Şimdi Ara

Forumda annesi babası öldükten sonra büyük sıkıntılara düşecek insanların olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konulara bakıyorum bazen tek derdi karı kız alfalık wp mesajları İsrailin ortadoğudaki konumu 7/24 kendini acındırıp ilgi kasma isteği olan bir sürü kişi var çoğunluğu çalışmıyor çalışanda 2 3 ayda bir değiştiriyor

Bir gün anne ve babanız size bakmak için yanınızda olmayacak bunun farkındalığında olun forumdaki kişilerlede sanki öz kardeşinizmiş gibi samimiyet kurmayın bir gün herkesin işi yoğunlaşacak ve kimse bu forumda kalmayacak forumda tanınır olayım samimiyet kurayım diye verdiğiniz tüm zamanınız boşa gidecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Forumda kendisine yüklü miras kalan biri daha vardı kayra diye

Gidip diş yaptırdı binlerce euroya , pc seti falan dizdi parayı çarçur etti büyük ihtimal yine sıkıntı çekecek

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Dişler mühim. Hepsi çürümüştü. Bende para bitmez, en fazla azalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem 1 ay önce devlette dişlerini 1000 liraya yaptırdı çoğunu sigorta ödedi 1000 lirada biz ödedik senin dişlerin gibiydi son durumu , sen 6000 euro vermiştin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 2 Ağustos 2024; 23:5:21 >
    Ben komple ağız yaptırdım ve en kaliteli malzemeler kullanıldı. Bütün dişlerim çekildi ve baştan aşağı yapıldı. 6000 Euro dişler, 1750 Euro yapım aşaması, 7750 Euro.

Devlette daha bir kere hastaneye gitmedim. Gitmem de.

• annem babam sağ. babam liseden sonra hiç para vermedi. bunu söyleyince forumda bazı hergeleler "ağlama" yazıyolar. bu kişiler beyinsiz çünkü 2+2=4 gibi gerçeği söylemek ağlamak değildir. babam para vermemişse vermemiştir.

kısacası benim hayatım zor geçti, gençliğim sürünerek geçti maddi anlamda. babam sağ, bi faydasını görmedim, öldüğünde de anca borç bırakır. miras reddi yapmayı düşünüyorum.

ha diyeceksin babanın parası yoktur. parası var ama çarçur etti. dedemden kalan herşeyi de sattı yedi.

• millet hayatını yaşıyor sen forumda kendini kanıtlamaya çalşıyon çok imrendim gerçekten..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taııbuv kullanıcısına yanıt
    Ben mi forumda kendimi kanıtlamaya çalışıyorum

ben   

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.