Esen olsun, Uzun süredir kullandığım forum sitesi olan Technopatla yaşadığım saçma mağduriyeti bilin istedim. O kadar yıl emek ettik, insanlara yardımcı olmaya çalıştım, yıllardır arka planımda sürekli açık olan forumu kendim için artık bitiriyorum. Neden buraya belirtiyorsun derseniz, orayı buraya şikayet etmiyorum sadece bu saçmalığı duyurabileceğim büyük bir forum burası da. İnsanları bilinçlendirmek istiyorum. Konu neydi ondan başlayayım; Artık satılmadığı için NFSMW Black Edition'ı nasıl edinebileceğim hakkında bir konu açmak istedim ve onay sürecinde iptal edildi. Olabilir sıkıntı değil, korsan desteği yok biliyorum vs. Sebebi resimde gözüktüğü gibi... F5 atınca fark ettim ki konu aslında önce yanlışlıkla onaylanmış ve hemen iptal edilmiş. Hatalı işlemden dolayı tekrar aktif edildiği yazıyor. Sorun şu ki yanlışlıkla da olsa aktif edildiği için tekrar konu açma süresi beklemem gerekti ve bu mağduriyeti düzeltmeleri için desteğe yazdım. Sonuçta ortada açılmış bir konu yoktu dolayısıyla 45 dk konu açma süresi bekleyecek olmam saçmaydı. Gelen saçma yanıt 1 saat sonra olunca benim film koptu. "Bir süre sonra" rapor atmamın sebebi 45 dk beklemeden moderatörlerden biri sorunu anlayıp çözmesi içindi. Sırası 1 saat sonra geliyor sanırım. O kadar moderatör var ama hiçbir zaman "çevrimiçi yetkililer" kısmında 1 den fazla yetkili görmüyorum. İnsanların sorunlarıyla saatler sonra ilgileneceklerse o kadar moderatör ne iş yapıyor anlamış değilim. Üstüne para da alıyorlar... Daha sonra 2 ban birden yedim. Yani sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışan modlar ve sürekli eyvallah çekmek zorunda olan kullanıcıların savaş alanıdır technopat. Benim gibi anarşist isyankarlar dayanamayıp sıkıntı çıkardığında ban yağmuruna tutuyor ya da böyle kapı dışarı etmeye çalışıyorlar. Kendini tanrı zanneden recep ve adeta köpekleri olmuş birbirinden egolu modlarıyla artık uğraşmak istemiyorum, zamanında technopatı övdüğüm konularım bile vardı ama artık 5 yıllık bu defteri kapatıyorum. Ayrıca kullandığım süre boyunca beni ne kadar yorduğunu fark ettim, aman şuna dikkat edeyim, aman modları kızdırmayalım aman suyuna gidelim de cımbızla sıkıntı aramasınlar diye diye iyice manyak olduk. Receple yaptığım tartışmalara girmiyorum bile. Gerçekten yazışırken çok dengesizce konuşuyor ve kendini bilmez bir tavır alıyor. Bunu Jahrein vakasından hatırlarsınız zaten. Hiç videolardaki gibi biri sanmayın. Gerçekte asla tanımak istemezdim. Gerek kalmadı zaten gördük içini dışını... Herkese iyi forumlar... |
Technopat rezilliği / benim için bitti
-
-
Forumdaş geçmiş olsun.
Burası da bir forum sitesi olduğu için yorumlamak etik değil aslında.
Ama kayıtlı da dursun. Çünkü şu dünyada insana ölümden daha çok koyan adaletsizliktir.
O site özelinde konuşmuyorum. Her sistemin kendi içinde ego çarkları oluyor onlara takılınca ezilip gidiyoruz. En güzeli çok kaptırmamak kendimizi.
Bak öyle bir yer ki bu siteler, sözleşmeyi şu saniye itibariyle bile değiştirip şutlayabilirler. Mesela yönetim; "çok fazla kişi olduk, kapasitemiz yetmiyor, üyelik numarası çift olanları atıyoruz" bile diyebilirler. Gidebileceğin başvurabileceğin hiçbir yer yok. Her an her şeyi kaybedeceğine inan buralarda. Kaybedince de takmamayı öğren.
