Şimdi Ara

türk kızı hakkında artık kötü söz söylenmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hatırlıyorum bundan 6 veya 7 sene önce herkes sosyal medyada olsun forum larda olsun sürekli bizim türk kızlarına sövüp gidin avrupalı karılarla sevgili olun türkiyede harcanıyorsunuz diyordu artık bu sözü söyleyene çok fazla denk gelmiyorum

ben 2 sene norveçte yaşadım boyum 192 tipim ise 10/7.5 olduğu halde kadınlar yanıma yaklaşıp çok yakışıklısın italyan ispanyolmusun diyorlardı bende hayır türküm dediğim an benden kaçıyorlardı

benim bi arkadaş var çocuk erasmus grubu vardı whatsappta oradaki türk erkek öğrencilerde aynı muhabbeti yaşadıklarını yazıyorlardı

ya kadınlar benden hoşlansa bilene türk olduğum için uzak duruyorlar yazıyorlardı

artık bizim türk erkekleri avrupalı karıların gerçek yüzünü gördüler aga daha türk kızlarına bir şey demezler daha

eğer yabancı kadın bulmak istiyorsanız amerika kıtası ve asyalı karılara yönelin aga

avrupalı kızlar çok fena ırkçı kezban ve egoistler bizim türk kızlarından daha fenalar aga.

• Kimle nasıl muhatap olup olmamam gerektiğini öğrenince böyle genellemeler yapmayı bıraktım. Kendi önceliklerini bilince kendine göre bir kız bulmak kolay oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben endonezya tarafından bakıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git fransa kulturu ogren, kekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani ruslar bize bayılıyor, alman helgalar türk erkeği arıyordu.

yalan mıydı hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönem dönem sosyal medyadaki ve gerçek hayattaki söylemler değişiyor.

Siyasetten örnek vereyim özellikle 2015-2019 zamanlarında inanılmaz bir kutuplaşma vardı. İktidar partisini destekleyenler hakarete uğrar, muhalefeti destekleyenler de türlü türlü ithamlara maruz kalırdı. Arada kalanlar yoktu. Son birkaç yılda ise bazı gelişmelerden dolayı bu döngü kırıldı ve iki kutuptan daha farklı görüşler çıktı vs. derken her taraf kendi bahçesindeki pislikleri görme fırsatı buldu ve aslında o kutuplaşma baya bir kırıldı. Bunu farkeden başka oldu mu bilmiyorum ama ben çok ama çok net eminim özellikle ilk başta belirttiğim yıllarda internette inanılmaz bir gerilim vardı.

Senin söylediğin şey de aynı şekilde aslında insanlar kadın-erkek ilişkilerinin daha biyolojik, evrimsel temellere dayandığını bir şekilde anladı ve saçma yaftalamalar son buldu. Yani bu genelleme artık pek yapılmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    kutuplaşma kırılmamış olabilir ama görüntüde azaldı, çünkü muhalif kesim aşırı bıktı ve bitap düştü. yandaş kesim de ekonomik gerekçelerle kırgın artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.