Şimdi Ara

Kadınların, erkeklerin gönlünü hoş etmeye çalışmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem etrafınızda hem de yaşadıklarınızda bir şey fark ettiniz mi? genelde hep erkekler kadınların gönlünü hoş etmeye çalışır, onlara güzel sözler söyler, iltifat eder, etkileyici şeyler söyler.

peki kadınlarda neden bu yok? ya da en azından türk kadınlarında diyeyim. neden kadınlar hiç erkeğe güzel sözler söylemez, neden hiç iltifat etmez? neden vaooovvv diyeceğimiz şeyler bize söylenmiyor? geçen konuştuğum fakat gözden çıkardığım bir kıza sordum bunu, neden siz erkeklerin gönlünü hoş etmeye çalışmıyorsunuz diye. verdiği cevap şok ediciydi.

-ama siz erkeksiniizz

erkeğiz diye insan değil miyiz yahu? bizim güzel söz duymaya hakkımız yok mu? bizim de sevildiğimizi hissetme ihtiyacımız yok mu? erkeksin aslansın diye diye iyice ruhsuz odun yapmışlar bizi.

• kadınlar sadece özür dilemelerini gerektiren bi vaziyet oluşursa erkeğin gönlünü hoş tutmaya çalışırlar.

kadının yöntemi tabii ki iltifat değildir. kadın size gülerek yaklaşır, sevgiliyseniz belki hediye alır, aynı evde yaşamaktaysanız yemek yapar, ya da cinsellik verir.

kadının özür dileme yöntemi budur. kadın sözlü özür dilemez.

bi tanıdığınız, mesela anneniz, ablanız falan, size normale göre çok iyi davranıyosa, bi durup düşünün son zamanlarda o size ne yaptı diye, eğer yakın geçmişte sizden özür dilemesi gereken birşey yaptıysa, bu iyi davranışlarını özür gibi varsayın.

https://mini.donanimhaber.com/kadinlar-neden-ozur-dilemez-acikliyorum--158961694

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çünkü bu karılar, hep etraflarında beta erkekleri gördüler... betalar zaten bunlara yalvarmaya dünden hazır oldukları için bu karıların bunların gönlünü hoş etmek akıllarına gelmiyor.. mesela forumun kürklü, şey pardon kıllı forum üyesi betaların betasıdır... çocuğu yaşın olacak kız bunu avucunda fırıldak gibi oynatırken, bu ise onu terkedemeyip buluşmak için adeta yalvarıyor ve bir sie çekemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 14 Temmuz 2024; 20:39:53 >
  • Gecen instada bi dayı gördüm

Modern kadını milyarderler elinde tutamıyor siz kimsiniz omg diyordu

Hakli

Yuzde 99 yalniz yasayacam ok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastStand L kullanıcısına yanıt
    Kocam çalışsın ben yiyeyim istediğimle yatıl kalkayım ama kocam köle olsun bana.

Yok delikanlı bir kız yok abi yok.

Sosyal medyanın imha edilmesi gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kadınların, erkeklerin gönlünü hoş etmeye çalışmaması
  • woodman casting ağabey kadınların ağzına işiyor tık demiyorlar, demek ki sıkıntı başka, bu da kader yapacak bişey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TEHET kullanıcısına yanıt

İsmi yüzünden ayrıldım diyememiş Kadınların, erkeklerin gönlünü hoş etmeye çalışmaması 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.