Şimdi Ara

Erkeği Otobüste Kadınlara Yer Vermiyor Diye İfşa Etmişler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
3
Favori
7.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkeği Otobüste Kadınlara Yer Vermiyor Diye İfşa Etmişler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 16 Temmuz 2018; 16:6:35 >

• Ben bir kadına yer vermediğim zaman bana şöyle bir tepki verse ah bir yüzüme söylese bunu.

Bunlar ne sanıyorlar kendilerini, ne içiyorlar söylesinler de biz de içelim kafalar eşitlensin. Barzo abazan takımının bir taraflarını kaldırması sonucu bu kadar bir tarafları havada. Düzeltmek bizim elimizde. Onlara ne olduklarını gösterin. Her tavrınızla hem de.
  • KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ İSTİYORUZ!
  • Bu toplum geri dönülemez bir sapağa girdi
  • Yer verseydi “Azmis abaza.” diyeceklerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 14 Temmuz 2018; 17:46:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer buldum mu otururum, yaşlı, engelli, hamile olanlar hariç kimseye yer vermem, başlarım bunların vajinaları var diye gelen özgüvenlerine, sözde eşitlik(?) istiyorlar ya, o zaman genç kızlarımız da yaşlılara yer versin? daha yaşlılara yer vermiyorlar biz de bunlara yer vereceğiz sırf kadın oldukları için?

Edit: Yorumun ilk hali engellilere yer vermem olarak yanlış anlaşılmış

Edit 2: Reklam alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 14 Temmuz 2018; 18:31:20 >
  • Felaket aninda kadinlar gitsin ne olacak kardesim? Erkek adam kendi cozumunu yaratir, kurtulur zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstedikleri kadar kudursunlar hasta,yaşlı ve hamile harici kimseye yer vermem eşşek gibi ayakta duracaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce çocuk ve kadınlar denmesinin nedeni kadınları çok sevdiğimiz için değil. Erkekler kas olarak güçlü olduğu için zor durumda kadınlardan daha avantajlı olduğu için. Ayrıca çocuklar tabii ki önden gidicek.

• Yaşlılar ve hamileler haricinde yer vermiyorum. Özellikle sırf yalakalık olsun diye kendi yaşıtlarında hatta kendinden küçüklere bile yer veren aptallar mevcut. İşte onların yüzünden bu tür galeyanlar.

• Erkekler gün geçtikçe eziliyor gerçekten... Geldiğimiz noktaya bakın, rezalet.
  • Valla 30 derece sıcakta yer buldum mu çömüyorum hiiç ister kafama dikilir ister şikayet eder pipime kadar.
  • bari sayfa adini ver birde kirpmissin te Allahim ver sayfa isminide cevap verelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

bari sayfa adini ver birde kirpmissin te Allahim ver sayfa isminide cevap verelim.
    Paylaşan kişi kırpmış ben değil de değmez. Sonra suçlu oluruz öyle bir şey yapsak. Erkek egemen kültür vs.

• Ben bir kadına yer vermediğim zaman bana şöyle bir tepki verse ah bir yüzüme söylese bunu.

Bunlar ne sanıyorlar kendilerini, ne içiyorlar söylesinler de biz de içelim kafalar eşitlensin. Barzo abazan takımının bir taraflarını kaldırması sonucu bu kadar bir tarafları havada. Düzeltmek bizim elimizde. Onlara ne olduklarını gösterin. Her tavrınızla hem de.
  • Kadın erkek eşitliği adı altında güç elde etme çabası içindeler. Kaldı ki kadınla erkek eşit değildir denktir.

• Hamilelere bile yer vermeyin kocası adam olsaydı kadın nereye gidecekse arabayla bırakırdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep meriçler yüzünden böyle oluyor işte.
    Şişiriyorlar bunların bir yerlerini bunlar da kendilerini bir "HALT" zannediyor.
    Düşman içimizde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.