Arkadaşlar bir anda yüksek gpu isteyen hangi oyuna girsem böyle hatalar almaya başladım. Ghost of tsushimanın verdiği hata da yeterince video belleği ayrılamıyor mu neydi sanırım. 3 kere sürücü yeniledim hatta yenisini yükledim ama lol dışında bütün oyunlarda bu hataları alıyorum, wallpaper engine çöküyor oyun hata veriyor falan, kart mı bozuldu noldu anlamadım ya...
Doğru yolda mıyım hata mı yaptım?
Vazgeçebileceğim şeyler konusunda ne kadar ileri gidebileceğimi merak ettim ve yakın zamanda benimle alakalı her şeyi içeren, güldüğüm video ve resimler, hoşuma giden duvar kağıtları, deep webten işime yarayacak/yaramayacak bir ton arşiv ve kitaplık, not ettiğim çeşitli metinler, şiirler, köşe yazıları, beğendiğim sözler, kendi sözlerim kendime ait doğduğum andan itibaren her yıldan resim ve video albümleri... Daha sayamayacağım çeşit çeşit beni yansıtan, sürekli yeni şeylerle güncellediğim içerikler vardı ve yaklaşık 100gb olan bu klasörü sildim. Şu an aşırı vicdan azabı çekiyorum ama belki de geçicidir ve gereklidir...
Alım satım yaparak küçücük karlarla yıllar içinde topladığım pc mi satıyorum. Telefonumu satıyorum. Bilgisayarıma o kadar alıştım ki sıfır 4090 sistem verseler oturup düşünürüm yani, aramızda bağ var . Telefonum da öyle. O kadar sene aynı telefonu kullandım ve içini dışını o kadar iyi biliyorum ki, o kadar kendi tarzımı yansıttım ki arayüzüne, arka planına, kullanım metoduna... Ekranındaki çizikler bile benim yüzümden... Bunları satın alacak kişiler sanki bunları layıkıyla kullanamayacaklarmış gibi hissediyorum, saçma olduğunu biliyorum ama ne hissediyorsam onu söylüyorum işte...
Neden bu kadar tiribe girdim diye merak ettiniz muhtemelen, askere gideceğim ve bu benim için aile evinden kopmak için iyi bir fırsat ayrıca geri gelme niyetim yok. O yüzden sahip olduğum ne varsa kopmam gerektiğini düşündüm, benimle hatırlanacak her şeyden vazgeçebilir miyim diye merak ettim ve bu cidden çok zormuş çünkü neden bilmiyorum ama zaman içinde sahip olduğum şeylere fazla anlam yüklemişim ve şimdi onlardan kopup yenilerine alışmak zorunda olmak... ya da hiçbir zaman onlar kadar iyilerine sahip de olamayabilirim. Hiçbir zaman 3bin şarkıyı tekrar bir araya getiremeyebilirim, o fotoğraflar ve videolar bir daha asla geri gelmicek zaten.
Altı üstü bilgisayardaki bir klasör demeyin, herkesin değer verdiği saçma ya da mantıklı şeyler vardır, bir çocuğun oyuncağını hayatı pahasına koruması gibi, belki de hala çocuğum bu yüzden böyle hissediyorum... Uzun süre boyunca ona emek ettim ve o sanki bu dünyadan göçtüğümde arkamda bıraktığım izimmiş gibi, mezar taşımda yazan şiir gibi bir şeydi yani...
Ne diyonuz? Ben kafayı mı yedim?
Özel Kuvvetler eğitimi alabilir miyim?
Selamlar, ökk ye girme hayalim var ama baştan girememe ihtimalim var. Bunu anladığımda eğitimini almak isteyebilir miyim acaba ya da komandoya giremezsem komando eğitimi? Askerdeyken komutanlara danışsam yardımcı olurlar mı?
Gece algılarım açılıyor sabah ölüyüm
Günde 7-10 saat arası uyuyorum, 10 gibi kalkıyorum, iyi besleniyorum. Ama sabah kalktığımda gün içinde berbatım hiç uyumamış gibiyim hiç enerjim yok. Hava kararmaya başladıktan sonra kendime gelmeye başlıyorum hele gece yarısı olduğunda aşırı dinç oluyorum. Dışarı çıkasım geliyor, yerimde duramıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı? Neden olur bu?
İstanbuldan Erzuruma tren var mı?
Selam, Erzurumdan istanbula var sanırım ama istanbuldan erzuruma yok mu?
Ben bu pc yi niye satamıyorum?
Emektar Canavarı Satıyorum | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
Arkadaşlar koymadığım yer kalmadı. Bir türlü satamadım bilgisayarımı. Parça parça mı satsam acaba? elimde parça kalır diye endişe ediyorum ne yapmam lazım?
Yurtdışından MK-677 getirebilecek var mı?
Selamlar, Çin, Rusya, ABD üzerinden gönderebilecek biri var mı?
Kışın erzurumda askerlik nasıldır abiler
sa, yerim açıklandı bunun açılımı nedir allah aşkına? "9 UNCU KOR.KH.DES.GR.KH.VE KH.BL./ERZURUM MERKEZ"
bu tsk'nın kısaltmaları beni bitiriyor ya.
Selam, ekipmanımız ve tecrübemiz yok. Ekipman kiralayabileceğimiz yerler var mıdır?
"Sarayın dakikada harcadığı parayla bir ay geçinmeye çalışan emekçi halkımızı selamlıyorum." |
Hayat geçip gidiyo' huzuru arayarak Bununla sınanmak sanırım benim en acı yaram |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.156
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 37.644 (Bu ay: 2.147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 502 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic