Telefonunuz esim destekliyorsa. Sitenin adresi : şuanda welcome20 koduna %20 indirim yapiyor. 1 gp aylık paket aldım 40 TL hesabımdan çekti. 2 gb internet tanımladı. 1 değil :) Hat anında aktif Aşağıdaki avrupa ülkelerinde geçerli; Covered countries Austria Belgium Bulgaria Croatia Czech Republic Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary Iceland Ireland Italy Latvia Lithuania Luxembourg Malta Netherlands Norway Portugal Romania Slovakia Slovenia Spain Sweden Switzerland Turkey United Kingdom < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emopi -- 17 Şubat 2023; 8:12:48 > |
Yurtdışı internet paketi Aylık 1 GB 40 TL
-
-
Ttde yurtdışı haftalık 1 gb 45 lira zaten neresi sıcak anlamadım -
TT 1 haftalık 45 değil 99 TL yanlış bilgilendirme yapmayalım
bireysel.turktelekom.com.trMobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yurt-disi/yurt-disinda-faturali-kullanim/yurt-disi-1gb-haftalik-paketiyurt-disi-1gb-haftalik-paketiBu paket 40 TL ve 1 aylık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emopi -- 16 Şubat 2023; 21:19:5 > -
güzel fiyat. -
Yurtiçi paketler bu fiyat değil helal olsun -
güzel olay, esim ile bu tip sistemler yaygınlaşır.
-
Uçağa binmeden bir Türk yolcudan Airola uygulamasını öğrenip telefona yükledim.
Ama Meksika' da ihtiyacım olmadı zira Başkentte şehrin her yerinde halka açık alanlarda geniş bant ücretsiz ve sınırsız internet var hatta açıp youtube kesintisiz izleyebildim.
Başka şehre giderken lazım olur diye AT&T bayine girip 20 GB 1 haftalık data hatlı fiziki simkart' a 200 Peso ödedim, faydasını gördüm...
-
Eşim yok, bekarım ne yapmam lazım bu paket için? -
-
ben haftasonu yunanistanda kullandım cosmote.gr üzerinden bağlanıyor gayet iş gördü. haftasonu bulgaristana gideceğim orada da test eder sonuçlarını paylaşırım.
-
turkcell platinum 3 gun yurtdışı beleş
-
welcome20 devam ediyor mu hocam, bilginiz var mı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X