Şimdi Ara

Avrupalıların neden türklere ırkçılık yaptıklarını anladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • misal şu alttaki videoda abd li beyaz siyahi lavuğa n word kullandığı için dayak yiyor yani abd deki siyahiler çok fena olmasına rağmen kendilerini yine ezdirmiyorlar.

bizim türkler o kadar iyi huylu çalışkan hatta suç oranları az olmasına rağmen sürekli ırkçılığa maruz kalmasının en büyük temel sebebi kendilerini çok fazla ezdirmeleridir

misal bizim türklerde avrupalı ırkçı beyazlara aynı alttaki videodaki gibi davransalar çoğu beyaz ırkçılık yapmaya korkak avrupalı beyazların ırkçılık yapmasının en büyük temel sebebi karşılık almayacağını bildiği için böyle bi işe kalkışması oluyor. ve ırkçılık yapıyor biliyor bizim türkoların çoğu kendini ezdiriyor onlarda voltajı artırıyor sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninova123 -- 8 Şubat 2025; 11:36:26 >

• avrupalılar bizi kıskaniler 

• hocam yalnız böyle hor görme mevzularında yapılan kötü muamele nadiren "küfür" gibi net şekilde suç teşkil eden noktalara gider. zorbalığı yapacak kişinin aklı çalışıyosa zaten olayı hakarete vardırmadan yapacağı tüm aşağılamayı yapabilir. mesela o kişiyi görmezden gelmek, sık yapılan bi aşağılama biçimi, ve böyle bi muamelede görmezden gelinin kişi bırakın vurmayı, sadece sinirlense bile, görmezden gelen kişi kendini mağdur ilan eder. yani burdaki olay sarhoşluktan sebep münferit ve nadir yaşanacak bi vaka.

daha önce yazmıştım, adında Türk sözcüğü geçen büyük bi Türk firması var, Macaristan'da ofis açtı, Türk çalışanlara ek olarak Macar çalışanlar da işe aldı. ordaki Macar çalışanlar sabah işe geldiklerinde sadece Macar olan çalışanlarla selamlaşıyolarmış. Türkleri görmezde geliyolarmış. şimdi buna ne yapacan? adama gidip ne söylersen söyle, adam kendini mağdur ilan eder. zorbalık tam da böyle yapılır. adam senin ülkenin firmanda işe girip senden ekmek yiyo, ama bu durumda bile seni aşağılıyo, ve sen izliyosun. bunları topluca işten kovsan, seni ırkçı ilan ederler. hiçbi suçumuz yokken ırkçı Türkler bizi kovdu diye televizyon haber bültenlerinde firmayı linçleyip kâr'ının düşmesini sağlamaya çalışırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

hocam o olayı ben tam olarak ırkçılık saymıyorum eğer bizim türke karşı oranın yerlileri suratında düşman görmüş gibi bakıp pasif ırkçılık yapmıyorlarsa

bu avrupalıların alayı çok korkak hemde inanılmaz seviyede özellikle internette kuzey avrupa sokak dövüşü diye aratsanız 1 tane bilene kuzey avrupalı erkeklerin kavga videosunu göremezsiniz baya korkaklar

misal avrupada türklere karşı önyargının en az olduğu ülkeler doğu avrupa ve balkan ülkeleridir çünkü slavlar gerçekten kavgacı millet korkak değiller

ama bu beyaz olan lavukların iyi bir dayak yeme hakları var her pasif ırkçılık yapan veya gerçekten aktif ırkçılık yapanları bizim avrupada yaşayan gurbetçiler dövseler cesaret alamazlardı

misal ortadoğulu kavimler bilene birbirlerini sürekli korkak diye aşağılıyor gerçekten ortadoğulu kavimler çok ve çok ezikler

insanlar gerçekten sorunlu ve zorba insanlardan korkarlar hocam onun yerine ezik insanları aşağılarlar

misal abd ye giden türk arkadaşlarım var hiç 1 tane bilene ırkçılığa maruz kaldıklarını söylemediler bana çünkü abd halkı gerçekten kavgacı halk zaten lavukların 1 vs 1 yumruk kavgaları bütün dünyada meşhur cesur insanlar çok fazla ırkçılık yapmazlar

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

keşke bizim avrupadaki türk gurbetçilerde bu cenk hoca gibi olsalardı bu avrupalılar bizim türklere ırkçılık yapmaya korkarlardı çünkü lavuklar karşılık almayacaklarını bildikleri için rahat rahat ırkçılık yapıyorlar.

