Şimdi Ara

Yeni sistem ile ilgili bir problem yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok garip birşey oldu ve çözemiyorum arkadaşlar belki atladığım bir nokta vardır diye sizlere de sormak istedim. Direkt konuya geleyim birisi yeni diğeri eski olmak üzere 2 adet sistemim var. Eski olanda güncel bir ekran kartı kullanıyordum onu çıkartıp yeni sistemimde de kullanmaya devam edicektim. Format vs attım ayarları yaptım görüntü alıyordum oyun vs. de oynayabiliyordum 2. kez bir format atıp daha temiz bir kurulum yapmak istedim ve artık görüntü alamıyordum. Şuan yaşadığım ilginç durum şu Eski sistemde güncel ekran kartıyla görüntü alıyorum / Eski sistemde eski ekran kartıyla görüntü alıyorum / Yeni sistemde eski ekran kartıyla görüntü alıyorum / Yeni sistemde yeni ekran kartıyla görüntü alamıyorum. ilk formattan sonra yeni sistemde yeni ekran kartıyla görüntü alabiliyorken 2. formattan sonra artık onu da alamıyorum. Birçok durumu denedim tekrar format tek ram ile çalıştırmak bios pili sök tak harici bileşenlerin fazlalıklarını çıkarttım nafile belki sizlerden farklı bir fikir yada benzer bir durumu yaşamış birisi vardır da yardımcı olabilir diye bir konu açayım istedim.

• Monitör kablosunu ekran kartına mı takıyorsunuz? Genelde bu yüzden görüntü gelmez. Eğer ekran kartına takıyorsanız anakarta takıp deneyin (Intel veya apu işlemci varsa) Normal şartlarda anakarttan görüntü gelmemesi lazım ama eğer bu şekilde görüntü geliyorsa ekran kartı giriş yerinde bir yerde temassızlık olabilir.
    Display Driver Uninstaller (DDU) ile hem yeni bilgisayardan hemde yeni anakart takılı şekilde eski bilgisayardan sürücüleri kaldırın, sürücülerde problem olabilir
    Monitör kablosunu ekran kartına dönüştürücü ile mı takıyorsunuz? Eğer evet ise dönüştürücüde problem olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios güncellemelerini yapın ve psunuzun kartınızı besleyebildiğinden emin olun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.