Şimdi Ara

Hakem Olmak İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
8
Favori
33.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ankara-tffhgd.org.tr/index.php?option=com_rsform&formId=3

Buraya göz atarak gerekli kısımları doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuz onaylanırsa eğer size bilgi verilecek ve sınava gireceksiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 16 Ağustos 2016; 14:09:16 >

• Dünyanın en çok ilgi uyandıran ve takip edilen oyununun en önemli parçalarından biri olma şansını yakalamak isterseniz; Sporu hayatının çok geniş bir zaman diliminde yapmak isterseniz; Herkes için Futbol projemizde bizlerle beraber olmak isterseniz;
    Siz de HİF Hakemi olmalısınız!
    Göstereceğiniz performansa, ilgi ve alakaya göre buradan Amatör Liglerde, Profesyonel Liglerde görev alma şansınız olabileceği gibi, FIFA Hakemliğine bile ulaşabilme şansınız olacaktır.
    Futbol Hakemliği için ilk adım olan HİF Hakemliğine Başvuru şartları şöyledir:
    • Sağlık Kurumundan hakemlik yapabileceğine ilişkin sağlık raporu almak,
    • En az 15, en çok 55 yaşında olmak,
    • Savcılıktan adli sicil bilgilerini gösterir belge almak,
    • 18 yaşından küçükler için kaza-i rüşt veya anne ve baba muvafakatini almış olmak.
    Eğer şartlarınız tutuyorsa başvurunuz onayladıktan sonra başlayacağınız eğitimin ilk aşaması internet üzerinden e-öğrenme teknolojisi kullanılarak yapılacaktır. Bu sebeple başvuru formunuzu doldururken TC kimlik numaranızın, e-posta adresinizin ve cep telefonu numaranızın hatasız yazılmış olduğuna dikkat ediniz. Dünyanın en sevilen ve ilgi duyulan oyununu yönetenlerden biri de siz olun!

http://www.tff.org/default.aspx?pageId=845

• ben başvurdum bir hafta önce.
    artık her takıma eşit uzaklıktayım
  • Buradan başvurmuştun değil mi dostum? Yanlış birşey yapmayayım da :)
  • Muvafakatnameyi nereye veriyoruz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Buradan başvurmuştun değil mi dostum? Yanlış birşey yapmayayım da :)

evet tam olarak verdiğin ikinci linkten
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanYücel

Muvafakatnameyi nereye veriyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis olmak istiyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende başvurayım,nası olsa okadar fanatik sayılmam
  • para için her türlü üşüm için her türlü objektif olurum
  • Benden hakem olmaz yaw. Hiçbi takım bu ligde maçı bırak 11 i 8 kişiyle bile tamamlayamaz ben hakem olursam.
  • Başvurduk bakalım. Bizim forumumuzun hakemi vardı. O da gelsin burayada torpil yapsın bize Lincoln gibi bir üyeliği vardı. İzmirliydi sanırım.
  • bende olsam mı yaaaaa.
  • ne hakem dicekler bilmemne hakem dicekler.iyi düşünün bak...

• Bende başvursam mı yav?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ne hakem dicekler bilmemne hakem dicekler.iyi düşünün bak...

• Ben formu doldurup yolladım yanlız gerisinde muvafakatname mi nedir bişey diyor orası karıştırdı kafamı
  • 30 yaşından aşşa iseniz hiç başvurmayın. Hakem olsanız bile maçlarda kimse sizi adam yerine koymaz amatör kümede bol bol dayak yeyip durursunuz.
  • Allah Allah bana bu muvafakatname olayı çıkmadı yav? Başvuruyu tamamladım onayladım yolladım.

quote:

HIF Hakemlik Eğitim başvuru kaydınız alınmıştır. Eğitimlerin açılması ile tarafınıza gerekli bilgiler ulaştırılacaktır.

mesajı çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NickMaster

Allah Allah bana bu muvafakatname olayı çıkmadı yav? Başvuruyu tamamladım onayladım yolladım.

quote:

HIF Hakemlik Eğitim başvuru kaydınız alınmıştır. Eğitimlerin açılması ile tarafınıza gerekli bilgiler ulaştırılacaktır.

mesajı çıktı.

-18 lerin karşılaştığı bir durum sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ne hakem dicekler bilmemne hakem dicekler.iyi düşünün bak...

evet yaaaa bi keresinde hatırlıyom ufakken amatörde oynarken ki hala oynuyomneyse çok küfür ediyolardı bana dayananamaıştım siz
    in hepinizin diye saydırmıştım.yok abi yokkk ben hakem falan olamam.zorum ne ki rahatlık mı batıyor sanki.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.