DC/AC Sigorta tavsiyesi
Merhaba
4 adet değerleri ( Pmax 455W Isc 11,25 Amper) güneş panelim var. Seri mi parelel mi bağlı olduğunu bilmiyorum.
60 amper Pwm şarz kontrol cihazı. Kullanımda panellerden en fazla 11-12 amper elektrik aldığını gördüm
2 adet 220 Amper 24V sulu akü (Seri mi parelel mi bağlı olduğunu bilmiyorum. )
1 adet 3kw lik akıllı lexron marka inverterim var.
Bu ekipmanlar arasına kaclik DC sigorta , inverter cıkışı kaçlık AC sigorta bağlamam gerekir.
Akbanklı olanlara 1 aylık exxen üyeliği hediye
Degerli Akbankli, 1 ay ucretsiz Exxen uyeligi ile Gibi, Leyla ile Mecnun, Konusanlar ve daha bircok icerigi keyifle izleyebilirsiniz. Sinirli sayidaki indirim kodunuzu hemen almak icin: akbank.com/mobilexxen Detayli bilgi icin:
lenfoma hastası babam için trombosit
merhaba izmirli arkadaslar,
babamın trombosit değerleri çok düşük orh + trombosite ihtiyacı vardır. izmir bayraklı kızılay kan bankasına bağışta bulunacak forumdaslara ihtiyacım var.
yardım edebilecekler özelden veya 05324940666 nolu telefon numarasindan iletisime gecebilirler mi?
başlığı güncel tutmak içi yardım ederseniz sevinirim.
Yurtdışı internet paketi Aylık 1 GB 40 TL
Telefonunuz esim destekliyorsa.
Sitenin adresi :
şuanda welcome20 koduna %20 indirim yapiyor.
1 gp aylık paket aldım 40 TL hesabımdan çekti. 2 gb internet tanımladı. 1 değil :) Hat anında aktif
Aşağıdaki avrupa ülkelerinde geçerli;
Covered countries
Austria
Belgium
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Iceland
Ireland
Italy
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Malta
Netherlands
Norway
Portugal
Romania
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
United Kingdom
BeinSport 1,2,3,4 Kablo TV de
|
Megaworks'a Avr mi yoksa playvision hda-51a mu?
|
Raymond Weil kol saati yanıyor
|
LG NEXUS 4 HACK
|
VU+ Duo Twin Tuner Linux HDTV
|
progdvb ile hd kanalları en iyi nasil izlenir?
|
Software Engineer C#,Java,Sql, Android,.Net,React Expert MacBook Pro 13 , Mac Mini Digiturk 4k Psn : bilkent35; Pes2020,GTA-V |
ASUS P4 T 533 C | P42A 512 400 |2X256 512 KingstonRD| 30 GB QUANTUM 7200rpm | 120 GB SEAGATE 7200rpm 8MB | YE 8000 NEXT X CAM |T 630 | Creative THX 550 MegaWorks |Audigy 2 ZS |LG DVD-RW 16X | LG CD-RW 52*24*52| Expert at JAVA , C , C++ , asp.net| from Bilkent. supports still Göztepe. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 867
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 17.604 (Bu ay: 148)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar