Şimdi Ara

Türklerin neden çirkin olduğunu açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
7
Favori
26.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuzki biz türkler olarak dünyanın en çirkin ırkıyız.Bu artık bilinen birşey.Gerçekten çirkin bir toplumuz ancak bunun çeşitli sebepleride var.

Ama en büyük sevep ve tipi belirleyen en büyük şey gözlerdir.Göz birinin yakışıklı olup olmadığını belirleyen şeydir.Ama gözün rengiyle alakalı değil.Tipiyle alakalı.Şimdi eğer gözünüz içe doğru yani çukur gözse yakışıklısınızdır büyük ihtimalle ve yine büyük ihtimalle türk değilsinizdir.Çünkü çukur göz genelde yabancılarda görülür.
    Sadece gözlere bakım arkadaşlar.Göz resmen içe doğru giriyor, ve küçük.Böyle gözü olan birinin çirkin olma ihtimali yoktur, bu kadar net konuşuyorum.Bu göz kahverengide olsa siyahta olsa aynı, renkte değil.

Türklerde ise genelde dışbükey yani halk arasında pörtlek diye adlandırılan göz tipi var.Gözler dışarıya doğru dönük ve büyük oluyor, bu da insanı çirkin yapıyor.Hele birde göz kapaklarıda ileriye doğruysa o kişi kesinlikle çirkindir.Örbek resim:
    Tabiki pörtlek gözlü olupta tipi iyi olanlar var ama bunun için göz renginizin aşırı güzel olması lazım, fakat türklerde güzel göz rengide bulunmuyor ne yazıkki.
    Gördüğünüz gibi göz büyük, ancak göz rengi harika olduğu için billie joe paçayı kurtarmış, ama biz türkler kurtaramamış ne yazıkki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlarda yakışıklılık/güzellik kafa şeklinden belli olur. Shameless izleyenler bilir ordaki bebeğin kafasında bir kask vardı

Gelişmiş ülkelerde bebeğin kafası yuvarlak değil ise farkedip hemen tedavi uyguluyorlar.(Bu kaskla yada uyuma şeklini değiştirmek giib basit eylemlerle)

Şahsen benim teorim genelde zekayıda etkilediği yönünde
    gördüğünüz bir sonraki keko yada apaçinin kafasına fikkatli bakarsanız %99.99999999 kafasının soldaki gibi olduğunu farkedersiniz
  • önce fransızların bi tipini gör sonra konuş
  • egaaa göz falan hikaye bir liralık karışık kuruyemişte lebleyiz türkler olarak
  • Ulan hem içe dönük hem yeşil egomuda alırım oooh

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

egaaa göz falan hikaye bir liralık karışık kuruyemişte lebleyiz türkler olarak
    Bu tespit sana mı ait ona göre bir şey yazacağım
  • Kızlarda büyük göz
    Erkeklerde küçük göz
    Olay budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Bu tespit sana mı ait ona göre bir şey yazacağım

Evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AUZEF

önce fransızların bi tipini gör sonra konuş
  • Fiko, dolumu la bu tüp.

• Çirkin olmasaydık sokakta apış aramızı rahatlıkla kaşıyabilir miydik sorarım sana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemGozluSevket -- 19 Temmuz 2014; 4:04:04 >
  • sacmalamissin. bizden once suruyeliler var bir kere.

• "Arkadaşlar biliyorsunuzki biz türkler olarak dünyanın en çirkin ırkıyız."

• quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Hocam bu çekik göz yalnız bildiğin, ben çukur gözden bahsettim arada fark var çukur göz üste doğru gitmiyor sadece içe dönük ve küçük gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 19 Temmuz 2014; 4:02:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KemGozluSevket

Çirkin olmasaydık sokakta apış aramızı rahatlıkla kaşıyabilir miydik sorarım sana ?
    anladık çirkinsin
  • Benim gozler portlekin bir kucuk versiyonu ve yesil.Balkan Turkleri genelde boyle oluyor.bulgaristan Türkü sülalem

• Biz cukur gozlu olsak portlekleri begencektin. Sizin gibiler neden var anlamiyorum.

• Benim kucuk ve hafif cekik

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Benim gozler portlekin bir kucuk versiyonu ve yesil.Balkan Turkleri genelde boyle oluyor.bulgaristan Türkü sülalem

Avatar koysana prestijin artar. "Bence"

• İce donuk benim gozler cok az cekik gibi ama cirkinim aga vallahi cirkinim ayakkabi cekecegi gibi burnum var zamaninda uzerine dustum..

• quote:

Orijinalden alıntı: CamWow

quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Benim gozler portlekin bir kucuk versiyonu ve yesil.Balkan Turkleri genelde boyle oluyor.bulgaristan Türkü sülalem

Avatar koysana prestijin artar. "Bence"

Avatara karşiyim belki bir gün..Tipim nasil ssli konularim mevcuttur tabi silinmedilerse

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.