Şimdi Ara

OTOBÜSTE ERKEKLERİN BACAKLARINI AÇARAK OTURMASINA LAF EDEN KIZLAR GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
26.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün sizlere bütün dünyada sorun olan bir konudan bahsedicem,

Hepinizin de bildiği gibi erkekler kadınlardan fiziksel olarak farklıdır. Takdir edersiniz ki her erkek birey sizlerden farklı olarak bir uzva sahiptir, bu da biz erkek bireylerin aerodinamiksel yönden bazı reaksiyonlarına sebebiyet verir. Biz normal oturmak istesek bile yapımız gereği istem dışı vücut fonksiyonlarımız devreye girer. Bacaklarımızı birleştirmek istesek birleştirebiliyoruz böyle bir yeteneğimiz var fakat birleştirdikten kısa bir süre sonra istem dışı olarak bir genleşme söz konusu oluyor.Çünkü insanların en sıcak noktaları kasık bölgeleridir. Beynimize sadece tek odak noktası olarak bacakların kapalı olması gerektiği komutunu verirsek bitişik tutabiliriz. Bu da kısa sürede ağrı-sızı-rahatsızlık denilebilecek problemlere yol açar, "bu bizi ilgilendirmez kapatacaksın o bacakları istersen öl geber " dediğinizi duyar gibiyim. Toplu taşımalardaki yolculuklar minimum 15 dakikadan 1 buçuk 2 saate kadar çıkabiliyor. Hiçbir insan -bakın insan dedim erkek ya da kadın demedim-, hiç bir insan 1 saat boyunca tek odak noktası takdir edersiniz ki bacakların kapalı olması gerektiği yönünde olamaz. Bu sebepten ötürü istemsizce o bacaklar açılmak zorunda. Kadınların bacaklarını istemsizce açmamasının sebebi, fiziksel özelliklerinin farklı olmasından dolayıdır. erkeklerin kalça kemiklerinden sonrası düz aşağı inerken kadınlarınki doğurganlık özelliğinden dolayı içeri doğru " V " biçminde ilerler. Bu sebepten dolayıdır ki sizler oturduğunuz zaman bacaklarınızı açmadan da rahat oturabilme özelliğine sahipsiniz.

Bu yazı, bacak açma işini art niyetli yapan erkekler haricindekiler için bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Zaten birinin art niyetli olup olmadığını anlayabilirsiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkürler. Umarım artık bu konuda biraz daha anlayışlı olursunuz.

Erkek arkadaşlara da bir sözüm olacak, lütfen bir kadının yanına oturduğunuz zaman oturma açınızı biraz dışa doğru yapın ki bu tarz tatsızlıklar yaşanmasın.

Edit : Konu @~Lion King~ nickli arkadaşımız tarafından Ekşisözlüğe taşındı :
    ekşi sözlük
    erkeklerin bacaklarını açarak oturmasının sebebi
    https://eksisozluk.com/entry/85734420

OTOBÜSTE ERKEKLERİN BACAKLARINI AÇARAK OTURMASINA LAF EDEN KIZLAR GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 20 Ocak 2019; 22:31:28 >

• Hafif açıklığa laf eden görmedim ben. Apaçiler iki yana 180 derece ayırıyor kendini ona kızıyorlar ki haklılar bence.
    Benim yanıma öyle birisi otursun erkek olarak ben de kızarım topla kendini kardeş diye. Her erkek belli bir miktar aralık bırakır zaten hayaları sıkıştırmamak için,
    anatomi gereği. Ama fotodaki gibi oturmanın artık anatomi ile alakası yok, apaçilik sınıfına giriyor.

• Dünyanın en haklı konusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar gelsin demiş niye geldim bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 17 Ocak 2019; 20:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Dünyanın en haklı konusu
    Saolun hocam umarım küçük de olsa bir kesime ulaşabilir bu yazım. Ekşi de falan hesabim olsa oraya da yazmak isterdim. Ekşi hesabi olan biri paylaşabilirse güzel olur aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Boreman Lames

geldim
    Hg

• Kız var mı? Bana PM den ulaşın aşklarım

• quote:

Orijinalden alıntı: thermodynamics23

Kız var mı? Bana PM den ulaşın aşklarım
    Harun abi var ister misin?

• erkekler çok gıcık kocaman açıyorlar bana yer kalmıyor
  • forumda kız mı var da gelsin
  • Aradaki malzemeleri düşünen yok çünkü empati yapmak zeka gerektirir.
  • ben herzaman 2 bacagı bırbırıne dayayıp gıdıyorum ama yol 1 saat ve bacaklar agrıyor,bız kaslıyız.serbest bırakınca en az yarım metre acık bosluk olusuyor
  • Forumdaki kızları ifşa etme konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

forumda kız mı var da gelsin
    Baya bi olduğunu biliyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu saçma konuyu açan daha saçma tek gözlü çocuğu banlayın

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaptığı şey Türk Ceza Kanununa göre suçtur, Kimyasal madde kullanarak kişinin mal ve canına zarar vermesi nedeni ile bilinçli taksirle adam öldürmeye teşebbüs den yargılanabilir.
  • Peki bunlardan rahatsız olan erkek de varsa Yanlış anlamada nerde tinerci tipli var onlar böyle oturuyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.