Türkiyede evlilik dışı sevgili ve partner işine girmeyin
bakın altta atacağım twitter videosunda bir koca aldatılıyor ve kaçan eleman balkondan aşağı düşüyor direk türkiyede bu sevgili filan işleri çok baya sıkıntılı işler benim dediğim gibi asya ve abd kıtası kadınlarına yönelin benim şu an türk sevgilim var ama ailesi çok sekülerler baya babası kızının erkek arkadaşı olmasına bir şey demiyor ve destekliyor ondan dolayı şu anki manitamla beraberim ama size tavsiyem abd kıtası kadınları ve asyalı kadınlara yönelin türkiyeden filan sevgili olayından uzaklaşın.
türk erkeklerinin %70 inin özgüven problemi yaşaması
bugün istanbul sahilinde japon bir kızla konuştum ingilizce kız bana dediki türkiyeye geldim sizin erkeklerinizin romantik ve iyi olduğunu duymuştum dedi sonra muhabbete geldi kız dediki kaç tane internetten türk erkeğine yazdıysam hepi havada kaldı dedi büyük çoğunluğu hiç konuşmama geri dönüş yapmadı diğer bir kısım ise konuştuk buluşmaya yanaşmadılar buluşma randevu yapacağım adamlar ise çoğunluğu kafeye gelmedi dedi
kızda güzel bir japon kızıydı bana ne kadar türk erkeğinin reeel de yanına gittiseysem benden uzak durdular dedi hiç sevgili olmaya yanaşmadılar sadece 1 tane türk erkeği sevgili yapabilmiş kız
ben bu durumu gerçekten ekonomiye bağlıyorum benimde şu an kız arkadaşım var bug bounty ile haftalık 1k veya bazen 1.5k dolar para yapıyorum aylığım 4k dolara denk geliyor o halde bilene yetiştiremiyorum çoğu şeye aileye katkı olsun bilmem ne para direk bitiyor dışarı çıkıp kız arkadaşla bir şeyler yapmak istesen 1 günde en az 3k türk lirasından oluyorsun düşünsene asgari veya bir iki tık üstü maaş alan erkek nasıl bir kıza çıkma teklifi etsin
bizim ülkedeki %30 luk kesim rahat bir şekilde kız arkadaş yaparken cesur bir şekilde kıza yaklaşırken diğer kalan %70lik kesim kadınlardan uzak duruyor veya yanaşmaya korkuyor özgüven eksikliğinden dolayı.
Avrupalı kadınlardan uzak durun!!!!!
.
Avrupalı kızlara tövbe ve avrupalı kızlardan uzak durun.
gerçekten diyorum avrupalı kızlardan uzak durun benim boy 192 kaslı bir vücudum var ama o kadar kaslı değilim tipim ise 10/8 lik bir şey aga ben bu türkiyedeki avrupalı kız algısından dolayı avrupaya gittim ve bir ton ırkçılığa maruz kaldık ingilizce seviyem gittiğim zaman b2 seviyelerdeydi işim ise siber güvenlik üzerine
bu türkiyedeki avrupalı kız algısını kim yaratmışsa onun allah belasını versin olum niye bu kızların bu kadar ırkçı olduğunu yazmadı kimse
norveçe gittiğim zaman oradaki kızlardan çok fena ırkçılık yedim kızlar benden hoşlanıyordu misal yanıma kız gelip çok yakışıklı ve uzun boylu bir erkeksin diyorlardı sonra italyan veya ispanyolmusun diye soruyorlardı yok türküm diyordum direk uzak duruyorlardı benden
avrupada yaşayan diğer gurbetçi arkadaşlarım oldu onlar doğma büyüme oralı olduğu için çocuklar bana internette her denilene inanmayacaksın diyorlardı
Eğer avrupaya gidecekseniz orada hiçbir kız size vermeyecek hatta orada yaşayan göçmen olan türk kızları olsun ve diğer ortadoğulu asyalı kızlar bilene size vermeyecekler türk ve diğer ortadoğulu erkeklerden nefret ediyorlar
bu avrupalı kız algısı bizim türkiyede şehir efsanesi bu bir gerçek eğer avrupalı bir kız arkadaş edinmek istiyorsanız vazgeçin diyorum çok fena ırkçılığa ve özgüven kaybına maruz kalırsınız
avrupalı kızlar bizim türk kızlarından bilene çok fenalar bizim türk kızları bilene avrupalı kızların yanında melek kalır ben avrupalı kadınlar kadar ırkçı ve kezban kadın türü görmedim aga kim bu avrupalı kız algısını yaratmışsa allah onun belasını versin
eğer yabancı kız arkadaş edinecekseniz full abd kıtasına bakın ve güney doğu asya ülkelerine bakın
eğer avrupaya gitmek istiyorsanız ırkçılık çok fazla ve avrupalı kızlardan gerçekten uzak durun orada işinizi veya okulunuzu bitirin direk abd veya kanadaya uzayın
ben gerçekleri yazıyorum boş beleş yalan söylemiyorum ne kadar avrupaya giden arkadaşım olduysa onlarda aynısını diyor avrupalı kızlar nefret ediyor türk erkeklerinden
her neyse bu konu hakkında açtığım son konu oldu okuyanlara teşekkürlerimi iletirim
ama yalan söylemiyorum onu bilin. Ben yalan söylemem gerçekleri söylerim.
