Şimdi Ara

Sanırım Psikolojik sorunlarım var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var.Mesela evde tv izliyorum,tv de bir şey gördüm,o bir anda kafama giriyor,ve içimde sanki iki insan konuşuyor.Yani içimde iki insan çelişiyor.Bunu kafamdan atmaya çalışıyorum ama başaramıyorum,düşünmemeyi istedikçe o şey daha da aklıma geliyor ve deliriyorum sanki Ben istemeden kafam buna yorum yapıyor,kafamdan silinmiyor.Ve bu daha çok korkacağım şeylerde oluyor.Sorun nerede acaba ?

• yaş kaç ? hayatın sıkıntılımı geçıyor vs vs detay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 15 Ağustos 2011; 1:17:47 >
  • Korkacağın şeyler oluyor derken?
  • Eğer bir doktora görünmezsen o içindeki kişiler sana gözükmeye başlayacak. Şizofreni yardım almadan bastırılabilicek bir şey değildir.
  • Yaş 15, hayatım sıkıntılı geçmiyor.Gayet mutluyum.
    Korkacağım şeyler,gece evde yanlızken aklıma cinler v.s gelir.Onları aklımdan atmaya çalışırım ama atamam v.s
    Ciddi misiniz ?
  • Cinler falan gelmesi onu bilmiyorum da, eğer kendi içinde konuşup çelişkiye düşüyor isen hem de istemedense bu olay, doktora görünmen şart derim.
  • Şizofreni'ye kadar gitmesi zor bence ama bir doktor şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En yakın zamanda görünmeye çalışacağım bir doktora.İnşallah ağır bir sorun değildir.
  • Ağır bir problem olduğu yönünde birşey gözükmüyor zaten siz bedensel ve psikolojik olarak rahatsanız herhangi bir sıkıntı yok ama psikoloja kısa zamana bırakma zaman geçtikce gidiyor ama başka benzerleri çıkıyor o yüzden hiç bekleme hiç bir psikoloja konuş derim..

Herhangi bir sıkıntısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Ağır bir problem olduğu yönünde birşey gözükmüyor zaten siz bedensel ve psikolojik olarak rahatsanız herhangi bir sıkıntı yok ama psikoloja kısa zamana bırakma zaman geçtikce gidiyor ama başka benzerleri çıkıyor o yüzden hiç bekleme hiç bir psikoloja konuş derim..

Herhangi bir sıkıntısı yok.

Peki,teşekkür ederim.Biraz rahatladım bunları duyunca :)
  • Büyük ihtimal bütün gün evde boş boş oturuyorsun canın sıkılıyor.Ondan böyle saçma sapan şeyler oluyor :d kendini meşgale bul.Kafanı dağıtacak şeyler yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Büyük ihtimal bütün gün evde boş boş oturuyorsun canın sıkılıyor.Ondan böyle saçma sapan şeyler oluyor :d kendini meşgale bul.Kafanı dağıtacak şeyler yap

Doğru gibi dedikleriniz .. Bütün gün pc,iftar,sahur,uyku :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Büyük ihtimal bütün gün evde boş boş oturuyorsun canın sıkılıyor.Ondan böyle saçma sapan şeyler oluyor :d kendini meşgale bul.Kafanı dağıtacak şeyler yap

Adam olayı çözmüş:) Bence de nedeni budur. Abartmana gerek yok bence
  • Arkadaş hemen şizofreni teşhisini koymuş. Anlayamıyorum ya, bu kadar ağır bir hastalığın teşhisini nasıl koyabilirsiniz?

Pek çok şey önerilebilir, ama bence bir psikiyatri uzmanına anlat derdini.
  • Bi mesajdan şizofreni oldun tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCassWoa

Bi mesajdan şizofreni oldun tebrik ederim

Adam doktor,yorum yaptı ve gitti :)
  • Adamın mesleği bile yazmıyor yazsa anlaşılabilir en azından :)

Onu bunu dinleyene kadar bir psikoloğa görün yardımcı olurlar burada daha çok karışır kafan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.