Beyler size güzel bir taktik veriyorum eğer avrupaya yerleşip avrupalı karı edinecekseniz sadece slav kadınlarına yönelin doğu avrupa ile balkan lar tarafından slav kadınları iyidir almanya ingiltere fransa gibi yerlede çalışıp para yapıp polonyalı bulgar sırp ukraynalı rus vb slav kadınları ile parayı ezersiniz eğer illaki beyaz ırktan bir karı bulmak istiyorsanız avrupalı beyaz karılardan uzak durun baya sıkıntılılar kendi erkekleri bilene slav veya güney amerikalı veya asyalı kadın buluyor o yüzden abd li beyaz karı bulun. ben gerçekten tecrübemi yazıyorum admin ne olur postlarımı silme ben burada milleti bilinçlendiriyorum bizim türk erkeklerine tek sevgili olan kadın ırkı slavlardır bir de slav kızları çok aşırı güzel saçları altın sarıısı minyon ve aşırı güzeller aga avrupalı beyaz kadınlar ise ne bileyim saç renkleri kötü beyazımsı renkte cermenik kavimlerin kadınları gözüme o kadar güzel gelmiyor ve erkeksiler kendi erkekleri bilene başka ırktan kadın buluyor kendi kadınlarından kaçıyorlar dediğim gibi avrupaya gittiğiniz zaman slav kadınlarından şaşmayın bu konu hakkında artık son yazım oldu. |
Bildirim