-
büyük harfla başlamadığım için sürekli 1 gün ceza alıyordum en sonunda küfürü bastım banladılar ama hesabımı silemiyorum neden bilinmez
ben o forumun adminleri 12-14 yaş aralığında
-
Geçmiş olsun buraya o yatırımı yapsaydın buradakiler daha iyi hem seni binbaşı yapardık -
Başka bir site hakkında yorum yapmam burada bir yönetici olmamdan mütevellit pek etik değil tabii ki ama moderatörün süre geçtikten sonra verdiği "sorun çüzüldü mü?" tepkisini moderatörler arası empati yaparak yoğunluğa, kafa doluluğuna, dikkat dağınıklığına ve benzeri faktörlere bağlayabilirim. Bunlar yaşanabilecek şeyler yani. Ama tabii moderatör o an - bir insan olarak - hatalı veya özensiz bir yaklaşım sergilediğinde karşısında kızgın bir kullanıcı bulursa kusura bakmayın deyip kabahatini üstlenerek özür dileyip biraz alttan alması gerekir. Şikayetçi bir kullanıcıya trip atma yakıştırması yapılmamalıdır. Şikayet raporuna saçma sapan denmemelidir. Durumla ilgilenen bir yönetici olarak öyle olduğunu düşünseniz dahi bir kullanıcının yüzüne bunları söylememeniz gerekir. Ne yazık ki - kişisel gözlemime göre - internetin çeşitli mecralarında moderatör yetkisi taşıyanların işletmecilik, yöneticilik, nezaket, halkla ilişkiler kalıplarıyla ilgili ciddi eksiklikleri mevcut. Bilhassa kurumsal yerler söz konusu olduğunda gerçek hayatta itinayla yapılanlar nedense sanalda aynı özenle yapılmıyor. Bu durumu sanal alemde hüküm sürdüğünü varsayacağınız bir kurumsallaşma eksikliğine de bağlayabilirsiniz. Bu sebeple aslında şahsen bir yerdeki belirli moderatörlere veya belirli sitelere bu açıdan fazla bir günah yüklememenizi tavsiye ederim. Gerçekten de az evvel bahsettiğim konseptler zihinlerinde bulunmuyor veya bulunsa bile moderasyon icra ederken akıllarına gelmiyor.
-
Psikopat teknoloji.
Ne işiniz var psikopat ortamda anlamam ki
Ben de kayıt olmusumdur belki ama pek girmem oraya -
Konunun başında virgülden sonra büyük harfle başlamışsın. Hemen şikayet ettim konuyu. Böyle bir hata yapan üyeyle aynı forumda olamam. İnşallah hapis cezası alırsın. İyi forumlar. -
2500 mesaj bilmem kaç çözüm ve 6 blog girdisinden sonra sana yapılır mı bu be! Özel olduğunuzu ve kuralların sizi kapsamadığını düşünüyorsunuz. Yanıldığınız çok açık. Orayı bir aile gibi benimsemiş olmanız onların da sizi böyle görecekleri anlamına gelmez. Sonuçta bu siteyi bir meta elde etmek için kurdular. Yoksa milletin problemlerine çare olalım diye değil -
Merhaba bağğyan -
quote:
Orijinalden alıntı: Insanmodoff
2500 mesaj bilmem kaç çözüm ve 6 blog girdisinden sonra sana yapılır mı bu be! Özel olduğunuzu ve kuralların sizi kapsamadığını düşünüyorsunuz. Yanıldığınız çok açık. Orayı bir aile gibi benimsemiş olmanız onların da sizi böyle görecekleri anlamına gelmez. Sonuçta bu siteyi bir meta elde etmek için kurdular. Yoksa milletin problemlerine çare olalım diye değilBu istatistikler çok önemli ya da yüksek rakamlar değiller, çok çok daha yüksek mesaj sayısına, çözümlere ve başka şeylere sahip kullanıcılar tabiki var fakat bu değerler yıllar içerisinde belli bir emek verildiğini gösteriyor. Kendimi bir şey zannettiğimden değil. Özel olduğumu düşünmüyorum, sadece kullanıcıya verilen değer bu kadar... Kurallara ters gelen bir şey yapmadım konu tamamen hatalı moderatörün inatlaşıp durumu kabullenmemesiyle alakalı. Aile muhabbetinde haklısınız o bir hataydı... Millet dediğin mesela benim problemim site içerisindeki basit bir moderasyon mağduriyetiydi kendi kişisel problemim değil.
-
ergen veletlerle dolu orası, fikir paylaşımı yok, herşey yasak
-
Ben mesaj yazarak bozuyorum kendilerini. Tavsiye ederim. Çoğu sığırdır.
-
😅 kaşınmışsın kaşımışlar gibi geldi. -
Technopat, egosu ve Asus fanlığı ile meşhurdur bunu bilmeyen kaldı mı Allah için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 20 Kasım 2023; 0:51:57 > -
Geçen gün birisi konu açmış. Ürünü sipariş etmiş sonra da gelip sizce iyi mi falan demiş. Bende aldıktan sonra neden soruyorsunuz almadan önce sorsanıza dedim yemin ederim 2 tane ban atmışlar 1 aylık. Moderatörleri cidden aşırı egoist. Bu forumda açılan konulara cevap gelse technopat gibi rezil yeri kullanmak zorunda kalmayız zaten bu forumda eskiden çok güzel bir ortam vardı şimdi kalmadı. Eski günlerine geri dönerse dh cidden bende bırakıcam technopatı.
-
Technopat avukatı değilim, kurallarını katı bulurum, zamanında bende sorun yaşadım. Yalnız burada yorum yazan arkadaşların yukarıdaki yazışmaları okuyup konuyu tarafsız değerlendirdiğini düşünmüyorum. Arkadaşlar hangi forumda veya firmada yazdığınız mesaja hemen çözüm üretilip cevap veriliyor? Yani bir rapor gönderilmiş buna bir saat sonra cevap verilmiş, oooo sen da*sak mı geçiyorsun, kitle konuyu, yazma bişiy falan. Yani kusura bakmayın da derdinizi yiyelim. Burada yazdığın yazıya ayırdığın zamana, ekran görüntülerine harcadığın efora yazık. Bu kadar obsesiz olmayın arkadaşlar...
-
Ben ilk acildigi zamandi galiba üye olmuştum o ufakligida hic sevemedim belli bir destekle getirilmiş oraya mevzuya gelince soru sormuştum kaldirmişlardi Türkçe duzgun baslikacin vs demişlerdi bende biraz atişinca hata resmide buraya atmiştim bizim size ihtiyacimiz yok gelip soru sorup cevap aliyorsunuz sizin bize ihtiyaciniz var demişti o ufaklik tabi o zamanlar bu kadar yaygin degillerdi dedim tamam hemen ciktim bir dahada o siteye girmedim donanim arşivi ve burayi kullaniyorum -
Rezil bir forum. Bir kere işe yaradığını görmedim o sitenin , uzun uzun derdini yazıyorsun cevap veren çıkmayınca konu altlara gidip kayboluyor daha sonra " güncel yada up " yazıyorsun üste çıkmıyor mesaj + kural ihlali oluyor sanırım.
Donanım haberin sakin hali bile iyidir.
Geçmiş olsun buraya o yatırımı yapsaydın buradakiler daha iyi hem seni binbaşı yapardık
|
Konunun başında virgülden sonra büyük harfle başlamışsın. Hemen şikayet ettim konuyu. Böyle bir hata yapan üyeyle aynı forumda olamam. İnşallah hapis cezası alırsın. İyi forumlar.
|
büyük harfla başlamadığım için sürekli 1 gün ceza alıyordum en sonunda küfürü bastım banladılar ama hesabımı silemiyorum neden bilinmez ben o forumun adminleri 12-14 yaş aralığında |
Technopat, egosu ve Asus fanlığı ile meşhurdur bunu bilmeyen kaldı mı Allah için? |
Mesajınız aşağıdaki ifadeden dolayı yandı, yoksa sorun değil; özgür bir ülke şeklinde ifade ettiğiniz gibi istediğinizi düşünebilirsiniz.
