Bu konuda ne düşünüyorsunuz. |
Kızların kısa ve çirkin erkekleri sürekli reddetmesi
-
-
sende onları reddet
-
sence de normal değil mi
-
hep aynı konular açıyorsun hocam.
sen nasıl güzel kız arıyorsan onlar da uzun ve yakışıklı erkek arıyor bu kadar basit.
insan doğası bu kabullenin.
-
-
Değil tabikide görünüşümüzü biz seçmiyoruz
-
sözlük başlığı gibi konu başlığı atanları da reddetsinler -
Dertten sıkıntıdan o işlere bakabilen varsa helal olsun -
Sende şişman ve çirkin bi kız bul o zaman o kadardamı kafan çaışmıyo yada git estetik yaptır.
-
Up -
Sağdaki kadar tipsiz olman zor. Özgüven sende işe yarayabilir yani. Ama konfordan çıkmak, kötü olduğun alanları geliştirmek yerine suçu tipe atıp yatmak daha kolay geliyor tabi.
-
Nerden biliyon o kadar tipsiz olmadığı mı ? Ayrıyetten özgüvenli ol diye tavsiyemi olurmuş özgüven dediğin şey başarının sonucudur ben diyorum hiç sevgilim olmadı yani bu konuda başarısızım sonucunda özgüvenim yok sen basketbol oynayamayan birine basketbol konusunda özgüvenli ol desen ne değişecek
-
yok be olm ne alaka 1.60 boyum var 1 kere evlilikten döndüm 1 kere de evlendim 2 çocuğum var aptal aptal şeylere takılmayın -
Up -
çirkin kız tavlamak daha zor kanki
bu arada boy ve tip kesinlikle önemli aksini iddia etmiyorum ama bunlar vitrin ve vitrin size müşteri çeker sadece sonrası pazarlamaya kalmış ve 23-24 den sonra tip boy falan değil para önemli.
zengin erkek güçlü erkektir ilgi çeker çünkü etrafında kul kölesi boldur
siz kendinizi doldurun ortamlara girin tanışın konuşun sempatik olun konuşabilecek şeyleri biriktirin sonra zaten vakit geçirdikce vitrin kısmını atlamış olursunuz.
Çirkin kısa birisi oturduğu yerden kız bulamaz sadece onun dışında hoş sohbet eden kültürlü akıllı biriyse tanışıp konuştukca etkiler piliçleri
-
doğa acımasızdır hocam. babalar bir hata yapmış, dünyaya zaten elenmeye gelmişiz. biz üremeyip yok olacağız. bizden sonraki nesiller de bu acıyı yaşamasın.
-
Keko magnundan 5 dakika önce doğmuş tipsiz adamlar bile kız bulabiliyor hocam.
Bence asıl soru, kızı ne için istiyorsunuz? Cinsellik mi? Adam akıllı hayat mı? Ne için?
Kadın zaten kendine çok fazla talep olduğunu ve bunun çoğunun cinsel amaçlı olduğunu biliyor ve doğal olarak önüne gelen herkesi reddediyor parası yoksa.
Çünkü para güvenli limandır kadın için.
Ha severse sizinle yoksullukta çeker fakat her kadın bir yerden sonra bu durumdan bıkacaktır ve karşısında olan erkeğe bir yol bulması gerektiğini ve bu şekilde gitmeyeceğini söyler biz erkekler de bunu GARI DIR DIRI diye nitelendiririz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 25 Eylül 2024; 0:39:37 > -
Ben hiç görmüyorum hocam tipsiz olup kız bulan evlenmek için kız lazım
-
Çirkin bir kültürlüde olsa direk kanka olarak görüyor kızlar fırsat vermiyorki
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sence de normal değil mi |
Benzer içerikler
- youtube mp3 dönüştürücü forum
- w nasıl okunur
- turuncu site nedir
- idam ipi nasıl yapılır
- ele batan cam çıkmazsa ne olur
- elektrikli bebek arabası
- bim para sayma makinesi
- yeşil nasim
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X