Aynı hareketleri 2 farklı kişi yapsa bile dış görünüşü daha iyi olana verilen tepkiler daha iyi oluyor bu konuda düşünceleriniz nedir. |
Çirkin insanların sürekli zorbalanması
-
-
Bu hep böyleydi. Paran varsa ada alır yıllarca akla hayale gelmeyen şeyler yaparsın. Paran yoksa yolda yürürken insanlar sana iğrenerek bakar. Aynı şey yakışıklılık/güzellik için de geçerli. Ah be hayat ne paramız var ne tipimiz 😅 -
Blackpill cilerden uzak dur. Özsaygısı aşırı düşük, özgüveni yerlerden gezen insanlar seni her zaman aşağılarlar. Bu forumda da çok blackpill ci var. Adminler de üyelerine değer vermiyor çünkü. Leş bir ortam. Tek iyi yönü binlerce insana seslenenileceğin, propaganda yapabileceğin bir yer olması. Onun dışında çöp+leş bir yer
-
Hocam blackpil ile alakası yok gerçektende insanlar dış görünüşü iyi olan insanlara karşı daha toleranslı amerikada 2 kişiyi öldüren adam sırf yakışıklı diye serbest kalması için imza topladılar
-
"Bilinçaltı psikolojisidir" genellikle farkında olmadan yaparlar, dişardan iyi görünenin düşüncesi de iyidir algısı.
Örnekin, hırsız denilince aklımıza şık takım elbiseli, kravatlı hıp-hırsızlar gelmiyor ve bunu "o anda" bilerek yapmıyoruz.
Kendim de öteki açıdaki önyargılarla karşılaştım hep, eskiden anlamıyordum, megerem dış güz.. şey dış yakışıklılığımdanmış,
bir yanlış varsa kesin ben yapmamışımdır.
Mörfiyus nioya "hap seç la" demişti, siyah pil orda yoktu, nerden türedi bu ...
-
Uzak dur, seni aşağılarlar diyorsun, sonra forumdaki herkese saydırıyorsun. Sen de mi blackpill oluyorsun bu durumda?
-
amerika adaletin kendisidir.amerikada öyle birşey olmaz.
-
Adam sırf yakışıklı diye imza toplayıp serbest bırakmaya çalıştırdılar
youtubeWade Wilson isimli cani, Florida'da iki kadının katledilmesinde suçlu bulundu."Deadpool Katili" lakaplı Wilson, 2019'da aynı gecede Kristine Melton ve Diane ...https://m.youtube.com/shorts/UIaXtytCVHg?time_continue=1&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&source_ve_path=Mjg2NjY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 14 Ekim 2024; 18:1:9 > -
asparagas haber.bu tontiş çocuğun ne amerikadan nede dünyadan haberi var.
-
ugurbocegi gordugumuz zaman elimize alip dilek tutuyoruz veya bi kelebek gorunce aaa ne guzel falan diyoruz ama yerde bi hamabocegi gorunce terligi vuruyoruz dimi? hayatin aci gercegi bu. -
İşte bunu redpillci tayfaya dersen seni linç ederlerdi
-
çirkin olmak senin suçun değil ama çirkin kalmak öyle
-
Vücudumda dismorfobik bi bozukluk yok genel olarak çirkinim
-
her estetik yaptıran dismorfobik bozukluğa mı sahip bu gidişle ömür boyu çirkin kalırsın zaten
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu hep böyleydi. Paran varsa ada alır yıllarca akla hayale gelmeyen şeyler yaparsın. Paran yoksa yolda yürürken insanlar sana iğrenerek bakar. Aynı şey yakışıklılık/güzellik için de geçerli. Ah be hayat ne paramız var ne tipimiz 😅
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X