Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Kızlar bana bakıyor diyen DH asosyalleri girin konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ego tatmini için bakıyorlar. Bazen de dalga geçmek için özellikle yanında arkadaşları varsa.
    Bazılarınız kız bakıyor diye gidip teklif ediyor yapmayın işte bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 21 Ekim 2017; 21:10:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda kaç gündür tipsizim diye yakınıyorsun.Edindiğin tecrübeleri bize de aktarman güzel birşey.Sağol sincap.
  • Tek gecelik ilişkiler tercihimdir. Tavsiye de ederim.
  • Bakın bir anımı anlatayım. 6 ay önce girdim bir pub'a, bar kısmına oturdum. Pub'ın bahçe kısmında bir kız var ne zaman kafamı sokağa doğru çevirsem bana baktığını görüyorum. Kız güzeldi gaza geldim. Kızın yan tarafı boştu geçtim yanına. Birazdan konuşacaktım. 5 dakika sonra sevgilisi geldi yiyişmeye başladılar.

İşte bunu yapmayın.

• Genelde kızlar size bakmaz siz size bakıyor zannedersiniz

• sokak da herkes herkese bakar bundan iyi ya da kötü anlam çıkarmayın. ha kafe de okul da vs sürekli bakıyorlarsa ya çok yakışıklısınız ya da çok çirkin ortası yok. genel de çekiciyseniz bakarlar ama.
  • GhotSht G kullanıcısına yanıt
    Öyle değil Wolvi kardeş. Tamam bazı erkekler cidden öyle sanar ama ego kasmak için bilerek kesiştikleri de çok oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ivo I kullanıcısına yanıt
    Sokakta değil hocam mekanda (pub, cafe vs.) otururkenki durumlardan bahsettim. Birkaç kez şöyle bir şey yaşadım: kafamı atıyorum sola çevirdim bir kızı bana bakarken görüyorum 3 4 saniye sonra kafasını çeviriyor arkadaşına bir şey diyor arkadaşı da bana bakıyor.

Çok yakışıklı değilim hatta yakışıklı da değilim. Çok mu çirkinim ya deme öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Sokakta değil hocam mekanda (pub, cafe vs.) otururkenki durumlardan bahsettim. Birkaç kez şöyle bir şey yaşadım: kafamı atıyorum sola çevirdim bir kızı bana bakarken görüyorum 3 4 saniye sonra kafasını çeviriyor arkadaşına bir şey diyor arkadaşı da bana bakıyor.

Çok yakışıklı değilim hatta yakışıklı da değilim. Çok mu çirkinim ya deme öyle.

geniş omuzlarına bakıyorlardır hacım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivo -- 21 Ekim 2017; 21:19:16 >
  • Ivo I kullanıcısına yanıt
    Bakılmayacak gibi değil.

• quote:

Bakılmayacak gibi değil.

keşke sen olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

quote:

Bakılmayacak gibi değil.

keşke sen olsam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

quote:

Bakılmayacak gibi değil.

keşke sen olsam

bafetimbi gomissssss

• Bana bakmıyorlar bile. Hatta hoşlandığım kız yoldan geçerken göz ucuyla bile bakmıyor.

Öküz gibi bakıyorum ona galiba.

• Bence hiç bakmamaları daha iyi. Bana da hep bakıyorlar.

• quote:

Bence hiç bakmamaları daha iyi. Bana da hep bakıyorlar.

Ee yakışıklı adamsın.

• Deyilim.

• Ne bakmaymis arkadas bikere onlar nicin bakar oncelikle kiz sana baktiginda karsi cins oldugu icin icinden seni degerlendiriyor tipsiz veya cekici aynen sizin kiizlara bakip icinden konustugunuz gibi bilmem anlatabildim mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu demiyorum. Mesela bir mekana oturdun. Kafanı kaldırdın sana bakan kız gördün. Sen de ona baktın gözlerini kaçırmadan gülümsüyor. Bunu orada 2 3 defa daha yaşadın. Yada yukarda bahsettiğim gibi mekanda kafanı sola çevirdin bir kızı sana bakarken gördün 3 4 saniye sonra kız kafasını çevirdi arkadaşına bir şey dedi arkadaşı da kafasını çevirip sana baktı sonra kendi aralarında gülüştüler.

Bunu diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 22 Ekim 2017; 9:56:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.