Beyler herkes heralde ultraslanı biliyordur. peki aramızdakilerin çoğu liselerde okuyan öğrencilerden oluşuyor. o zmn ultrAslanın lise bölümü ultrAslan-bh ye üye olmak istermisiniz? BENCE İSTERSİNİZ! O zmn aşağıdaki formu doldurun. sora bir maç günü mesela diyarbakır maçında ultraslan üyelerinden birine bu formları iletebilirsiniz. üyelik bedeli 3 milyon ve bu para kart içindir. yani herkese bir tane ultraslan kartı çıkartılacaktır.
Osmangazi Üniv.de de bu iş için adamlar 3,000,000 topladılar, üye kartı filan verecez demişler... Sonra..... 250 kişi için toplayıp, vınnnnnnnnnnnn....... yok olmuşlaaar :))) 250*3=750,000,000 iyi para..
olmak gerk aslında moral veririz adamlara
ultraaslana üye bir gsli ile üye olmayan bi gsli arasındaki fark nedir?Ultraaslanlı olunca daha bir gsli mi olunuyor ya da daha bir ayrıcalıklı mı olunuyor?
bu vakitten sonra olsanız ne yazar beeeeee 6-0 6-0 unutmayın bu skoru...zuhaaaaaaaaaaa
harbi haa hehe. bunun mega aslanlisi yokmu yaf. hehe. yada 6 tane gol yemeyen aslanlisindan varsa alayim bi tane belki bi gun ise yarar fakir fukaraya veririz.
ben olmayı düşündüm sonra fanatizm körüklediklerini duydum çeşitli organizasyonlarında yanlış anlama Mike seni yermiyorum.Sade ve bilinnçli bir galatasaray taraftarı olarak kalmayı tercih ederim.
alayına isyan ölümüne cimbom
isterim (bu konu açıldığında 5 yasındaymısım be hbdasdasf)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme