Şimdi Ara

Yakışıklılık Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
44.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzellik görecelidir ama herkesin standartları vardır.İnternette bir site var.belki biliyorsunuzdur altın orana göre hesaplıyor 100 üzerinden puan veriyor merak eden baksın.
    site:Pretty scale

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yakışıklılık Testi: Fotoğraflarla Yakışıklılığını Ölç

Yakışıklılık testi, fotoğraf kullanarak yakışıklılığını ölçen bir uygulamadır. Erkekler için özel olarak tasarlanmıştır ve yüz hatlarını analiz ederek bir yakışıklılık puanı verir. Uygulama, altın orana ve diğer güzellik standartlarına göre sonuçlar sağlar.

Yakışıklılık testi uygulamaları, fotoğraf yüklemeni ve sonuçları anında görmeni sağlar. Böylece "Ne kadar yakışıklıyım?" sorusunun cevabını alabilirsin. Bu testler, güvenini artırmak veya kişisel gelişim amaçları için kullanılabilir.

Fotoğrafla yakışıklılık testi, yüz özelliklerinizin simetri, oranlar ve uyumunu analiz eder. Altın oran ve diğer estetik ilkeler dikkate alınarak yakışıklılık bir puan şeklinde ifade edilir.

Yakışıklılık testi uygulamaları ücretsiz veya ücretli olabilir. Bazıları daha gelişmiş özellikler sunar ve daha doğru sonuçlar vermeyi amaçlar. Kullanıcılar, farklı uygulamaları deneyebilir ve en doğru ve güvenilir olanı bulabilir.

Yakışıklılık testi, eğlenceli ve merak uyandırıcı bir araçtır. Kendini daha iyi tanımana ve yakışıklılığın hakkında daha fazla bilgi edinmene yardımcı olabilir. Yalnızca bir araç olduğunu ve gerçek güzelliğin öznel olduğunu unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • %78
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdwardNorton

%78

herkese 78 veriyo sanırım :D
  • %70
  • 83
  • %53
  • %99.999999
  • %72
  • test bozuk dağılabiliriz

Yakışıklılık Testi
  • %89
  • 84
  • %91
  • farklı fotoğraflarla yapın bana ilk 91 verdi sonra 60
  • 76
  • Bullsh*it
  • 3 fotoğrafla denedim 49-69-58
  •  Yakışıklılık Testi
  • Saçma sapan bir şey herkese %84 alakasız 3 kişi koydum ölçme amaçlı ilk ben 84 çıktım sonra Burak Özçivit 'in bir fotosunu denedim o da 84 çıktı arkadaşımı en sonda da babamı koydum 84 çıktı hepsi saçmalık
  • Iyilere dusuk kotulere yuksek veriyor ki milletin morali dusmesin.

%32 verdi bana .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 2 Temmuz 2017; 20:0:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Saçma sapan bir şey herkese %84 alakasız 3 kişi koydum ölçme amaçlı ilk ben 84 çıktım sonra Burak Özçivit 'in bir fotosunu denedim o da 84 çıktı arkadaşımı en sonda da babamı koydum 84 çıktı hepsi saçmalık

Aslında şüpheli bir durum gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.