Şimdi Ara

Türklerin neden çirkin olduğunu açıklıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
7
Favori
26.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Bir tek gözlerim güzel ama yakışıklı değilim onu napacağız peki

Bi ss atta biz karar verelim hocam

Buraya ss atılır mı sence

Yakışıklılık sadece gözle olmuyor hocam onu anlatmaya çalışıyorum.

• Yakışıklılık ve güzellik göreceli bir kavramdır.Mesela japonlar hep sarı saçlı olmak ister ama sarı saçlı japon yoktur.Ama hep sarı saçlı olmak isterler.(bunu animelere , oyunlara , filmlere bakarak anlayabilirsiniz) Yada 1700'lü yıllarda şişkoluk aç olmamayı temsil ettiği için şişkolar yakışıklı , güzel kabul ediliyordu.Bize göre sarı saçlılar en güzelidir ama almanlar öyle düşünmeyebilir.

Tabi bütün bunlar bu adamın en yakışıklı olduğunu gerçeğini değiştirmiyor.

https://store.donanimhaber.com/aa/7b/a1/AA7BA18A3056669F8A806852C5961D96.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 19 Temmuz 2014; 5:55:34 >
  • quote:

Arkadaşlar biliyorsunuzki biz türkler olarak dünyanın en çirkin ırkıyız.Bu artık bilinen birşey.Gerçekten çirkin bir toplumuz ancak bunun çeşitli sebepleride var.

Ama en büyük sevep ve tipi belirleyen en büyük şey gözlerdir.Göz birinin yakışıklı olup olmadığını belirleyen şeydir.Ama gözün rengiyle alakalı değil.Tipiyle alakalı.Şimdi eğer gözünüz içe doğru yani çukur gözse yakışıklısınızdır büyük ihtimalle ve yine büyük ihtimalle türk değilsinizdir.Çünkü çukur göz genelde yabancılarda görülür.
     Türklerin neden çirkin olduğunu açıklıyorum
    Sadece gözlere bakım arkadaşlar.Göz resmen içe doğru giriyor, ve küçük.Böyle gözü olan birinin çirkin olma ihtimali yoktur, bu kadar net konuşuyorum.Bu göz kahverengide olsa siyahta olsa aynı, iş renkte değil.

Türklerde ise genelde dışbükey yani halk arasında pörtlek diye adlandırılan göz tipi var.Gözler dışarıya doğru dönük ve büyük oluyor, bu da insanı çirkin yapıyor.Hele birde göz kapaklarıda ileriye doğruysa o kişi kesinlikle çirkindir.Örbek resim:
    Tabiki pörtlek gözlü olupta tipi iyi olanlar var ama bunun için göz renginizin aşırı güzel olması lazım, fakat türklerde güzel göz rengide bulunmuyor ne yazıkki.
    Gördüğünüz gibi göz büyük, ancak göz rengi harika olduğu için billie joe paçayı kurtarmış, ama biz türkler kurtaramamış ne yazıkki.

teorini çökertiyorum gözler im dediğin gibi ayrıca yeşil gözlüyüm ve TÜRK üm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

quote:

Arkadaşlar biliyorsunuzki biz türkler olarak dünyanın en çirkin ırkıyız.Bu artık bilinen birşey.Gerçekten çirkin bir toplumuz ancak bunun çeşitli sebepleride var.

Ama en büyük sevep ve tipi belirleyen en büyük şey gözlerdir.Göz birinin yakışıklı olup olmadığını belirleyen şeydir.Ama gözün rengiyle alakalı değil.Tipiyle alakalı.Şimdi eğer gözünüz içe doğru yani çukur gözse yakışıklısınızdır büyük ihtimalle ve yine büyük ihtimalle türk değilsinizdir.Çünkü çukur göz genelde yabancılarda görülür.
    Sadece gözlere bakım arkadaşlar.Göz resmen içe doğru giriyor, ve küçük.Böyle gözü olan birinin çirkin olma ihtimali yoktur, bu kadar net konuşuyorum.Bu göz kahverengide olsa siyahta olsa aynı, iş renkte değil.

Türklerde ise genelde dışbükey yani halk arasında pörtlek diye adlandırılan göz tipi var.Gözler dışarıya doğru dönük ve büyük oluyor, bu da insanı çirkin yapıyor.Hele birde göz kapaklarıda ileriye doğruysa o kişi kesinlikle çirkindir.Örbek resim:
    Tabiki pörtlek gözlü olupta tipi iyi olanlar var ama bunun için göz renginizin aşırı güzel olması lazım, fakat türklerde güzel göz rengide bulunmuyor ne yazıkki.
    Gördüğünüz gibi göz büyük, ancak göz rengi harika olduğu için billie joe paçayı kurtarmış, ama biz türkler kurtaramamış ne yazıkki.

teorini çökertiyorum gözler im dediğin gibi ayrıca yeşil gözlüyüm ve TÜRK üm.

kardeşim yanlış anlama kuaförde çalışmıştımda saçını kısalttırıp sağa yada sola eğimli kaldırırsan daha yaşıklı olursun tip var zaten

• bizim okula comennuius'a gelmişlerdi erkeklerin hepsi tipsizdi fakat kızlar taş gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

hocam bırak bu konuları

iç bi coca cola hayatın keyfini çıkar

püskürdüm
  • Son resimdeki green day in solisti değil miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arap beslemeleri ve berberi tohumları yüzünden türkler çirkin gözüküyor

• Türklerin genetigini bence akraba evliligi etkliyor. Bu kadar cok akraba evliligi olmasa belki daha düzgün bir genetik yapiya sahip bir irk olabilirdik. Tabi bunu biyoloji okuyan yada bilgili olan birileri degerlendirirse daha dogru olur.
  • quote:

araplarla sirinlemekten bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünyayı tip mi kurtaracak olum bu neyin kafası tip varsa var yoksa yok işte ne takıyonuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brcubrcu

bir gözleri büyük ve birde gözleri çukur kız örnek alıp bakalım bana kalırsa gözleri iri kız daha güzeldir ve güzellik çirkinlik görecelidir

Hay hay

altta gözlere baktıysam şerefsizim

• kürtler ve araplar Türklerden daha çirkin
  • Doğru tespit. Ama gözden çok genel vücut yapısı, kemik yapısıyla alakalı. Simetri yok. Orantı yok. Ecüş bücüş, yamuk yumuk tipler Türkler. Bu bilinen veya bilinmesi gereken bir gerçek. Aksini iddia eden evden hiç çıkmamış asosyaldir.
  • türk ırkı diye birşeymi kaldı loooooo dna yapısı en karışık halk ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Doğru tespit. Ama gözden çok genel vücut yapısı, kemik yapısıyla alakalı. Simetri yok. Orantı yok. Ecüş bücüş, yamuk yumuk tipler Türkler. Bu bilinen veya bilinmesi gereken bir gerçek. Aksini iddia eden evden hiç çıkmamış asosyaldir.

Hocam Valla çok doğru yazmışsın olay çirkinlik değil aslında dışarda görüyorum abi bazı tipler var allah yaratmış ama cüzzamlı gibi ya kafası yamuk burnu değişik tipler tuhaf sorun orda aslında evet doğru,akraba evliliğinden dolayı böyle.
  • Örnek olarak Okan olmamış.
  • herkes ölüyor bea.
  • saçma konu kaldırın şunu
  • noktayı koyuyorum bilader kendini beğeniyosan şekilsindir... ORN: http://www.youtube.com/watch?v=JAvVg9egK-4
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.