< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 13 Eylül 2024; 18:19:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[ANKET] Donanımhaber'e üye olduğunuz sene?
[ANKET] Donanımhaber'e üye olduğunuz sene?
(En Son Oy Tarihi: 23.9.2024)
-
-
14 sene önce.
-
2006 yılında sırf kavga çıkarmak için üye olmuştum foruma. ona buna sataşırdım.
misafir olarak baktığım konudaki gerilim ve kavga ortamı hoşuma gitmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 12 Eylül 2024; 23:29:46 > -
Bu hesabı saymıyorum ilk hesabımı 2014 te açmıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2010
God of war 3 icin açmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2006'da üye olanların birçoğu gibi knight online için üye olmuştum hey gidi. çok büyük bir patch gelmişti, indiremiyorduk bir türlü. o günkü knight bölümünde yaşanan kalabalık forum tarihine geçmiştir.
-
her 4 senede bir denk gelen 29 şubatta üye olmuşum; yani hesabım son derece nadir belki de forumdali tek hesaptır...
-
bende rahmetli ve çok yakın olduğum ilkokul arkadaşımla mmorpg oyun ararken silkroad konusunu görmemizle üye olmuştuk hey gidi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
allah rahmet eylesin. üzdü.
-
12 Eylül 2012'de üye olmuştum. O zamanlar lise öğrencisiydim. Yapamadığım matematik sorularını buraya sorabilmek için üye olmuştum. Daha öncesinden de forumu takip ederdim ama üye olmam 2012'ye dayanıyor. 12 sene olmuş dün. Yıllar çok çabuk geçiyor. Vay be...
En aktif olduğum bölüm lol bölümüdür herhalde. lll Tyrion ve The Cryophoenix nicklerini kullanıyordum o zamanlar. Anivia maindim, hatta rehber konum bile var.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/111198047 9 yıl olmuş bunu da açalı. Yaşlanmışız yav.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 13 Eylül 2024; 10:35:27 >
-
2015 te tipim nasıl ss li konularına bakıp çıkardım 2020 de üye oldum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2008, işlemci ve ekran kartım ile ilgili sorunları danışmak için açmıştım. 2006-2007 gibi üye değildim ancak donanımlar hakkında esaslı inceleme yapan kullanıcılar vardı. 2010ların başlarında konu dışı forumunda baya komik konular vardı
-
Misafir 2005 xbox konularindaydim
Üye 2006 misafir
2007 uye oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Eylül 2024; 18:34:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X