Şimdi Ara

Öğretmenlik istemiyorum polis olmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğitim fakültesinde okuyorum. Ama memnun değilim. Ne okulu ne de öğretmenliği sevmiyorum. Ortaokul öğretmeni olacağız bitince. 4-5-6-7-8. Sınıflar a ders vereceğiz. Ben ısrarla polis olmak istiyordum çocukluğumdan beri. Öğretmenlik rahat iş ama ben rahat istemiyorum. Eskiden şişman uyuşuk biriydim. Şuan fitim br 190 cm boyundayım. Polis olup terörle mücadele özel hareket Tarzı yerlerde çalışmak istiyorum.

Benim evlenmek araba almak ev almak gibi hayallerim yok.

Namazı mı kilarim kitabimi okurum ve çalışırım. Hayatta ki tek amacım ailemi hacca götürebilirmek sonrası artık gittiği yere kadar. Nerede ölürsek artık. Keşke şehadet nasip olsa da güzel ölsek.

Yaşım 22
    Kilo 79
    Boy 190 cm bu arada

Annem öğretmen ol diyor eğer öğretmenlik yaparsam mutlu olamayacağım. Onu kirsam günah bilemedim valla...

Zor durumdayım kimse polislik söyle böyle demesin. Herşeyi göze aldım. Iş saatleri çok geçmiş izin yokmuş falan umrumda değil zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin hayatın senin kararın.Fakülteyi bitirdikten sonra POMEM ile polis olabilirsin.
  • Her sene pmyo sınavlarına gir şansını dene unutma ailenin ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli.Sen Allah izin verirse seçtiğin meslekte çok uzun yıllar çalışacaksın,ömrünü geçireceksin o meslekte sevmediğin meslek senin sonun olur.
  • Kardeşim bir öğretmen olarak sana şunu söyleyebilirim. Hangi mesleği istiyorsan o mesleği yapmaya çalış. Kişi yaptığı işi sevmeli öncelikle. Sevemezsen işinin hakkını veremezsin zaten. Polislik için pomemi denemelisin ama pomem in mülakat şartları ağırdır. Girmesi çok kolay değildir. Öğretmenliğin kolay iş olduğu konusuna kesinlikle katılmıyorum. İşin içine girmeden hiç bir meslek hakkında fikir sahibi olunamaz diye düşünüyorum. İnan ki her işin kendine göre zorlukları da var kolaylıkları da. Allah yolunu açık etsin. İnşallah polis olabilirsin.
  • Dostum benim babam öğretmen ve ben polis okulundayım ufacık bi şansım olsa şüphesiz öğretmenliğe geçerim git bir iki tane polisle konuş durumunu anlat ne yapmalıyım de büyük ihtimalle fikirlerinden vazgeçersin

• Hızlı karar verme.

1-2 polisle konuş meslek sana uygun mu değil mi diye araştır sonra karar ver.
  • öğrenci olarak bakarsam olaya öğretmenliği sevmediğiniz için öğrencilerde anlattığınız dersi sevmeyebilir. Ç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akademisyen Olmak İstiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öğretmenliği sevmiyorsan kesinlikle olma. İsteksiz isteksiz ders anlatırsın, en sevmediğim öğretmen modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnalbantbasi

Dostum benim babam öğretmen ve ben polis okulundayım ufacık bi şansım olsa şüphesiz öğretmenliğe geçerim git bir iki tane polisle konuş durumunu anlat ne yapmalıyım de büyük ihtimalle fikirlerinden vazgeçersin

Herkese teşekkür ederim.

Hocam demişsin ya pmyoyu bırakıp öğretmen olmak isterim. Hayatta planların var mı? Evlilik ev araba almak falan?

• Ergenin teki arka sokaklar izleyip geldi konu açtı sandım ama yaş 22 olunca iş değişiyor. Arkadaşların da dediği gibi isteksiz bir öğretmenden daha kötüsü yok çocuklar için. Ben olsam bu kadar çok istiyorsam önce okuduğum bölümü bitirir sonra da polislik sınavlarına girerdim.
  • Yani kısmen var olması gereken kadar.Çünkü insan düşünüyo ister istemez bu kadar para kazanıcağım ne yapmalıyım nasıl olmalı diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.