Avrupadan ve Avrupalılardan uzak durun !!!!!
gerçekten diyorum avrupadan ve avrupalılardan uzak durun herifler bembeyaz tenli siyah saçlı olanlara bilene nigger diyor avrupalılar
benim ne kadar doktor mühendis yazılımcı arkadaşım avrupaya gittilerse çoğu sonradan abd ye ve kanadaya göç ettiler bir kısmı avusturalyaya gittiler
benim doğulu arkadaşım vardı çocuk norveçe gitti çocuk bilene ben o kadar türkiyede özellikle istanbulda o kadar makana girdim çıktım diyarbakırlı olduğumu söyledim en fazla 10 a yakın ırkçılığa maruz kalmışımdır demişti avrupada sadece günde 5 veya 6 defa ırkçılığa uğruyordum sürekli diyordu çocuk en son geçen sene dayanamadı abd ye gitti o bile doğulu olduğu halde avrupa yerine abd yi öncelik kılın diyorlar
ben bu avrupalıları anlamıyorum düşün sen aptal iq seviyen düşük olsa bilene sırf sarışın mavi gözlü olduğun için ve avrupalı olduğun için çoğu toplum sana üstün ırk gözüyle bakıyor yeme içme barınma maddiyat sorunun yok çoğu ülkeye istediğin gibi gidebiliyorsun doğuştan çok şanslı olarak doğmuşsun halen ırkçılık yapıyorsun
avrupada her gün türkleri ve diğer ortadoğulu milletleri her gün kötüleme propagandası yapıyorlar eğer türkseniz kürtseniz lazsanız çerkezseniz avrupadan uzak durun!!!
avrupalılardan gerçekten uzak durun hatta avrupalı gördüğünüz an düşman görmüş gibi bakın hiç onlarlan münasip olmayın onlardan uzaklaşın çünkü gerçekten avrupalılar size öyle bir ırkçılık yaparki psikolojiniz bozulur
ben lise zamanlarımda 2 veya 3 tane avrupa ülkesi biliyordum avrupa çok umrumda değildi keşke lise zamanlarımdaki gibi olsaydım hiç avrupa dikkatimi çekmeseydi bende mal gibi kuzey avrupaya gittim ve zencilerden çok ben nigger lafını işitmişimdir özellikle avrupanın en ırkçı olanları kuzey avrupalılar
keşke hiç avrupayı bilmeseydim lise zamanlarımdaki gibi hepi abd ilgimi çekseydi ve sadece abd ye gitseydim bunların hiçbiri başıma gelmezdi tek bu durumu düşünen ben değilim diğer avrupaya giden veya orada tanıdıklarımda aynısını diyorlardı keşke avrupa yerine direk abd ye gitseydim avrupayı hiç bilmeseydim ve uzak dursaydım diye yakınıyorlardı çocuklar
benim size son tavsiyem avrupadan ve avrupalılardan uzak durun eğer yurtdışına gitme planınız varsa abd kanada veya avusturalya gibi göçmenler ülkelerine gidin herkese sağlıcakla.
tek germenik kavimlerden ingilizlerin iyi olması
ben germenik kavimlerden tek bi ingilizleri gördüm harbiden diğer akraba ırklar gibi çok fazla ırkçı değiller en iyisi ingilizlerin zamanında sömürge devlet kurdukları kanada amerika avusturalya gibi ülkelere gitmek
germenik kavimler: ingiliz,irlanda,isveç,norveç,almanya,avusturya,isviçre,danimarka,hollanda,belçika
bu saydığım yukarıdaki orjinal vatandaşları germenik kavim zaten çoğunun saç renkleri beyaz tenleri albino gibi misal slavların daha altın sarısı saçları varken germenik kavimlerin daha beyaza sarmış sarı saçları var.
