçük dağları ben yarattım edasıyla yürüyor. |
Kadınlarda askerlik yapsın artık yeter eşitlik istiyoruz
|
KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ İSTİYORUZ!
|
Ben bir kadına yer vermediğim zaman bana şöyle bir tepki verse ah bir yüzüme söylese bunu.
Bunlar ne sanıyorlar kendilerini, ne içiyorlar söylesinler de biz de içelim kafalar eşitlensin. Barzo abazan takımının bir taraflarını kaldırması sonucu bu kadar bir tarafları havada. Düzeltmek bizim elimizde. Onlara ne olduklarını gösterin. Her tavrınızla hem de. |
Bu toplum geri dönülemez bir sapağa girdi
|
Bu feministlik denen şey galiba bir tek bizim ülkemizde bu boyutlara ulaştı
|
Erkek Kadın eşitliği söz konusu bile olamaz.
Kadın şeytanın tam kendisidir. 17 yaşındaki çocuğu suçsuz yere linç ettiren bir kadın bana eşitlikten bahsetmesin. |
Bu dünyada Allah kimseyi kadınların diline düşürmesin.Konuştukça zehir çıkıyor sanki ağızlarından.Sürekli üstünlük kurmak istiyorlar.Feminizmi kullanıp köle yapmak istiyorlar erkekleri.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 14 Temmuz 2018; 17:46:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 14 Temmuz 2018; 18:31:20 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|