Sözünü ettiğiniz konu da bu. Saygı çerçevesini aşıp kimseyi aşağılamadığım ve yalnızca Almanları az çok tanıdığını düşünen birisi olarak sadece eleştiri yaptığım da aşikar. Ama böyle bir ifadeye sahip mesajınıza bir cevap versem hem kendime hem de sıfatıma başkalarının nezdinde bir saygı göstermemiş, üyelere edildiğinde bu tarz mesajlara standart prosedür şeklinde işlem yapan birisi olarak çifte standart sergilemiş olurum. Yoksa benim için hava hoş. Bana veya bir başkasına istediğinizi söyleyin. Ama temel saygı kalıplarını yıkmayın sadece. Zor bir görev değil. Her yerin kuralları ve belirli bir düzeni var. Abartmaya da lüzum yok. https://forum.donanimhaber.com/erdogan-alman-gazeteciyi-soru-sorduguna-pisman-etti--157367414 |
Başka bir site hakkında yorum yapmam burada bir yönetici olmamdan mütevellit pek etik değil tabii ki ama moderatörün süre geçtikten sonra verdiği "sorun çüzüldü mü?" tepkisini moderatörler arası empati yaparak yoğunluğa, kafa doluluğuna, dikkat dağınıklığına ve benzeri faktörlere bağlayabilirim. Bunlar yaşanabilecek şeyler yani. Ama tabii moderatör o an - bir insan olarak - hatalı veya özensiz bir yaklaşım sergilediğinde karşısında kızgın bir kullanıcı bulursa kusura bakmayın deyip kabahatini üstlenerek özür dileyip biraz alttan alması gerekir. Şikayetçi bir kullanıcıya trip atma yakıştırması yapılmamalıdır. Şikayet raporuna saçma sapan denmemelidir. Durumla ilgilenen bir yönetici olarak öyle olduğunu düşünseniz dahi bir kullanıcının yüzüne bunları söylememeniz gerekir. Ne yazık ki - kişisel gözlemime göre - internetin çeşitli mecralarında moderatör yetkisi taşıyanların işletmecilik, yöneticilik, nezaket, halkla ilişkiler kalıplarıyla ilgili ciddi eksiklikleri mevcut. Bilhassa kurumsal yerler söz konusu olduğunda gerçek hayatta itinayla yapılanlar nedense sanalda aynı özenle yapılmıyor. Bu durumu sanal alemde hüküm sürdüğünü varsayacağınız bir kurumsallaşma eksikliğine de bağlayabilirsiniz. Bu sebeple aslında şahsen bir yerdeki belirli moderatörlere veya belirli sitelere bu açıdan fazla bir günah yüklememenizi tavsiye ederim. Gerçekten de az evvel bahsettiğim konseptler zihinlerinde bulunmuyor veya bulunsa bile moderasyon icra ederken akıllarına gelmiyor.
|
2500 mesaj bilmem kaç çözüm ve 6 blog girdisinden sonra sana yapılır mı bu be! Özel olduğunuzu ve kuralların sizi kapsamadığını düşünüyorsunuz. Yanıldığınız çok açık. Orayı bir aile gibi benimsemiş olmanız onların da sizi böyle görecekleri anlamına gelmez. Sonuçta bu siteyi bir meta elde etmek için kurdular. Yoksa milletin problemlerine çare olalım diye değil
|
Merhaba bağğyan
|
Donanım Haber'in adminleri bazen uyuz eden cezalar verseler de genel olarak bu forum kullanıcısıyla iç içe bi forum. yıllardır forum üst çalışanlarına ve forumun sahibine bile ulaşabildik. kıyas yapamıyorum zira başka üye olduğum forum da yok. ama yiğidi öldürelim hakkını verelim, buranın kötü yönetildiğini düşünmüyorum. yöneticiler kullanıcılara karşı kibarlar ve geçmişte de bu hep böyleydi.
|
Benzer içerikler
- hiv fobisi hikayeleri
- yeni kimlik yıkanırsa ne olur
- ayaktan çıkan ayakkabıya çözüm
- veridis quo ne demek
- aşti emanet dolabı
- telegram indirim kanalları
- elon musk roket
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X