bizim türkolar boş yere avrupaya gidiyor
eğer elinizde yurtdışına çıkma imkanınız varsa avrupaya gitmeyin gidebiliyorsanız abd ye ve diğer göçmenler ülkelerine gitmeye bakın
benim ne kadar okumuş nitelikli arkadaşım varsa çoğu bu türkiyedeki avrupa algısından dolayı avrupaya gittim ve elime tek geçen şey bir ton ırkçılık yaşamak oldu yani avrupada ırkçılığa maruz kalmak için kötü bir şey yapmanıza gerek yok teniniz bembeyaz olsa dahi saçınız siyahsa onlar için alt ırksınız onların gözünde ırkçılığa maruz kalmanız gerekli
avrupada özellikle gelişmiş yerlerinde özellikle almanya ingiltere isveç norveç hollanda ve avusturya gibi ülkelerde sarışın mavi gözlü olan ruslar ukraynalılar polonyalılar sırplar bilene ırkçılığa maruz kalıyor bak diyorumki sarışın mavi gözlü oldukları halde
avrupaya giden ne kadar nitelikli kürt türk arap iranlı laz çerkez arkadaşım varsa çoğu 1.5 veya 2 sene kaldı en fazla sonra çoğu abd kanada avusturalya gibi ülkelere gittiler sebebi ise avrupalıların çok fena ırkçı oldukları için
bu bizim ülkede avrupalı kız hikayeleri de yalan avrupalı kızlar siz ne kadar yakışıklı kaslı uzun boylu olsanız bilene ortadoğulu olduğunuz için size vermezler
lise yıllarımda avrupanın çoğu ülkesinin ismini bile bilmiyordum keşke öyle kalsaydım hiç avrupaya gitmeseydim avrupa yerine abd ye gitseydim keşke ben çünkü avrupa bende baya bir özgüven eksikliği yarattı
benim tek istediğim ben ve diğer arkadaşlarımın önerisi öncesinde avrupaya gidenler özelinde çoğu avrupa yerine abd yi filan öncelik kılın diyor
diyelim avrupaya gittiniz veya orada yaşıyorsunuz orada oturum izni veya oradaki konsoloslukla iletişime geçip abd veya kanada gibi ülkelere uzayın
siz siz olun avrupadan uzak durun avrupada ırkçılıktan başka bir şey yok bu benim dediğim avrupayı kötülemek değil
nasıl sigara kanser ediyor dediğimiz zaman kötülemiş olmuyorsak avrupanında baya ırkçı olduğunu söylersek kötülemiş olmayız gerçeği söylemiş oluruz
benim kürt arkadaşım bilene türkiyede çok az ırkçılığa maruz kaldığını kaldığı ırkçılığın o kadar can acıtmadığını söylemişti ama avrupadaki ırkçılık baya baya can acıtıyor lavuklar direk anlıyorlar senin nereli olduğunu çoğu sana pasif ırkçılık veya suratına karşı ırkçılık yapıyor sürekli
yani avrupa pişmanlıktır.
Kavga etmekten korkuyorum
özellikle bu ülkede ben kavga etmekten korkuyorum aga sokakta birisiylen atışsan karşıdaki taraf direk sana karşı direk silah veya bıçak çekiyor veya 1 kişiye 10 kişi dalıyorlar bizim türkiyedeki erkeklerin çoğu kavga etmekten korkuyorsa sırf bu 2 sebebten dolayı korkuyordur
misal abd ye bakıyorum o kadar çok bireysel silahlanmanın olduğu yerde bilene lavuklar yine yumruk yumruğa giriyorlar oranın en aşağılık zencileri bilene yumruk yumruğa geliyor
bir de sorsan en delikanlı toplum biziz biraz hayati tecrübenizle birazda sosyal medyada türk kavgalarını izleyerek neden türkiyede kavga edilmez onu öğrenmiş olursunuz siz siz olun ananıza veya bacınıza bir şey olmadığı sürece kavgaya girmeyin bizim türkiyede kavgalar delikanlı bir şekilde olmuyor çok adice oluyor çünkü.
Avrupalılara ırkçılık yapın
avrupalılar nasıl bizim hakkımızda sürekli kötü şeyler söylüyorsa özellikle bunu internet ortamında yapıyorlar sizlerde onlar hakkında kötü sözler söyleyin bu herifleri üstün ırk diye aşağılık kompleksine girmeyin onlarda bizim gibi insanlar yiyip içip uyuyorlar bundan sonra bize kötü söz söyleyene bizde onlar hakkında kötü sözler söyleyeceğiz.
Yabancı kız arkadaş edinmek isteyenler burayı okusunlar
eğer yabancı kız arkadaşı edinecekseniz avrupayı es geçin full amerika kıtası kadınları ve güneydoğu asya kadınları iyidir
zaten güneydoğu asya kadınları türk erkeklerini seviyorlar
avrupalı karılardan katiyen uzak durun eğer yine avrupalı kadın diyorsanız balkan ve doğu avrupalı kadınlar harici diğer kadınlara bulaşmayın
güney kuzey orta ve batı avrupalı kızlara ve baltık kadınlarından uzak durun bu saydığım bölgelerdeki karılar siz çok yakışıklı kaslı uzun boylu erkek olsanız bilene vermezler dediğim gibi bu dediklerim tecrübe ile sabittir.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 253
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.391 (Bu ay: 1.009)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 68 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı