< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 20 Ocak 2019; 22:31:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 20 Ocak 2019; 22:31:28 > |
Kızlar gelsin demiş niye geldim bilmiyorum
|
Aradaki malzemeleri düşünen yok çünkü empati yapmak zeka gerektirir.
|
Harun abi var ister misin?
|
Bu yaptığı şey Türk Ceza Kanununa göre suçtur, Kimyasal madde kullanarak kişinin mal ve canına zarar vermesi nedeni ile bilinçli taksirle adam öldürmeye teşebbüs den yargılanabilir.
|
Vay be bilimsel cevap gelmiş ve artık nihayet bacaklarımı gere gere oturabilirim
|
Erkekler yine bacaklarını açıyor. Kızların açmadığı yer kaldı mı? Bütün vücut hatlarını - cinsel organları dahil - sergiliyorlar, erkeklere gelince bacaklarınızı açmayın. Sek trip gitsinler
|
Tulpar Han'ım mı diyeyim
Boşlukta dolanıyorum öyle. |
Hafif açıklığa laf eden görmedim ben. Apaçiler iki yana 180 derece ayırıyor kendini ona kızıyorlar ki haklılar bence.
Benim yanıma öyle birisi otursun erkek olarak ben de kızarım topla kendini kardeş diye. Her erkek belli bir miktar aralık bırakır zaten hayaları sıkıştırmamak için, anatomi gereği. Ama fotodaki gibi oturmanın artık anatomi ile alakası yok, apaçilik sınıfına giriyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 17 Ocak 2019; 20:10:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|