Şimdi Ara

Uyku problemi ve genel sitemlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 saate yakın uyuyorum, sabah kalkmakta zorlanıyorum. Bir çok defa 12 saat kadar uyuduğumu görüyorum, yetmiyor gerçekten...

Ise gitmek için erken kalkmalıyım ama sabahları uyanmak tam bir zülüm. Sabah erken kalkmak, alarmla uyanmak hayatta en nefret ettiğim şeylerdendir. Erken kalkabilmek için erken yatıyorum ama bu sefer gün içindeki vaktimden gidiyor. Iş dışında geçirdiğim 1 saniye bile benim için değerli hiçbir şey yapmıyor olsam bile...

Vitamin vs eksikliği olduğunu düşünmüyorum oldukça zengin besleniyorum. Stresliyim, kaygiliyim, hep çok düşünüyorum ve iş stresi ve genel isteksizlik beni bitiriyor... Nefret ediyorum çalışmaktan, erken kalkmaktan, uykuya doyamamaktan, bir kere geldiğim hayatı doya doya yaşayamamaktan of... Ne önerirsiniz? Benim gibi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gizli depresyon hocam vitamin falan değil bu. Kaçmak için uyumak istiyor vücut.

• ben hiç uyuyamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lambadan çıkan cin sorsa tek bi istek hakkın var dese

Uyumak istiyorum derim.

Depresyonla ilişkilendirdim bende, hayata karşı ilgi kaybı sanki uyku probleminden çok :(

• Muhtemel nedenler

- Bir derecede tıkayıcı uyku apnesi (Sağlıklı uyku mümkün olmadığından ne kadar uyusan yetmez)

- Santral uyku apnesi (Yukardakinin aynısı ama daha belalısı)

- Depresyon

- diğer

En doğru eylem polisomnografi.

• Bence işini çok sevmiyor olabilirsin, bunalımda olabilirsin. Spor yapmıyorsan başlamanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ekran süremi azalttım daha az uyuyorum

Tv dizi film müzik bunları azaltınca
    Okuduğum makaleye göre 3 gün bunlarsız yaşayınca
    Beyin sıfırlıyor sirkadiyen ritmini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peacifullord kullanıcısına yanıt
    Evet sevmiyorum, evet bunalımdayım, sinirliyim, stresliyim, hiçbir şeye hevesim yok. Hayat geçip gidiyor ve ben hayatın zevklerini tadamadan işe gidip geliyorum. Çalışmak bütün enerjimi ve hevesimi alıyor. Güzel bir sabaha Işe gitmek için kalkmak, bütün günün işte geçmesi, kalan zamanımı da sadece dinlenmeye ve hayatın gidişatı için düşünmek istiyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.