• misal sınıf ortamı düşünün o sınıf ortamında gerçekten zorba ve sorunlu kişiye kimse cesaret edip kötü söz söylemez o çok büyük suç işlese bilene millet görmezden gelir hatta sorunlu elemanı tebrik ederler

ama ezik bir elaman küçükcük bir olay yapsa misal yere kalem düşürse sanki bütün sınıfın camlarını kırmış gibi veya kapıyı parçalamış gibi herkes o ezik elemanı şikayet eder ve dalga geçeler daha çok söverler çünkü biliyorlar ezik elaman kendisine zorbalık yapan kişilere karşılık vermeyecek dövmeyecek bu olay neye mal oluyor onu zorbalayan tiplerin daha çok cesaret almasına

misal ben avrupada baktım gerçekten çoğu ülkede siyahiler çok inanılmaz şekilde suç işliyorlar 1 veya 2 tane ülkede afganlar 1.ci sırada o kadar

ama bu halde bilene en çok avrupalılar ortadoğuluları aşağılıyor çünkü gerçekten ortadoğulu toplumlar baya ezik kendisine ırkçılık yapanlara karşılık vermiyorlar özellikle bizim türkler o kadar çalışkan hatta kimseye zararları olmamasına rağmen sürekli ırkçılığa maruz kalmalarının sebebi çok pasif olmaları ırkçıları dövmemeleri

misal abd deki siyahiler ve hispanikler hayvan gibi suç işledikleri halde ırkçılara kendilerini ezdirmiyorlar lavuklara biraz sinirli bakıp pasif ırkçılık yapsan direk ölümüne sana dalıyorlar bana neden sinirli baktın diye misal

ama bizim türkler ve diğer ortadoğulu kavimler ezik oldukları için sürekli ırkçılığa maruz kalıyorlar misal en basiti sosyal medyada her gün avrupada suç işleyen göçmenlere en çok söven yine bizim türk tayfası ama avrupalılar türklere vize vermiyorlar hatta dalga geçip sürekli ırkçılık yapıyorlar

misal latin amerikaya avrupa vize veriyor hemde çoğu latin amerika ülkesi türkiyeden en az 40 kat daha tehlikeli olmasına rağmen çünkü hispanikler kendilerini asla ve asla ezdirmiyorlar hiçbir konuda hatta lavukların bu avrupada yaşayan göçmenler hakkında çoğu şey umurlarında bilene değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ninova123 N kullanıcısına yanıt
    Ezme olursan her yerde ezerler böcek gibi kimse acımaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

işte usta bizim türkler aynı avrupada ezme gibiler ondan dolayı eziliyor sürekli ben diyorum sürekli insanların çoğu gerçekten sorunlu ve zorba insanlara kötü söz söylemeye korkarlar ama ezme ve korkak insanları sürekli ezerler diye

sen bakma bizim türkiyede kavgalar adilce değilde adice yapıldığı için türkiyede kavgadan kaçınıyorum en basiti bugün bir tane lavuğu yumruk yumruğa kavga et döv ertesi güne silahla bıçakla veya 10 tane adam toplayıp karşına çıkıyor

bu türk kavgası olayı bilene bizim türklerin ne kadar korkak ve ezik bir toplum olduğunu gösteriyor bu ortadoğulu kavimlerin çoğu çok korkaklar hatta çoğu ortadoğulu kavim birbirini aşağılarken sürekli korkak diye aşağılıyor sürekli zaten.

• quote:

insanlar gerçekten sorunlu ve zorba insanlardan korkarlar hocam onun yerine ezik insanları aşağılarlar

sorunlu ve zorba kişi saygı görür. sorun çıkartma potansiyeli olmayan erkek ne kadar kibar ve düzgün olursa olsun saygı görmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

helal olsun hocam gerçekten iyi yazmışsınız özellikle hayırdır modunda olmak iyidir özellikle avrupa için oranın zaten erkekleri korkaklar en azından bizim türkler 3 5 tane yumruk atıyor ama korkak avrupalılarda o da yok avrupalıları çok fena ezmemiz lazım hem internette hem reelde

zaten abd de olsun avrupada olsun bir ton çeşit erkek türü varken oranın hepi beyaz kızları sürekli zencilere veriyor acaba neden ?

çünkü siyahi erkekler gerçekten bilmiyorum genetikleri maço ve zorba kadınlara çok erkeksi geliyorlar ama ortadoğulu veya asyalı erkekler zenciler kadar yoklar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.