avrupalı kızlar siz uzun boylu yakışıklı kaslı parası olan kadın erkek eşitliğine inanan bir birey olsanız bilene sırf türk olduğunuz için sizden uzak duracaklar adamlar bembeyaz tenli esmer olanlara bilene nigger diyorlar gerisini siz düşünün avrupanın zaten geleceği yok bi 10 veya 15 seneye kadar çok fena nüfusu düşecek ondan dolayı avrupa ülkelerinden uzak durun kızlarındanda aynı şekilde bizim türk kızları nasıl bize sapık tecavüzcü gözüyle bakıyorsa avrupalı kızlarda aynı şekilde bakıyor en iyi yerler bizim türkolar için full amerika kıtası özellikle amerika ve kanada. oranın hem kızları güzel ırkçı değil ve iyiler |
Avrupalı kızların çok ırkçı olması
-
-
avrupada ırkçılığa uğrayacaksınız oranın yerlileri size insan gözüyle bakmayacaklar sürekli avrupalılar sizlere küçümseyici şekilde bakacaklar sanki 100 yıllık düşman görmüş gibi. ondan dolayı avrupadan uzak durun akılınız varsa ben gerçekleri yazıyorum.
-
avrupalılar ortadoğuluları çok büyük tehlikle olarak görüyorlar. ondan dolayı avrupalılardan uzak durun olabildiğince uzak durun.
-
Sen Afgan'ı nasıl görüyorsan onlar da Türk'ü öyle görüyor.
-
bizim gördüğümüz yine merhametli ve daha iyidir avrupalılar bizleri çok kötü görüyorlar herifler ne kadar köyden indim şehre ortadoğulu varsa hepsini almışlar onlarda baya suç işlemişler
oraya sonradan giden türk kürt iranları arap zeki çalışkan seküler olan kişilerde yanlış göçmen politikası yüzünden çok inanılmaz şekilde ırkçılığa maruz kalıyorlar bizim türkler için en iyi yerler amerika kanada tarzı göçmen ülkesi en azından beyaz tenliysen orada white olarak gçiyorsun
avrupada bembeyaz tenli siyah saçlı olanlara bilene herifler nigger diyorlar ırkçılığın olduğu yerde ne arkadaş edinirsin ne de kız arkadaş sevgili edinirsin insanlar senden korkar ve uzak durur sürekli sana ırkçılık yaparlar
benim baya tanıdığım avrupada yaşayan arkadaşım varsa sonradan çoğu abd ye veya kanadaya göç ettiler yalan söylemiyorum gerçekleri bu dediğim kişilerde nitelikli işlerde çalışan insanlar doktor mühendis vb işleri yapanlar
o yüzden bizim için en iyi yerler abd kanada tarzı göçmenler ülkesi zaten yakında avrupa savaş sesi hissediliyor.
-
Belki de Avrupalı kadın seninle Türk olduğun için değil, Türk gibi davrandığın için evlenmek istemiyordur? Travmalı biriyle toksik bir ilişki istemediği için uzak duruyor olabilir. Ne giyeceğine, nereye gideceğine karışacak bir koca istemediği için, senin kıskançlık krizlerini, psikolojik baskılarını, dayak tehditlerini, annenin tacizlerini, çekmemek için, sabah akşam sana yemek yapmak, çamaşırını yıkamak, sana hizmet etmek istemediği için evlenmek istemiyor olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 14 Mart 2024; 11:47:21 > -
Türk erkegini öcü gören tipik feminist meric
Ne giyecegine nereye gidecegine whatsapptan 7/24 arayip kiskancliktan denetleyen Türk kizidir
Koca parasi yiyende odur evlenir evlenmez cocuk yapip erkegi kendisine baglayip nafaka alanda odur
Cinselligi öcü gören ama bastan asagi acik giyinende odur
Kina nisan dügün isteyen ailesini sürekli iliskiye karistiranda odur
sen ne anlatiyon ya ?
Türk erkegi berbat ama Türk kizi avrupali kafasindami zannediyorsun ?
Son zamanlarda Türk kizlari suriyeli arap erkekleri övüp duruyor sosyal medyadan demekki onlara muhtac kaldilar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 14 Mart 2024; 13:28:2 > -
Türk kızından bahsetmedim mesajımda, Türk erkeğinden bahsettim. Gördüğüm kadarıyla benim yazdıklarıma verebileceğin bir cevabın da yok. Hak vermişsin ki "ama Türk kızı da çok kötüüü" diye ağlamaya başlamışsın.
Kafalar karışık yani. Bir kahve iç de gel, tekrar oku.
-
Avrupalılar haklı ortadoğululara ve zihniyetlerine ortadoğuda yaşayan ben bile katlanamıyorum onlar nasıl katlansın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama avrupali erkeklerde cok iyi bir sey degil özellikle slav erkekleri (kac tanesiyle muhattap olmak zorunda kaldim sporda iste) o tasra kenar mahalleli Türk erkegini bile mumla aratirlar
Siz sadece Türkiyedeki kötüleri kabalari görüp her avrupaliyi asiri elit modern kibar zannediyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 14 Mart 2024; 14:38:50 > -
Bahsetmek istediğim bu değil ki bahsetmek istediğim bazı ortadoğu ülkesi vatandaşlarının gittiği ülkeye uyum sağlamak yerine oraya kendi zihniyetini dayatmaya çalışıp doğal olarak tepkiyle karşılaşınca buna ırkçılık demesi.
Ayrıca Türk erkekleri kabadır Avrupalı erkekler kibardır gibi bir düşüncem hiç olmadı zaten niye böyle genelleme yapayım.
Feminizm konusuna gelirsek feminazilerin Türkiye kadar güçlü olduğu ikinci bir ülke yoktur zaten bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF75FD7DB -- 14 Mart 2024; 17:7:16 >
e o zaman çok zeki olan avrupa ülkeleride öyle ortadoğuluları almasınlar böyle köyden indim şehre tipleri kendi ülkelerine alıyorlar sonra oraya giden iyi huylu zeki ahlaklı olan diğer ortadoğulularada ırkçılık yapıyor çok zeki avrupalılar asıl köyden indim şehre tiplere ırkçılık yapacaklarına oraya uyum sağlayan ahlaklı zeki olan ortadoğululara en çok ırkçılığı yapıyorlar.
-
Evet bu söylediklerine katılıyorum.
benim demek istediğim bu değildi hayatım boyunca ne kadar kız arkadaşım olduysa hiç kişisel hayatlarına karışmadım veya zorla bana git kahvaltı yap çamaşırımı yıka demedim kendi anneme bilene sadece kahvaltı harici herşeyine yardım etmeye çalışıyorum sürekli kadınlar gününde ve anneler gününde sürekli hediye alıp veririm kadıncığıza
benim demek istediğim siz ne kadar uzun boylu kaslı yakışıklı kadın erkek eşitliğini savunan bir erkek birey olsanız bilene bir avrupalı kız sizi 4 tane kadınla evlenen kafa kesen kadınlara kötü davranan gözüyle bakıyor sanki düşman görmüş gibi tipleri değişiyor avrupalı kızların çok fena ırkçılar bu avrupalı kızlar aga bize uzak allaha yakın olsunlar ne diyeyim. ben şansımı full Amerika kıtası kadınları ve güney asya özellikle endonezya singapur malezya filipin ve taylandlı kızlara harcıyorum bundan sonra
-
hadi biz türkiye olarak ortadoğunun direk yanındayız bize bu kadar mülteci gelmesi doğalda avrupalı neden toksik mülteci alıyor ? avrupalılar nerede ülkesine uyum sağlamayacak suç işleyecek mültecileri varsa dolduruyor sonra oraya gerçekten seküler iyi ve kurallara uymaya çalışmaya giden göçmenlerede ırkçılık yapıyor bu avrupalılar ben artık bu avrupalılara acımıyorum ve asla ve asla destekde olmam bunlara bu avrupalıların başına ne geliyorsa iyi geliyor
-
türkiyede türk kızları nasıl erkeklere kötü gözle bakıyorsa bunun aynısını avrupalı kızlarda yapıyor bu sosyal medya aleminde neden bu kadar çok avrupalı kızların övüldüğünü anlamıyorum çoğu şeyden haberi olmayan bir türko genci bu sosyal medyadaki avrupalı kız algısını kapılıyor bir avrupalı kız arkadaş yapmak istediği zaman büyük çoğunluğu çok felaket şekilde ırkçılığa maruz kalıyorlar o yüzden her şey anlatıldığı gibi değil.
-
Avrupada bizim türkoların değeri yok misal başta iskandinavya olmak üzere batı orta ve doğu avrupada bembeyaz tenli esmer olanlara bilene herifler nigger diyorlar ama amerikada bembeyaz tenli esmer olsan bilene white olarak geçiyorsun yani avrupada hiç değerimiz yok beyler ben bunu demeye geldim.
-
bir tane dahi nokta virgul yok bravoo...
Alıntı
metni:benim demek istediğim siz ne kadar uzun boylu kaslı yakışıklı kadın erkek eşitliğini savunan bir erkek birey olsanız bilene bir avrupalı kız sizi 4 tane kadınla evlenen kafa kesen kadınlara kötü davranan gözüyle bakıyor sanki düşman görmüş gibi tipleri değişiyor avrupalı kızların çok fena ırkçılar bu avrupalı kızlar aga bize uzak allaha yakın olsunlar ne diyeyim. ben şansımı full Amerika kıtası kadınları ve güney asya özellikle endonezya singapur malezya filipin ve taylandlı kızlara harcıyorum bundan sonra Bu kısmına katılıyorum. Türklere karşı önyargının olduğu doğru. Orta Doğu'ya karşı bir önyargı olduğu da doğru. Fakat bunun sebebi genellikle tecrübe. 1 tane "kimsenin hayatına karışamam" diyen Türk erkeği karşısında ona "Meriç" diyen 10'larcası var. Bak ben daha konusunu açmadan bana bile dediler burada.
Alıntı
metni:benim demek istediğim bu değildi hayatım boyunca ne kadar kız arkadaşım olduysa hiç kişisel hayatlarına karışmadım veya zorla bana git kahvaltı yap çamaşırımı yıka demedim kendi anneme bilene sadece kahvaltı harici herşeyine yardım etmeye çalışıyorum sürekli kadınlar gününde ve anneler gününde sürekli hediye alıp veririm kadıncığıza Burada konu biraz daha karışık. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum, belki de gençsin diye bana hayata çok dar bakıyorsun gibi geldi... Bu yazdıkların Türkiye standardında seni "Meriç" kategorisine koyuyor belki, ama durum birazcık farklı, bak anlatayım.
Hayata bakışın kendi tecrübelerin üzerinden kurulu, ve kendi hayatınla sınırlı. Ailenle birlikte yaşıyor olman mesela bunların başında geliyor. Diğer kültürler, ülkeler, hayatlar hakkında bu kadar yazan birinin en azından kendi hayatını kurabilmiş olmasını beklerdim mesela ben.
Ayrıca yazdığın bu iki cümleden anladığım kadarıyla ev işlerini annenin görevi olarak görüyorsun, ona yardım etmekle övünüyorsun. "Bölüşüyoruz" demiyorsun, "yardım ediyorum" diyorsun. Özel günde hediye almayı marifet görüyorsun. Almayabilirdin de, doğru, ama bunu ekstra bir şeymiş gibi paylaşıyor olman sorun. "Kadıncağız" diye hitap ediyorsun kadına, daha burada küçümsüyorsun. Ufak tefek şeyler, ama kültürün ve bakış açısının ne kadar farklı olduğunu gösteren mesajlar.
-
Agir sacmaliyorsun viyanada her yerde Türkleri kötüleyen yazilar var halen osmanlida yaptiklarini unutmamislar bunlarindami Türk erkegiyle ilgisi var ?
Senin gibi mericlerde bunu idrak edemiyorlar
Bakan bakiyor ayrica Türk erkegine almanla ukraynaliyla evlenen dolu sosyal medyada örnekleri var Türk erkegini erkeksi bulup seven avrupali kadinda var
Herkes sizin gibi kezban savunucusu mericler degil
Kime meric diyoruz önce onu anla
Senin gibi kezbanlari sürekli hakli gören tipik Türk kadini ortadogudulu kadin davranislari karsisinda susan ama ortadogulu erkek davranislarini sürekli dile getiren tipler
Hangi avrupali kadin kina nisan dügün talep edip ailesini sürekli iliskiye karistiriyor ve cinsellige öcü gözüyle bakiyor ? Bunlar zaten kesin ortadogulu kadin davranislari degildir
onedio1.5 Saat Beklettiği Alman Eşinin Tribi Sadece 30 Saniye Süren Adam 'Nasip Olur mu?' Dedirttihttps://onedio.com/haber/1-5-saat-beklettigi-alman-esinin-tribi-sadece-30-saniye-suren-adam-nasip-olur-mu-dedirtti-1201359
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 15 Mart 2024; 13:23:5 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen Afgan'ı nasıl görüyorsan onlar da Türk'ü öyle görüyor. |
Benzer içerikler
- parke böceği
- halı saha takım isimleri
- tekirdağ pazarı hangi gün
- bir kıza nasıl yürünür
- paralı sevgili
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X